استراماچونی: می خواهم پاسخ اعتماد سران اینتر را بدهم

مربی سابق پریماورا در صحبتهایی اعلام کرد که انتصاب او به سمت مربیگری اینتر رویایی است که محقق شده

Click here to enlarge

سایت گل- آندره آ استراماچونی ، مربی جدید اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که تمایل زیادی دارد تا پاسخ اعتماد سران نرآتزوری برای انتصاب او به عنوان مربی جدیداین تیم را بدهد
این مربی 36 ساله روز 2شنبه و بعد از برکناری کلودیو رانیری به عنوان مربی جدید اینتر معرفی شد و در صحبتهایی اعلام کرده که انتصابش به عنوان مربی اینتر، رویایی است که محقق شده
استراماچونی در مراسم معارفه رسمی اش به خبرنگاران گفت:« این رویای فوق العاده ای است. احساساتی که فقط دنیای ورزش و دنیای فوتبال می توانی آن را لمس کنی. من این رویا را به چه کسی تقدیم می کنم؟ به تیم باشگاهی ای که به من اعتتماد کرده. الان باید پاسخ این اعتمادرا بدهم.»

این مربی جوان ادامه داد:« این کاملا غیرمنتظره بود و یک هدیه از سوی ماسیمو موراتی بود. فکر می کنم که خیلی ساده است:« من همیشه خودم بوده ام و اگر موراتی تصمیم گرفته تا این فرصت را دراختیار من قرار دهد، به خاطر نتایجی بوده که تیمهایم کسب کرده. رئیس باشگاه از من سوال کرد که آیا می توانم آنچه با پریماورا کسب کرده ام را با خودم به اینتر بیاورم؟ «تعهد و عشق به رنگهای پیراهن باشگاه». ...همان طور که موراتی هم گفت:" ماباید به پیروزی برسیم." من به این بازیکنان، این باشگاه و به خودم باور دارم و بازی به بازی خودمان را آماده می کنیم.»
استراماچونی روز اول آوریل اولین حضورش روی نیکت اینتر را در دیداری خانگی مقابل جنوا تجربه می کند.
در جریان این کنفرانس خبری بود که ماریو بالوتلی، ستاره سابق اینتر با ورود به سالن کنفرانس خبری، یک سورپرایز بزرگ را به همراه داشت