.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
صفحه 30 از 35 نخستنخست ... 1020212223242526272829303132333435 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 291 تا 300 , از مجموع 347

موضوع: ::..تایپیک کلوپ هواداران اینتر..::

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

اینتر به دنبال هیگواین !

نرآتزوری مدتی است به دنبال ستاره ای برای خط حمله خود است.در تازه ترین خبر دیلی میل گزارش داد که این بار سران نرآتزوری بدنبال هیگواین هستند.

Click here to enlarge

به گزارش کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران - اینتر برای رفع مشکل خود در خط حمله بدنبال مهاجمی مطمئن میگردد.اینتر در ابتدای فصل سامی اتوو مهاجم تاثیر گذار و گل زن خود را از دست داد و فورلان نیز نتوانست انتظارات را بر آورده کند.از طرفی زاراته که به صورت قرضی به اینتر آمده بود در حد و اندازه های خود ظاهر نشد و احتمال خرید او در پایان فصل کم است. هم اکنون اینتر در منجلاب گل نزدن گرفتار است.نرآتزوری این فصل رکورد گل نزدن تاریخ خود را شکست.این آمار فجیع باعث شده تا ماسیمو موراتی از هم اکنون به فکر جذب مهاجمی گلزن برای فصل بعد باشد.
    در تازه ترین گزارش دیلی میل مدعی شده است که اینتر بدنبال هیگواین مهاجم گلزن تیم رئال مادرید است.
    با توجه به میانگین سنی بالای خط حمله خرید یک یا دو مهاجم ستاره اجتناب ناپذیر است.از دیگر گزینه های اینتر برای تقویت خط حمله میتوان به بازیکنایی همچون : لوییز سوارز - کارلوس توز - ادین ژکو - پودلسکی و لاوتزی اشاره کرد.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

بازگشت ریکی آلوارز به تمرینات

حضور رانیری بر سر تمرینات اینتر باعث شد تا شایعات مربوط به اخراج او بی پایه و اساس جلوه کند.

Click here to enlarge

به گزارش کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران - تمرین امروز اینتر زیر نظر رانیری انجام شد.این تمرین مدت 75 دقیقه به طول انجامید.مهمترین خبر از تمرین امروز اینتر بازگشت ریکی آلوارز به تمرینات بود.ریکی که از مصدومیت رنج میبرد امروز برای اولین بار با سایر هم تیمی هایش به طور جدی تمرین کرده است.او در تمرین انگیزه بالایی داشته است و نشان داده که مصدومیت را به طور کامل پشت سر گذاشته است.خبر بازگشت ریکی در این روزها که اینتر حال و روز خوشی ندارد میتواند بسیار امیدوار کننده باشد.
    همچنین دیگر مصدومین اینتر یعنی رانوکیا و فردی گوارین همچون تمرینات گذشته به انجام تمرین سبک پرداخته اند و تمرینات برنامه ریزی شده برای بازسازی خود را انجام داده اند.
    به احتمال فراوان ریکی در بازی با مارسی میتواند اینتر را همراهی کند.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

آینده کامبیاسو در اینتر خواهد بود

Click here to enlarge

اختصاصی Inter.ir- «استبان کامبیاسو» که در میان دو نیمه بازی گذشته برابر کاتانیا، با این که پس از هو کردن هواداران به گریه افتاد، در اینتر نقشی کلیدی را بازی خواهد کرد.
    اینتر در مه‌آتزا، با دو گل از کاتانیاعقب افتاد؛ اما این ملی‌پوش آرژانتینی با بازی خوبش به اینتر کمک کرد تا به بازی برگردد و نتیجه را 2-2 کند.
    پپینو تیری، یکی از ایجنت‌ها در این باره به رسانه‌ها گفت: «کامبیاسو برای اینتر با دل و جانش بازی کرده است. او به این باشگاه عشق می‌ورزد و اشک‌های او پس از تعویضش همه‌چیز را نشان می‌دهد. او با قلبش بازی کرد اما بعضی‌وقت‌ها همه‌چیز به هم می‌ریزد و شما نمی‌توانید نمایش همیشگی‌ خودتان را داشته باشید.»
    «کامبیاسو در آینده برای اینتر بسیار مهم خواهد بود؛ حتی با این سن‌وسال هم به سختی می‌توانید بازیکنی بهتر از او پیدا کنید.»
    این هافبک 31 ساله، در سال 2004 به عنوان بازیکن آزاد از رئال‌مادرید به اینتر پیوست.
    روند بد نراتزوری انتقادهای بسیاری را برانگیخت؛ چرا که اینتر تنها 2 امتیاز از هفت بازی گذشته را به دست آورده است.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

