زانتی ، سزار برای تیم صبحت کرد و کامبیاسو گریه کرد

خاویر زانتی کاپیتان باتجربه نراتزوری فاش ساخت که سزار در بین دو نیمه بازی اینتر - کاتانیا در حالیکه اینتر 2-0 عقب بود برای تیم صحبت کرد و برای کامبیاسو که به خاطر اعتراض یک تن از هواداران گریه میکرد از جایش برخاست .
اینتر دیشب توانست نتیجه 0-2 را به نتیجه 2-2 تغییر دهد .
ال کاپیتانو زانتی به اینتر چنل گفت :
" با توجه به ان وضعیت بازیکنان شخصیت بزرگشان را نشان دادند ، به تساوی کشاندن بازی کار اسانی نبود ، سزار در بین دو نیمه در رختکن برای تیم صحبت کرد و من وی را تحسین میکنم ، ما به دنبال راهی برای برگشت به بازی بودیم ، زمانی که رانیری پولی را به جای وی به زمین فرستاد هوداران با صدای بلند کامبیاسو را هو کردند و این باعث جاری شدن اشکهای وی شد ، شاید شما سوال کنید که چطور مربی یک متعصبی را با یکی دیگر تعویض میکند ؟ بیشک همیشه مربی دلیلی دارد ، همه ما لحظه های سختی را سپری میکنیم و هواداران باید این را درک کنند ، ما درد هواداران را به خاطر باختهایمان درک میکنیم من در اخر بازی از هواداران تشکری کردم چون انها ما را تشویق کردند "
اینتر 9 ساعت بود که گلی به ثمر نرسانده بود ولی دیه گو فورلان دیشب این طلسم را شکستاند و بعد از ان اوضاع متفاوت شد .
زانتی ادامه داد :
" فوتبال فراز و نشیب دارد و ما هم به خاطر اسیب پذیری جایگاهمان در جدول ناراحتیم "