با سلام خدمت همه دوستان عزیز که با نظراتشون تونستن در حل این مشکل بنده رو یاری بکنن.
بنده دقیقا نمی دونستم ایراد از سیم کشیه یا خود ECU . چون همونطور که گفتم اصلا با عیب یاب وارد ECU نمیشد .
دیروز یه L90 به طور اتفاقی واسه تنظیم موتور اومده بود پیشم و توی اولین حرکت ایسیو این ماشین رو روی خودروی معیوب گذاشتم و دیدم دیاگ سریعا کانکت شد...
خوب تا اینجا از سالم بودن سیم کشی مطمئن شدم و اینبار با دقت بیشتری روی ایسیو کار کردم.
یه خورده کارم گره خورده بود به خاطر اینکه آی سی A2C33648 سوخته بود و بنده یه آی سی نو جاش گذاشتم...
از شانس بد بنده آی سی نو که جا زده بودم معیوب بود... یه ایراد دیگه اینکه پایه 29 کانکتور که باید به دیود قبل از این آی سی برسه در مدار قطع بود و چون بنده یه برد نمونه نداشتم نتونستم سیم کشی دقیق پایه 29 رو پیدا کنم... جالبه که بدونید تقریبا ایسیو L90 برد و آی سی هاش شبیه ایسیو زیمنسه... خلاصه با تطابق 2 تا ایسیو حدس زدم که پایه 29 ایسیو باید به پایه دیوید وصل بشه...دیدم اتومبیل روشن نشد , یه بار دیگه آی سی لگلاتور یا همون آی سی دریچه گاز رو عوض کردم.اینبار اتومبیل کانکت شد یه بسم الله گفتم اتومبیل روشن شد... خیلی حال داد....
در ضمن از روی برد ایسیو L90 یه خورده کار کردم این عکس رو واسه دوستان میذارم . شاید یه روزی یه جایی به دردشون بخوره... یاحق