اظهارات مظلومي در نشست خبري بازي با ملوان
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران معتقد است بازي تيمش با ملوان در چند دوره اخير ليگ زيبا و جذاب بوده است.پرويز مظلومي در نشست خبري قبل از بازي استقلال تهران و ملوان بندرانزلي اظهار کرد: ملوان تيمي است که از جوانان دونده و با تکنيکي بهره ميبرد و به همين دليل بازي اين تيم با استقلال هميشه زيبا از آب درآمده است. وي ادامه داد: تيم ما در شرايط خوبي قرار دارد و بعد از بازي با ذوب آهن ريکاوري انجام داديم و ميدانيم که اين سه امتياز مي تواند راه ما را براي رسيدن به قهرماني را هموار کند. ما برابر ملوان به دنبال اين سه امتياز هستيم و اميدواريم با تلاشي که بازيکنانمان انجام ميدهند به آن دست پيدا کنيم.
مظلومي همچنين با اشاره به اشتباهات داوري بازي قبل تيمش برابر ذوب آهن تاکيد کرد: اميدوارم در بازي با ملوان، اشتباه هاي داوري بازي با ذوب آهن تکرار نشود. داور در بازي با ذوب آهن گل صددرصدمان را نگرفت. هفته قبل صحبتي در اين باره نکردم اما الان در اين باره گله دارم که دو امتياز حساس از ما گرفته شد. فردا نيز مظفري زاده که از داورهاي خوب ماست قضاوت بازيمان را برعهده دارد که اميدوارم قضاوت خوبي داشته باشد.
مظلومي درباره مصدومها و محرومهاي تيمش براي بازي فردا با ملوان مطرح کرد: براي فردا محرومي نداريم اما همچنان مجتبي جباري، آندرانيک تيموريان و کيانوش رحمتي را در اختيار نخواهيم داشت. سرمربي استقلال همچنين درباره وضعيت فعلي مصدومانش خاطر نشان کرد: تيموريان در حال حاضر بدنسازي را شروع کرده و صبح و بعدازظهر اين تمرينات را انجام ميدهد. در نظر دارم از او مثل بازي با الجزيره براي چند دقيقه استفاده کنم. اما کيانوش رحمتي را به دليل پارگي رباط صليبي تا سه چهار ماه آينده نخواهيم داشت. هم چنين مجتبي جباري کار با وزنه و آب درماني را شروع کرده و تا دو سه هفته ديگر به ما ملحق خواهد شد.