Click here to enlarge نوشته اصلی توسط MK25 Click here to enlarge
مدل خاصی رانمیخوام فقط یه نرم افزاری میخوام که به کارت تیویم بخوره و با ویندوز 7 مشکلی نداشته باشه

کارت تیویم هم honestech tvr هستش
سلام دوست عزیز
به نظر بنده مشکل شما از درایور کارت هست چون اکثرا چیپ کارت tv ها قدیمی هستند و تا ویندوز xp و بعضا ویستا ساپورت شدند
بنده یک روش به شما پیشنهاد میکنم شاید جواب بده .....این روش رو روی کارت ریسیور خودم که درایور سون نداشت انجام دادم وجواب گرفتم
شما کلا درایور کارت رو آنیستال کنید اگه با نرم افزارهایی مثل یور آنیستال باشه که چه بهتر
بعد سیستم رو ریستارت کنید البته اگه بعد از ریستارت و بالا آمدن ویندوز دوباره کارت شناسایی بشه این روش من انجام نمیشه و باید ویندوز رو عوض کنید و دوباره نصب کنید
ولی اگه شناسایی نشد وارد device manager بشید روی نام کارت که با علامت احتیاط به معنی شناسایی نشدن نشون داده شده کلیک کنید بعد از پنجره باز شده driver رو انتخاب و بعد آپدیت درایور رو بزنید (البته باید به اینترنت وصل باشید) از دو گزینه ظاهر شده اولین که اوتوماتیک سرچ درایور هست رو انتخاب کنید
منتظر بمانید تا درایور شما از نت پیدا شود این بهترین روش برای پیدا کردن درایور کارتهای قدیمی توسط ویندوز سون هست اگه موفق بشید مشکل شما حل میشود
موفق باشید