با تشکر. ریموت اورجینال خود زانتیا میباشد. در ضمن با باطریهای مختلف هم امتحان کردیم ولی نتیجه همان است.آیا احتمال دارد از آی سی حافظه داخل ریموت باشد؟
با تشکر. ریموت اورجینال خود زانتیا میباشد. در ضمن با باطریهای مختلف هم امتحان کردیم ولی نتیجه همان است.آیا احتمال دارد از آی سی حافظه داخل ریموت باشد؟
m.aminifar (23rd April 2012),omeed_1355 (4th April 2012),sajadnasirpor (30th March 2012)
سلام بله دوست عزیز میتونه از خود ریموت باشه
هر عمل بزرگــــــــ...
از فکر بزرگــــــــــ...
سرچشمه میگیره...
و...
کارهای بزرگــــــــــ...
مناسبــــــ...
مردانی استـــــــــ...
که افکار بزرگــــــ دارند....
ali_sh (27th March 2013),amir765 (7th April 2012),m.aminifar (23rd April 2012),omeed_1355 (4th April 2012)
با سلام
اشگال در نصب سیم های دزگیر اردی
ایا گسی می دونه که سه عدد سیم با ز و بسته خروجی دزگیر را به کدام سیمهای ماشین می بندند
من سر سیمهای خروجی رله هارا بستم به سه عدد سیم پمپ درب سمت راننده ولی باز کردن ان خوبه ولی برای بستن در بیشترین موارد تا قفل را می زنم چندین بار باز وبسته میشه لطفا راهنمایی کنید
با تشگر
به خدا گفتم:عزیز ترین بندگانت چه کسانی هستند!
خداوند فرمود: انان که می توانند تلافی کنند...........
اما به خاطر من .می بخشند!
Ahmad20 (26th April 2012),ASALAK (30th November 2014),m.aminifar (23rd April 2012),sajadnasirpor (24th April 2012)
سلام دوست عزیز باز و بسته شدن پشت سر هم قفل مرکزی این ایراد اکثرا از خود قفل درب راننده یا شاگرد میباشد شما هم باید این طوری عیب یابی کنید موقعی که قفل مرکزی موقع بستن خود به خود باز و بسته میشه با کلید درب راننده رو ببند اگه باز وبسته شدنش درست شد مشکل از قفل درب راننده میباشد یا بر عکس درب شششششاگرد رو امتحان کن
ویرایش توسط sajadnasirpor : 24th April 2012 در ساعت 09:46
هر عمل بزرگــــــــ...
از فکر بزرگــــــــــ...
سرچشمه میگیره...
و...
کارهای بزرگــــــــــ...
مناسبــــــ...
مردانی استـــــــــ...
ali_sh (27th March 2013),ASALAK (30th November 2014),m.aminifar (24th April 2012),torkan (24th April 2012)
ali_sh (27th March 2013),ASALAK (30th November 2014),m.aminifar (24th April 2012),sajadnasirpor (24th April 2012)
سلام دوست عزیز اول شما سیم کشی خود ماشین رو چک کن ستون سمت چپ راننده سوکت مشکی سیم های سبز و قرمز هست که یکی یکی منفی میدی با یکی درب باز و یکی درب بسته میشه و لا دری هم سیم سبز هست و ضامن قفل درب راننده ببند و این سیم ها رو امتحان کن ببین مدار قفل مرکزی درست عمل میکنه یا نه اگه درست بود سیمهای باز وبستن دزدگیر رو به اونا ببند
هر عمل بزرگــــــــ...
از فکر بزرگــــــــــ...
سرچشمه میگیره...
و...
کارهای بزرگــــــــــ...
مناسبــــــ...
مردانی استـــــــــ...
ali_sh (27th March 2013),ASALAK (30th November 2014),dvb 7 (25th October 2012),m.aminifar (24th April 2012),torkan (24th April 2012)
ASALAK (30th November 2014),m.aminifar (24th April 2012),sajadnasirpor (25th April 2012)
سلام دوست من پس شما مشکل اتصال سیم کشی دارین برای پیدا کردن اتصال اول سوکت درب راننده رو از کنار ستون سمت چپ در بیار ببین باز هم مشکل رو دارین اگه باز هم مشکل بر طرف نشد سوکت درب شاگرد رو دربیارین و اگه باز هم مشکل حل نشد یه رله قفل مرکزی تعویض کنین ببینین باز هم مشکل هست یا نه
هر عمل بزرگــــــــ...
از فکر بزرگــــــــــ...
سرچشمه میگیره...
و...
کارهای بزرگــــــــــ...
مناسبــــــ...
مردانی استـــــــــ...
درود
دوستان چند روزی میشه درب های ماشین من با ذزد گیر عمل نمیکنه فقط درب سمت رانند بادزد گیر کار میکنه بقیه رو باید با دست قفل کنم اگه راهنمایی بفرمایین ممنون میشم
پراید صبا دزد گیر استل میت قهوه ای رنگ
ویرایش توسط m.aminifar : 26th April 2012 در ساعت 02:13
Ahmad20 (26th April 2012),ASALAK (30th November 2014),m.aminifar (26th April 2012),sajadnasirpor (26th April 2012)
---------------------------------------------------------------------------------------------
- میان اینهمه "نامردی" باید شیطان را تحسین کرد که "دروغ" نگفت ...
جهنم را به جان خرید، اما "تظاهر" به دوست داشتن آدم نکرد
Ahmad20 (26th April 2012),ASALAK (30th November 2014),karim_9 (26th April 2012),sajadnasirpor (26th April 2012)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)