عقيلي: احتمالا فصل آينده در ايران بازي مي‌کنم

مدافع تيم ملي گفت: به احتمال فراوان فصل آينده در ليگ ايران بازي مي‌کنم.Click here to enlarge
هادی عقیلی پس از تساوی 2 بر 2 ایران مقابل قطر درباره اینکه دوست داشت قطر صعود کند یا بحرین گفت: از نظر من فرقی نمی‌کرد اما تماشاگران دوست نداشتند بحرین صعود کند.

وی افزود: پس از به ثمر رسیدن گل دوم بازی را رها کردیم و همین عامل باعث شد گل تساوی را دریافت کنیم. صعودمان از قبل مشخص شده بود و انگیزه زیادی برای پیروزی نداشتیم و پس از دریافت گل دوم خودمان را زیاد به آب و آتش نزدیم.
عقیلی با اشاره به اینکه همچنان نقاط ضعف در تیم ملی وجود دارد، گفت: هیچ تیمی کامل نیست. حتی تیم‌های قدرتمندی مانند ژاپن و کره جنوبی هم در بعضی از بازی‌هایشان دچار مشکل می‌شوند، عربستان هم در بازی مقابل استرالیا شکست خورد و حذف شد. ما باید نقاط ضعف‌مان را تا حد ممکن کم و خود را برای رقابت با مدعیان صعود به جام جهانی در دور دوم آماده کنیم.

وی درباره اینکه باید برای مرحله بعد بازی‌های تدارکاتی بیشتری انجام دهیم، تصریح کرد: مسابقات فشرده است و بازیکنان درگیر بازی‌ها هستند و فرصتی برای این کار نمی‌ماند.

مدافع تیم ملی درباره حضورش در قطر و پیشنهاد از لیگ برتر عنوان کرد: نیم فصل لیگ ایران که به پایان رسید، اعلام شد من با پرسپولیس مذاکره کردم که این موضوع را تکذیب می‌کنم. هیچ ** حق ندارد جای من با پرسپولیسی‌ها مذاکره کند. فوتبال وابسته به رسانه است و رسانه‌ها وابسته به فوتبال، اما برخی از این موضوع سوء‌استفاده می‌کنند.
عقیلی خاطرنشان کرد: یکی از سایت‌ها با من مصاحبه اختصاصی انجام داده بود که اصلا صحت نداشت و من هیچ مصاحبه‌ای با هیچ رسانه‌ای نداشتم. متاسفانه شکایت هم که نمی‌شود کرد، مایلی‌کهن که بزرگ ما در ورزش فوتبال است، چندین بار از برخی رسانه‌ها شکایت کرده و اینگونه با او برخورد می‌کنند. اگر مصاحبه‌ای انجام داده‌ام رو در رو باید به من بگویند. بعدها مشخص می‌شود که چرا اسم من را در این مصاحبه آورده‌اند.

وی افزود: اگر من مذاکره‌‌ای با تیمی داشته باشم، خیلی راحت اعلام می‌کنم مثل فصل گذشته که رو در رو با دایی و کاشانی مذاکره کردم و با آنها اصلا در رابطه با پول صحبتی نکردم. دلیل نرفتن به پرسپولیس در آن سال را هم دایی می‌داند و هم کاشانی.
عقیلی درباره این سؤال که آیا فصل آینده در لیگ قطر می‌ماند یا به ایران باز می‌گردد، گفت: الان خانواده‌ام در قطر زندگی می‌کنند و قطعا با حضور تیم ملی در مرحله دوم راه‌یابی به جام جهانی بازی‌های ایران زیاد خواهد شد و این موضوع باعث می‌شود از خانواده‌ام دور شوم. فکر می‌کنم فصل آینده در لیگ ایران بازی کنم.

وی خاطرنشان کرد:‌ هنوز تیم فصل آینده من مشخص نیست و معلوم نیست در کدام تیم بازی می‌کنم.