برنامه بازیهای هفته 27 سری آ: میلان به دنبال امتداد صدرنشینی آسوده

هفته بیست و هفتم رقابتهای سری آ امشب با برگزاری دو بازی آغاز می شود

Click here to enlarge

سایت گل- هفته بیست و هفتم رقابتهای سری آ امشب با برگزاری 2 دیدار آغاز می شود. یک دیدار در روز شنبه و هفت دیدار دیگر در روز یکشنبه برگزار خواهند شد
    درپایان هفته بیست و ششم این رقابتها میلان با 54 امتیاز صدرنشین است.یووه با 52 امتیاز در رده دوم قرار دارد و لاتزیو با 48 و اودینزه با 46 امتیاز سوم و چهارم هستند. ناپولی، رم، اینتر، کاتانیا، پالرمو و کیه وو هم تیمهای پنجم تا دمم هستند.
    برنامه بازیهای این هفته سری آ بدین ترتیب است:
    جمعه 19 اسفند
    کیه وو- اینتر
    ناپولی- کالیاری
    شنبه 20 اسفند
    پالرمو- رم
    یکشنبه 21 اسفند
    میلان – لچه
    آتالانتا- پارما
    کاتانیا- فیورنتینا
    چزنا- سیه نا
    جنوا- یوونتوس
    لاتزیو- بولونیا
    نووارا – اودینزه

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

اینتر به دنبال ازکویل اسکولتو

Click here to enlarge

اتلانتا تایید کرد که غول بزرگ ایتالیا به دنبال استعداد این تیم اسکولتو افتاده است .

اسکولتو 22 ساله متولد ارژانتین است و ملیت ایتالیایی دارد و اکنون نظر مثبت اینتر را به سوی خود جلب کرده است.
    مدیر اتلانتا اظهار کرد :
    " اسکولتو بازیکن خوبیست و حالا نظر اینتر را نیز جلب کرده است ، با گذشت زمان امکان هر اتفاقی وجود دارد ، فعلا چیز خاصی برای گزارش نیست ، پراندلی در اروپا دارد پیش میرود و میداند که کدام بازیکنان را باید دعوت کند "
    اسکلوتو ، برای تیم زیر 21 سال ایتالیا بازی کرده است و تنها بازیکن اتلانتا نیست که نظر تیم های بزرگتری را به سوی خود جلب کرده است

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

پاتزا اینتر تولدت مبارک !

Click here to enlarge

امروز یعنی 9 مارس 2012 باشگاه اینتر 104 ساله شد.نراتزوری در 9 مارس 1908 تاسیس شد . ایل بیسچونه یا مار افعی بزرگ توسط جیووانی پارامیتیوتی تاسیس شد.اینتر از همان ابتدا با شعار ضد نژادپرستی و بین المللی بودن افتتاح گردید!بعد ها نام باشگاه به اینترنازیوناله میلان تغییر یافت.نامی که نشان از دوستی و برادری و عشق پاک داشت.

سیاست اصلی باشگاه از همان ابتدا مبارزه با نژاد پرستی بود.باشگاه میلان با نژاد پرستی و استفاده نکردن از بازیکنان خارجی باعث شد تا باشگاه اینتر متولد شود.آنها باعث شدند باشگاهی پاک بدور از هرگونه سیاهی و پلیدی بوجود بیاید.اینتر تیمی است که حتی در سیاه ترین روزگار ایتالیا نام خود را به پاکی حفظ کرد و در کالچوپولی کوچکترین نقشی نداشت.

اینتر در 104 سال توانسته افتخارات زیادی کسب کند و باعث غرور و افتخار هوادارانش شود.

