فتح-ا...-زاده: مظلومی به کارش ادامه می-دهد
مدیرعامل باشگاه استقلال اعتقاد دارد غرور بازیکنان و مربیان این تیم دلیل اصلی شکست برابر پرسپولیس بود.
علی فتح-ا...-زاده گفت: «با وجود این -که استقلال فوتبال خوبی انجام داد و به گواه همه 4 گل دیگر هم می-توانست بزند اما فوتبال اینقدر بی-رحم است که به یکباره چنین نتیجه-ای رقم خورد. ما به غرور بازیکنان و کادر فنی باختیم و امیدوارم این شکست برای آن-ها تجربه-ای باشد و از آن درس بگیرند.» وی اظهار داشت: «5 درصد از قرارداد کادر فنی را کم می-کنم و پس از بررسی فیلم بازی در خصوص بازیکنان تصمیم می-گیرم.» مدیر عامل استقلال در مورد وضعیت کادرفنی بعد از این باخت گفت-: «مظلومی 4 داربی را برده، یک بار هم باخته، حتی می-توانست پنجمین برد پیاپی را به کارنامه خود اضافه کند. او کارش را ادامه می--دهد و من هم مراقب هستم که استقلال از کورس قهرمانی عقب نیفتد.» وی در پایان گفت: «قبل از بازی و هنگامی که جباری مصدوم شد، همه فکر می-کردند پرسپولیس بالای 5 گل به استقلال می-زند، به این خاطر که تیموریان،- جباری، حیدری و ساموئل را نداشتیم و نصف تیم استقلال در زمین نبود، اما بهتر بود بعد از زدن 2 گل مهاجمان تیم به غیر از برهانی به خط هافبک منتقل می-شدند، اما فوتبال همین است و با وجود این -که سرتر از حریف بودیم، به غرور خود باختیم که جای تاسف دارد.