امکان همکاری مشترک ولوو و فیات

Click here to enlarge
Click here to enlargeگروه بین الملل: شرکت ایتالیایی فیات تمایل دارد همکاری جدیدی را با یک شرکت دیگر اغاز کند و در این بین به نظر می رسد ولوو بهترین گزینه باشد.
به گزارش خبر خودرو، سرجیو مارچیون ، مدیر فیات در اخرین مصاحبه خود در حاشیه نمایشگاه 2012 ژنو اعلام کرده بود که شرکتش تمایل به امضای قرارداد مشترک همکاری جدیدی می باشد . از سویی دیگر ولوو نیز در اظهارنظری جداگانه از آغاز همکاری مشترک با شرکت ها استقبال کرده بود.
سرجیو مارچیون در جواب سوالی مبنی بر تمایل شرکتش برای همکاری با ولوو گفت: من علاقمندم با هر کسی که می خواهد با من مذاکره کند صحبت کنم.
همچنین اشتفان یاکویی چند ماه گذشته اعلام کرده بود که شرکتش از اغاز یک همکاری مشترک استقبال می کند . وی همچنین از امادگی ولوو برای به اشتراک گذاشتن پلتفرم های تولید و انجام فعالیت های اقتصادی مشترک خبر داده بود.
گمانه زنی ها حاکی از ان است که ولوو در حال حاضر به دنبال پلتفرم تولید یک خودروی کوچک می باشد تا از این را با هوندا فیت و تویوتا ياریس رقابت کند. در واقع کارشناسان عقیده دارند که فیات می تواند این پلتفرم را در اختیار ولوو قرار داده و ان را به مسیر رشد و رقابت بازگردانند.