در واقع نراتزوری دومین تیم پر افتخار ایتالیا و یکی از تیم های مطرح جهان است.نزاتروی به افتخارات زیر دست یافته است :

Click here to enlarge

1 . 18 بار فتح اسکودتو ، 14 بار نائب قهرمان

2 . 3 بار فتح لیگ قهرمانان اروپا ، 2 بار نائب قهرمان

3. 3 بار فتح لیگ اروپا، 2 بار نائب قهرمان

4 . 7 بار فتح جام حذفی ایتالیا ، 6 بار نائب قهرمان

5. 5 بار فتح سوپرکاپ ایتالیا ، 3 بار نائب قهرمان

6. 3 بار فتح رقابت های جام باشگاهای جهان
    و ...
    از طرف کانون هواداران اینترمیلان در ایران سالروز تاسیس این باشگاه بزرگ را به تک تک هواداران پاتزا اینتر در ایران و سراسر جهان تبریک عرض مینماییم.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

نراتزوری 104 ساله شد

نراتزوری 104 ساله شد

Click here to enlarge

نراتزروی امروز 104 ساله شد !

نراتزوری در 9 مارس 1908 تاسیس شد . ایل بیسچونه یا مار افعی بزرگ از همان اول با شعار ضد نژادپرستی و بین المللی بودن افتتاح گردید !

نزاتزوری دومین تیم پر افتخار ایتالیا و یکی از تیم های مطرح جهان است . نزاتروی به افتخارات زیر دست یافته است :

1 . 18 بار فتح اسکودتو ، 14 بار نائب قهرمان

2 . 3 بار فتح لیگ قهرمانان اروپا ، 2 بار نائب قهرمان

3. 3 بار فتح لیگ اروپا، 2 بار نائب قهرمان

4 . 7 بار فتح جام حذفی ایتالیا ، 6 بار نائب قهرمان

5. 5 بار فتح سوپرکاپ ایتالیا ، 3 بار نائب قهرمان

6. 3 بار فتح رقابت های جام باشگاهای جهان

و غیره افتخارات بزرگ ....

سالروز تاسیس تیم بزرگ اینترمیلان یا مشکی آبی پوشان میلان را به تمام طرفداران این تیم در سراسر جهان تبریک میگوییم

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

چلسی و سیتی به دنبال خرید اسنایدر در تابستان

در تابستان گذشته هم منچستریونایتد تلاش زیادی برای به خدمت گرفتن این بازیکن انجام داد اما در نهایت این انتقال علی رغم توافق دو باشگاه منچستریونایتد و اینتر انجام نشد

Click here to enlarge

سایت گل- به گزارش بخش بین المللی سایت گل، باشگاه های چلسی و منچسترسیتی شرایط وسلی اسنایدر، ستاره هلندی اینتر، را به دقت زیر نظر دارند تا در صورت امکان، او را در تابستان آینده به خدمت بگیرند.
    در تابستان گذشته هم منچستریونایتد تلاش زیادی برای به خدمت گرفتن این بازیکن انجام داد اما در نهایت این انتقال علی رغم توافق دو باشگاه منچستریونایتد و اینتر انجام نشد. گفته می شود دستمزد بالای اسنایدر دلیل اصلی به بن بست خوردن این انتقال بود. او برای بازی در الدترافورد دستمزد هفتگی 240 هزار پوند (200 هزار یورویی) درخواست کرده بود در حالی که یونایتدها تمایلی برای پرداخت دستمزد بالاتر از 200 هزار پوند (170 هزار یورو) نداشتند.
    از سوی دیگر جایگاه اسنایدر در ترکیب اصلی اینتر در رقابت های این فصل چندان تضمین شده نبود و به همین دلیل او تمایل بیشتری برای جدایی از این باشگاه پیدا کرد.
    ماه گذشته هم باشگاه زنیت سنت پترزبورگ برای خرید این بازیکن پیشنهاد قابل توجهی ارائه داد اما این ستاره هلندی ترجیح می دهد راهی لیگ برتر انگلیس شود.
    مدیران سیتی امیداراند با فروش کارلوس تبس در تابستان آینده بودجه لازم برای خرید این ستاره هلندی را فراهم کنند.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

موراتی: کاملا از رانیری حمایت می کنم

نرآتزوری در 7 دیدار اخیرش در سری آ به پیروزی نرسیده و در این مدت شایعات زیادی در مورد اخراجی رانیری منتشر شد

Click here to enlarge

سایت گل- ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر، تاکید کرد کلودیو رانیری از حمایت کامل او برخوردار است و ادعا کرد با هیچ مربی ای برای جانشینی او مذاکره نکرده است.
    نرآتزوری در 7 دیدار اخیرش در سری آ به پیروزی نرسیده و در این مدت شایعات زیادی در مورد اخراجی رانیری منتشر شد. در این بین از آندره ویلاس بواس و پپ گواردیولا به عنوان گزینه های جانشینی رانیری نام برده می شود.
    اما رئیس باشگاه اینتر تاکید کرد جایگاه این مربی روی نیمکت نرآتزوری مطمئن است.
    او در گفتگو با اسکای اسپورت 24 گفت:" این برای یک مربی آسان نیست که هر روز در روزنامه های بخواند یک مربی جدید جانشینش خواهد شد. در حالی که واقعیت این است که ما هیچ تماسی با مربی دیگری نداشتیم.

