قضاوت ويليمامز استراليايي در ديدار استقلال- الريان
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،اسامي داوران ديدار الريان قطر و استقلال ايران ازسوي کميته داوران کنفدراسيون فوتبال آسيا اعلام شد.
کنفدراسيون فوتبال آسيا با ارسال نامهاي به فدراسيون فوتبال اسامي داوران الريان قطر و استقلال ايران در ليگ قهرمانان آسيا 2012 را اعلام کرد.
اسامي داوران اين ديدار که در تاريخ 16 اسفند 90 در دوحه قطر برگزار ميشود به شرح زير است:
داور: بنيامين ويليامز از استراليا
کمک داور اول: جيمز ماتيوکريم از استراليا
کمک داور دوم: هاکان آناز از استراليا
داور چهارم: محمد عبدالحسين جمعه جميل از بحرين
ناظر بازي: سليمان معتصم از اردن
ناظر داوري: شمس المائدين از سنگاپور
---------- Post added at 19:11 ---------- Previous post was at 19:09 ----------
عنايتي:ديگر آن لباس را نخواهم پوشيد/كريمي گفت اين به آن در
![]()
فوتبال ايران/مهاجم تيم فوتبال صبا گفت:اگر در استقلال يا پرسپوليس بودم،تا الان 110 بار به تيم ملي دعوت شده بودم.
به گزارش اوج نيوز،رضا عنايتي درباره مشكلات مالي صبا و شايعه اعتصاب بازيكنان اين تيم اظهار داشت:من چند روزي را در ايران نبودم و از ريز اتفاقات بي خبرم اما به هر حال اين مشكل را هميشه داشته ايم و اميدوارم فوتبال ما از بند معضلي به نام بي پولي نجات پيدا كند.
وي ادامه داد: خيلي ها فكر مي كردند تيم صبا بايد به فكر سقوط نكردن به دسته يك باشد ولي اين تيم از اول فصل تا به امروز در جمع مدعيان بوده است.اميدوارم مسولان كمك كنند اين صبا براي سالهاي آتي حفظ شود و مربي جوان و جسوري مثل :ويسي به كارش ادامه بدهد تا ثمره زحمات امسال ديده شود.من هنوز نمي دانم كي روش اين ليست را چگونه انتخاب كرد كه از تيمي مثل صبا حتي يك بازيكن هم در فهرستش نباشد.
عنايتي درباره اعتراضش به كي روش با جمله"متاسفم" زير پيراهنش كه پس از زدن گل به پرسپوليس نشان داد اظهار داشت:من واقعا توقع داشتم سرمربي تيم ملي ،بازيكنان بي ادعا و زحمتكش صبا را ببيند و خون تازه اي را در رگ هاي فوتبال ما به جريان بياندازد.خود من اگر در استقلال يا پرسپوليس بودم با عملكردم در اين فصل قطعا 110 بار به تيم ملي دعوت مي شدم اما كي روش به راحتي از صبا گذشت.البته ديگر آن پيراهن را نخواهم پوشيد و فكر مي كنم همان اعتراض كفايت مي كند.
وي درباره حرفهاي خود با علي كريمي در جريان بازي صبا_پرسپوليس گفت:مدتها بود كه علي را نديده بودم و دلم برايش تنگ شده بود.در طول بازي هم هر بار فرصت مي شد با او حرف مي زديم.در صحنه پنالتي دوم پرسپوليس هم به سمتش رفتم و گفتم پنالتي نبود كه پاسخ داد توپ قبلي پنالتي بود و اين به آن در!
عنايتي درباره انتخابات آتي فدراسيون فوتبال اظهار داشت:هر سه كانديدا آدمهاي خوب و مديري هستند و اميدوارم هر كدام از آنها رييس شدند،به فوتبال ما كمك كنند.البته من در زمان مدير عاملي دكتر قريب در استقلال بهترين روزهاي ورزشي ام را سپري كردم .او مديري بود كه دروغ نمي گفت و وعده و عيد نمي داد.هر موقع پول بود،آن را تقسيم مي كرد و هر زمان نبود واقعيت را مي گفت.وقتي اسمش را در بين كانديداها ديدم خيلي خوشحال شدم و اميدوارم او بتواند به فوتبال ما كمك كند. !