او یک حرفه ای است و می داند کارش را چطور انجام دهد. در این شرایط دشوار او از حمایت کامل من برخوردار است."
    موراتی همچنین تایید کرد که دلیل ناراحتی هواداران اینتر به خاطر نتایج و شایعات اخیر را درک می کند.
    " فکر می کنم این کاملا طبیعی است. فکر می کنم اگر من هم هوادار بودم؛ همین کار را انجام می دادم. تنها چیزی که می توانم بگویم این است که من نسبت به چیزهایی که می خوانم بی تفاوت نیستم و تلاش می کنم تا مشکلات را حل کرده و پروژه مان را جلو ببریم."
    رونالدو، ستاره سابق اینتر، به تازگی اعلام کرد به این دلیل که از مدیران باشگاه خواسته بود هکتور کوپر را برکنار کنند، از این تیم کنار گذاشته شد اما موراتی این مسئله را رد می کند.
    " خاطرات رونالدو با من اندکی متفاوت است اما علاقه من به او بیشتر از آن است که بخواهم علیه او صحبت کنم. این اتفاقات کمی متفاوت از آنچه او گفت، رخ داد. من خودم را در نقشی که او برایم در نظر گرفته، نمی بینم."

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

تیاگو موتا: دیگر در اینتر احساس خوشحالی نمی کردم

این ملی پوش ایتالیایی یکی از بازیکنان اصلی اینتر در سه فصل اخیر بود اما در ژانویه گذشته تصمیم گرفت راهی پاریس شود.

Click here to enlarge

سایت گل- تیاگو موتا، هافبک باتجربه پاری سن ژرمن از تصمیمش برای جدایی از اینتر در بازار نقل و انتقالات ژانویه دفاع کرد و اعلام کرد دیگر در سن سیرو احساس خوشحالی نمی کرد.
    این ملی پوش ایتالیایی یکی از بازیکنان اصلی اینتر در سه فصل اخیر بود اما در ژانویه گذشته تصمیم گرفت راهی پاریس شود.
    پیش از این مدیر برنامه هایش اعلام کرده بود این ملی پوش ایتالیایی به دلیل تمدید نشدن قراردادش ناراحت است اما موتا از صحبت کردن در مورد دلیل اصلی نارضایتی اش از حضور در اینتر خودداری کرد.
    او در گفتگو با نشریه اکیپ گفت:" در اینتر، به جز زمان حضور رانیری، من به طور مرتب بازی می کردم اما چیزهایی وجود داشت که دوست نداشتم و به همین دلیل تصمیم گرفتم این باشگاه را ترک کنم.

در آخرین روزهای بازار نقل و انتقالات من یک اس ام اس برای موراتی فرستادم و روی رفتن پافشاری کردم و سرانجام او اجازه داد من بروم.
    در ایتالیا بسیار اعتقاد دارند من در اینتر خوب کار نکردم در حالی که اینطور نیست."
    موتا که در پاری سن ژرمن در پست مورد علاقه اش در میانه زمین به کار گرفته می شود، تایید کرد از بازی کردن در پستی که چزاره پراندلی برایش در دیدار هفته گذشته مقابل آمریکا در نظر گرفت، لذت نبرده است.
    " من پستم در پاری سن ژرمن را ترجیح می دهم. من از بازی کردن در سیستمی که سرمربی برای تیم در نظر می گیرد، احساس خوبی دارم. البته می توانم در پست های دیگر هم بازی کنم اما از بازی کردن جلوی خط دفاعی احساس بهتری دارم. توپ بیشتری به من می رسد و من این را بیشتر دوست دارم."
    موتا که زمانی برای بارسا بازی می کرد، در مورد دوران حضورش در این باشگاه گفت:" من با بارسا فوتبال را یاد گرفتم. یاد گرفتم چطور حمله کنم، چطور توپگیری کنم. من با نوع دیگری از فوتبال آشنا شدم."

صفحه 30 از 35 نخستنخست ... 1020212223242526272829303132333435 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع