.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
صفحه 16 از 19 نخستنخست ... 678910111213141516171819 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 , از مجموع 185

موضوع: ::..تایپیک کلوپ هواداران رئال مادرید..::

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

توصيه مورينيو به موراتي در مورد ويلاس بواس

مورينيو، سرمربي رئال، به ماسيمو موراتي، رئيس باشگاه اينتر، در مورد به خدمت گرفتن آندره ويلاس بواس هشدارداد و به اين ترتيب شانس آندره استراماچوني، سرمربي جديد نرآتزوري براي برعهده داشتن هدايت اين تيم در فصل آينده هم افزايش پيدا کرد.
    Click here to enlarge استراماچونی این هفته جانشین کلودیو رانیری روی نیمکت اینتر شد و قرار است تا پایان فصل به عنوان سرمربی هدایت نرآتزوری را برعهده داشته باشد اما همچنان شایعات زیادی در مورد حضور آندره ویلاس بواس روی نیمکت اینتر در پایان فصل به گوش می رسد اما گفته می شود که به دو دلیل علاقه موراتی برای به خدمت گرفتن این مربی پرتغالی کمرنگ شده است.

دلیل اول توصیه مورینیو به موراتی در مورد به خدمت گرفتن این مربی جوان است. آقای خاص که در سال 2010 با اینتر به یک سه گانه تاریخی دست پیدا کرد، همچنان رابطه نزدیکی با موراتی دارد و مالک اینتر به توصیه های او بسیار اعتماد دارد.
    یک منبع نزدیک به اینتر در گفتگویی گفت:" موراتی به طور مرتب با مورینیو در مورد مسائل اینتر صحبت می کند و مورینیو به او در مورد به خدمت گرفتن ویلاس بواس هشدار داد. مورینیو معتقد است ویلاس بواس گزینه مناسبی برای اینتر نیست."
    علاوه بر این، دوران حضور ویلاس بواس در چلسی هم بر نگرانی موراتی افزوده است؛ این مربی جوان هرگز نتوانست با بازیکنان باتجربه آبی ها ارتباط خوبی برقرار کند و گفته می شود آنها نقش مهمی در اخراج او داشتند.
    " مدیران اینتر با یکی از اعضای کادر فنی چلسی تماس گرفتند زیرا آنها نگران این هستند که آیا ویلاس بواس می تواند رختکن را اداره کند یا خیر؛ به ویژه در ارتباط با بازیکنان باتجربه. آنها می خواهند بدانند که او مشکلی با بازیکنان باتجربه تیم مانند زانتی و میلیتو پیدا نمی کند."
    همه این مسائل باعث شده تا موراتی در مورد به خدمت گرفتن دائمی استراماچونی بیشتر فکر کند. این مربی جوان به تازگی با تیم جوانان اینتر قهرمان رقابت های "نسل بعد" شد.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

احتمال حضور دي ماريا در ديدار رئال- اوساسونا

به گزارش نشريه مارکا، آنخل دي ماريا، ستاره آرژانتيني رئال، احتمالا مي تواند تيمش را در ديدار پيش رو مقابل اوساسونا همراهي کند.
    Click here to enlarge این بازیکن 24 ساله به دلیل مصدومیت از ناحیه ران از اواسط فوریه گذشته از میادین دور بود اما به تازگی به تازگی به تمرینات برگشت و اکنون آماده حضور در میادین است.
    او می توانست تیمش را در دیدار سه شنبه گذشته مقابل آپوئل در لیگ قهرمانان همراهی کند اما مورینیو ترجیح داد ریسک نکند و از این بازیکن مقابل حریف قبرسی استفاده نکرد.
    او بار قبل در دیدار مقابل راسینگ به میادین برگشته بود اما در همان دیدار دچار آسیب دیدگی شد و بار دیگر دو ماه دور از میادین بود.
    اما انتظار می رود این ملی پوش آرژانتینی در دیدار این هفته مقابل اوساسونا به میدان برود. البته بعید است دی ماریا در ترکیب اصلی رئال قرار بگیرد اما احتمالا با توجه به شرایط بازی، مورینیو در صورت نیاز از او استفاده خواهد کرد

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

يادداشت اعتراض آميزسردبير آ اس عليه مورينيو

زماني به لندن مي رود و با نصف مردم اين شهر عکس مي گيرد تا شايعاتي در مورد رفتنش به چلسي مطرح شود . حالا صحبت از ايتاليايي ها مي شود و مي گويد " روزي " به خانه اش اينتر بر مي گردد. Click here to enlarge توماس رنکرو فوتبال نویس مشهور اسپانیایی که طرفدار تیم رئال مادرید هم هست و در پست سردبیر روزنامه آس فعالیت می کند در یادداشتس عملکرد دوگانه ژوزه مورینیو سرمربی رئال را مورد نقد قرار داد و او را به بی توجهی به آرمانهای مادریدیستا متهم کرد.

مورینیو همیشه هوادار چلسی بوده است . همیشه این طور بوده و وقتی که قراردادش را در 1 ژوئن 2010 با رئال مادرید بست هم چیزی عوض نشد . من آن قدر ساده دل بودم که فکر می کردم برنابئو می تواند چیزی را عوض کند .
    روحیه خوانیتو مرا به این گمان وا می داشت که تمام حرفه ای های فوتبال وقتی که پیراهن رئال را به تن می کنند ، نمی توانند به چیز دیگری به جز این پیراهن فکر کنند . اما مورینیو آقای خاص است و این لقب است که باعث می شود خیلی چیزها در موردش عوض شود .
    درست است که این جاست و امیدوارم تا مدتها بماند اما با ابهام در والدبباس حرکت می کند . حرفهایش همچون سیلی بر گوش این باشگاه تاریخی هستند . زمانی به لندن می رود و با نصف مردم این شهر عکس می گیرد تا شایعاتی در مورد رفتنش به چلسی مطرح شود . حالا صحبت از ایتالیایی ها می شود و می گوید " روزی " به خانه اش اینتر بر می گردد .
    درک می کنم که می خواهد به نوعی خود را متعصب و مهربان نشان دهد . اما یادم است که تا دو ماه پیش ، برنابئو نامش را صدا می زد و باشگاه هر آن چه می خواست کرد تا راضی به نظر برسد .
    نمی خواهم کسی را اجبار کنم تا طرفدار رئال مادرید باشد اما وقتی که مربی هوادار بی قید و شرط تیم نیست ، از بقیه چه انتظاری می توان داشت ...

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

روبينيو: رئال با خريد رونالدو تحقيرم کرد

سه سال از رفتن روبينيو از رئال مادريد مي گذرد اما او همچنان نمي تواند هضم کند که در بهترين باشگاه جهان موفق نشده، پس هر زمان که بتواند آن دوران را به ياد مي آورد. Click here to enlarge به گزارش مرجع خبری رئال مادرید بازیکن برزیلی، اخیرا در مصاحبه با روزنامه "باند" گفته است: " من دوران خوبی در رئال مادرید داشتم اما رفتنم خوب نبود. باشگاه می خواست رونالدو را بگیرد و به من توجهی نداشت. من از نحوه رفتنم ناراحت شدم چرا که هواداران نمی دانستند که چه شده است."
    در ادامه گفت: "اما در نهایت باشگاه نتوانست رونالدو را آن موقع بخرد. اما من دیگر نمی خواستم بمانم چرا که حس می کردم تحقیر شده ام."

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

کهکشاني ها به دنبال پايان دادن رکورد6 بازي شکست ناپذيري ميزبان
    پيش بازي: اوساسونا- رئال مادريد

ژوزه مورينيو و شاگردانش به دنبال آن هستند تا با کسب سه امتياز بازي شنبه شبشان، صدرنشيني مقتدرانه شان را ادامه دهند.
    Click here to enlarge *مارک برترا درجریان این بازی روی نیمکت ذخیره ها خواهد نشست. کیکه سولا و مسعود شجاعی همچنان مصدومند ولی جواد نکونام بعد از پشت سرگذاشتن یک جلسه محرومیت از حضور در ترکیب اوساسونا، آماده بازگشت به ترکیب تیمش است.

* رئال دراین بازی خوسه کایخون (مصدومیت از ناحیه قوزک پا)، ریکاردو کاروالیو و لاسانا دیارارا به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت ولی آنخل دی ماریا که از ماه فوریه تاکنون از میادین ورزشی به دور بود، دراین بازی قادر به همراهی رئال خواهد بود.

*مسعوت اوزیل و ژوزه مورینیو هم دوران محرومیتشان را سپری کرده اند. آنها بعد از اخراج در دیدار با ویارئال، در بازی با رئال سوسیداد غایب بودند و دراین بازی مورینیو روی نیمکت قرار خواهد گرفت و اوزیل هم آماده حضور در ترکیب رئال است.
    *رافائل واران هم در غیاب په په که دومین جلسه محرومیتش را پشت سر می گذارد، در قلب خط دفاع رئال به میدان خواهد رفت.

* خطرات کارت زرد در پامپلونا مشهود است. مورینیو محرومیتش را پشت سر گذاشته اما در مرحله سخت لیگ، راموس، ژابی و کریستیانو را در خطر می بیند چرا که فقط یک مرحله تا پنج کارته شدن فاصله دارند و اگر شنبه برابر اوساسونا کارت بگیرند، بازی در برنابئو با والنسیا را از دست می دهند. پس از آن نیز رئال باید به زمین های اتلتیکو، اسپورتینگ و بارسلونا برود.
    *کریستیانو فقط چهار کارت زرد در لالیگا گرفته است. آخرین کارت زرد او در روز 28 ژانویه توسط ایتورالده برابر ساراگوسا بود و از همین رو رونالدو سعی می کند تا جایی که می تواند خطا نکند. از آن زمان به بعد فقط 8 خطا انجام داده است.

*راموس دور دومش است که در آستانه پنج کارته شدن است. دفعه قبل بازی با ساراگوسا در برنابئو در هفته 21 را از دست داد. سپس سه هفته پیاپی برابر لوانته، راسینگ و رایو کارت گرفت و در ال مادریگال نیز دو کارت زرد گرفت که کمیته یکی را بخشید.
    *ژابی نیز برای دومین بار در آستانه 5 کارته شدن است. دفعه قبل در هفته پانزدهم در ال مولینون بود که این اتفاق برای او رخ داد. از آن زمان برابر بارسا، رایو، ویارئال و سوسیه داد کارت گرفت.
    این سه باید خیلی مواظب باشند. این سه در کنار کاسیاس، بیشترین دقایق بازی را در تیم داشته اند. کوئنترائو هم چهار کارته است اما در رینو فیکس نخواهد بود. ایگواین و کاکا نیز دو کارت زرد تا محرومیت فاصله دارند.

*اوساسونا که در رده ششم جدول قرار دارد، در شش بازی اخیرش شکست نخورده و به سه تساوی و سه شکست دست یافته.
    *اوساسونادر رقابتهای این فصل تنها در دو دیدارخانگی شکست خورده که این شکستها مقابل اتلتیکومادرید و راسینگ سانتاندر بوده.
    *اوساسونا و راسینگ بیشترین تساوی ها را در رقابتهای این فصل به دست آورده اند .این دو تیم در طول فصل به 13 تساوی دست یافته اند.
    *رئال مادرید در سه سفر اخیرش به زمین اوساسونا، دو بار شکست خورده و آخرین برد آنها در رینو د ناواررا، در ماه می سال 2008 به دست آمد.
    *میانگین گل رئال در هر بازی 3.3 گل است که این بهترین آمار گلزنی در لالیگاست.

6. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

KIAN FAR (1st April 2012)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

مورينيو مانع فروش کاسياس

مورينيو، سرمربي رئال، علي رغم اختلافاتي که با ايکر کاسياس، دروازه بان تيمش داشت، در تابستان گذشته مانع فروش او شد.
    Click here to enlarge این در حالی است که در چند روز اخیر شایعاتی در مورد فروش کاسیاس توسط مورینیو با بالا گرفتن اختلافات آنها منتشر شد.
    با این وجود منابع نزدیک به باشگاه رئال و مورینیو در گفتگویی اعلام کردند که مورینیو هیچ علاقه ای به از دست دادن کاسیاس که برای یک دهه شماره یک رئال است، ندارد.
    در واقع مدیران رئال ترجیح می دهند به قیمت از دست دادن مورینیو، ترجیح می دهند کاسیاس را حفظ کنند.

اختلاف مورینیو و کاسیاس از زمان تماس گرفتن این بازیکن با بازیکنان بارسا بعد از ال کلاسیکو آغاز شد و باعث شد تا آقای خاص از او در دیدار مقابل گالاتاسرای در جام سانتیاگو برنابئو استفاده نکند.
    ضمن اینکه سرمربی پرتغالی بارها در صحبت هایش از شماره یک تیمش تنها با عنوان "دروازه بان" یاد کرده است.
    او حتی در دیدارهایی که کاسیاس با درخشش اش نقش مهمی در پیروزی رئال ایفا می کند، چندان علاقه ای به صحبت کردن در مورد او نشان نمی دهد. برای مثال او بعد از دیدار مقابل لیون در چمپیونزلیگ گفت:" او مانند هر دروازه بانی که برای یک تیم مهم بازی می کند، چند واکنش خوب داشت. این کاری است که او باید انجام دهد."
    بنا بر منابع نزدیک به کاسیاس، او چندان قوانین و متدهای مورینیو موافق نیست و با او ارتباط صمیمانه ای ندارد.
    حتی بعد از ماجرای درز کردن درگیری لفظی مورینیو و راموس به رسانه ها که مشخص شد توسط کاسیاس اتفاق افتاده، مورینیو تصمیم گرفت بازوبند کایپتانی را کاسیاس بگیرد اما در نهایت این تصمیم را هم اجرایی نکرد.
    شایعاتی در مورد خرید یک دروازه بان جدید نیز منتشر شده و نام هایی مانند مانوئل نویر و تیبوت کورتویس منتشر شده اما حتی اگر این اتفاق هم رخ دهد، در صورت حضور کاسیاس در سانتیاگو برنابئو، مطمئنا آنها فرصت چندانی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی نخواهند داشت.

8. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

تاسيس آکادمي فوتبال توسط رئال مادريد در چين

باشگاه رئال مادريد سال آينده در گوانگجو آکادمي فوتبال خود را افتتاح خواهد کرد.
    Click here to enlarge به گزارش خبرگزاری فرانسه، مالک باشگاه چینی گوانگجو اعلام کرد، این باشگاه بزرگ اسپانیایی سال آینده براساس قراردادی با باشگاه گوانگجو اورگراند صدرنشین لیگ برتر چین، در جنوب این کشور این آکادمی را تاسیس خواهد کرد.
    رئال مادرید که رکورد 9 بار قهرمانی اروپا را در اختیار دارد، همانند شماری از تیم های رده بالای اروپایی برای ترویج نام تجاری خود در چین که رشد که سریعی دارد تلاش می کند.
    این آکادمی فوتبال در شهر گوانگجو در اولین سال فعالیت خود 3 هزار بازیکن را جذب می کند و از همان تکنیک های آموزشی مورد استفاده در رئال مادرید اسپانیا بهره خواهد گرفت.
    فرناندو سانچز مربی تیم جوانان باشگاه رئال مادرید به عنوان مدیر فنی این آکادمی منصوب شده است.
    روزنامه چاینا دیلی به نقل از سانچز نوشت: ما یک تیم مربیگری بلندپایه را به چین اعزام می کنیم و سیستم های گزینش، آموزش و ارزیابی و یک سازوکار رقابتی با همان استانداردهای مورد استفاده در اسپانیا ایجاد خواهیم کرد.
    وی افزود ما به مربیان چینی در مدارس آموزش می دهیم و بازیکنان و مربیان برجسته را برای گذراندن آموزش های جامع تر در رئال مادرید انتخاب خواهیم کرد.

10. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

اظهارات مورينيو قيل از رويارويي با اوساسونا

مورينيو در کنفرانس مطبوعاتي قبل از بازي درباره ي شرايط بازي و بازيکنان صحبت کرد. Click here to enlarge مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی و قبل از سفر با پامپلونا برای دیدار با اوساسونا درباره ی این تیم گفت:" من مطمئنم اوساسونا در مقابل ما مثل همیشه بازی میکند. آنها تهاجمی بازی میکنند و به حمایت هواداران خود در پامپلونا رقیب سر سختی برای ما هستند. اما ما میخواهیم در آن بازی پیروز شویم زیرا ما برای اهدافمان به آن نیاز داریم. ما 9 بازی دیگر پیش رو داریم و این اولین آن است و ما باید پیروز شویم. ما فقط باید خوب باشیم."

"فصل پیش ما شایسته ی باخت در آنجا بودیم . من به یاد دارم که گفتم آنها از ما بهتر بودند و توپ را سریع بع جریان میانداختند اما نمیخواهم بگویم آنها انگیزه ی بیشتری دارند.آنها بازی را به شدت بیشتری نسبت به ما شروع کردند. ما داوری شبیه به فصل قبل داریم و امیدوارم او قضاوت خوبی داشته باشد. من میدانم که باید مقابل آنها با تمام قوا بازی کنم زیرا آنها سبک خود را دارند. این بهترین کیفیت آنهاست . آنها میدانند چه کنند برای همین انتظار میرود که بازی سختی پیش روی آنها داشته باشیم."

"لیگ در معرض خطر و یک تیم به طور متوسط در بازی های خانگی بهتر عمل میکند. در حالت معمولی بازی های خانگی راحت تر هستند اما برای ما همه ی بازی در لیگ شرایط یکسان دارد و مهم هستند. 9 بازی دیگر مانده اما باید به این بازی تمرکز کنیم تا امتیازات لازم برای قهرمانی را کسب کینم. ما بعد از بازی سه شنبه استراحت کرده ایم و دوست داشتیم بیشتر استراحت کنیم و مثلا یک شنبه بازی کنیم اما به ما گفته اند این غیر ممکن است."

"خدیرا مریض است و نمی تواند فردا ما را همراهی کند. ما این را صبح فهمیدیم و حالا باید فکر کنم چه کار کنم. دی ماریا هم در لیست هست حالا باید ببینیم که فیکس میشود یا نا."

"من اعتقاد دارم واران از لوران بلان بهتر خواهد شد زیرا او سریع تر است .او با هوش و آرام است. واران تمام مشخصه های او دارد و سریع تر هم هست. با تمام احترامی برای بلان قائلم اما به نظرم او همچنان یک بچه است ، این باور من است . من انتظار دارم زمانی که او به سن 27 یا 28 سالگی میرسد او بهتر از لوران خواهد شد."

"من هیچ همراهی ندارم و آنهایی که میگویید جزو همراهان من هستند وجود ندارند. آیتور کرانکا و روی فارو بعد از من هستند. در فوتبال اطرافیان یا همراهانی وجود ندارند. افرادی که درباره ی رابطه ی من و کاسیاس میگویند درست نیست. من هیچ مشکلی با او یا دیگر بازیکنان تیم ندارم."

"فصل قبل ، بعد از مرحله ی نیمه نهایی لیگ قهرمانان ما گفتیم که ما فکر میکنیم با قلب باز و شما تعداد زیادی از ما را کشتید. شما ما را دوباره مورد انتقاد قرار دادید وقتی که امسال ما از داور انتقاد کردیم و از جام حذفی حذف شدیم. ما میخواستیم بعد از بازی با ویارئال از اختلاف دوری کنیم و همین تنها دلیل سکوت ما بعد از آن بازی بود و ما فکر میکردیم بهترین کار را انجام میدهیم اما دوباره مورد انتقاد قرار گرفتیم. ما مشکلی نداریم و شما مشکلات را ایجاد میکنید. شما نمی توانید ما را متهم به بحث و جدال در این زمان کنید چون ما باز هم سکوت میکنیم. من نمیدانم شما بر روی من یا رئال زوم کردین اما دائما از ما انتقاد میکنید. اما ما همچنان معتقدیم ما در مسیر درست گام بر میدایم و نه من و نه بازیکنان من چیزی به داور نگفته ایم."

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

رونالدو:حتي اگر مورينيو از رئال برود،من مي مانم

کريستيانو رونالدوستاره پرتغالي رئال مادريد در صحبتهايي اعلام کرد که هنوز به روزهاي اوج فوتبالش به عنوان يک بازيکن نرسيده است.
    Click here to enlarge این ستاره پرتغالی در سال 2009 با قراردادی 94 میلیون یورویی از منچستریونایتد به رئال مادرید پیوست و در 132 دیداری که با پیراهن کهکشانی ها برگزار کرده، به 131 گل رسیده است.
    با وجود درخشش او درترکیب رئال، رونالدو معتقد است که باید منتظر روزهای بهتری از او باشیم.
    رونالدو در صحبتهایی گفت:« امیدوارم که سال به سال بهتر شوم. من هنوز به اوج روزههای فوتبالی ام نرسیده ام. همه اینها بستگی به خیلی چیزها دارد. سال آینده از نظر روانی در سطح بهتری خواهم بود. شخصیت امروز من بازتابی از روند زندگی ام است. من با تلاش فراوان، به تمام آنچه اکنون دارم رسیده ام. هیچ چیزی شانسی به دست نیامده و همه چیز حاصل تلاش، فداکاری و اندک شانس بوده است.»

رونالدودرادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که از روزهای زندگی اش در برنابئو راضی است و حتی اگر ژوزه مورینیو مربی پرتغالی رئال، برنابئو را ترک کند، دراین باشگاه خواهد ماند.
    رونالدو ادامه داد:« من می خواهم فصل فوق العاده ای داشته باشم و رقابتهای این فصل را در اوج به پایان ببرم. می خواهم در مادرید بمانم. هنوز سه سال دیگر از قرارداد من باقی مانده و باید منتظر بمانیم و ببینیم که سران باشگاه چه می خواهند. مورینیو؟ من دنباله روی کسی نیستم. همیشه مسیر خودم را دنبال می کنم و کاری را برمبنای رفاقت و دوستی انجام نمی دهم.»
    رونالدو درادامه صحبتهایش به تمجید از آقای خاص پرداخت و گفت که مورینیو بهترین مربی دنیاست:« جامها و قهرمانی های مورینیو خودشان حرفهای زیادی دارند. او در هر تیمی که بوده به قهرمانی رسیده.هر مربی ای در دنیای فوتبال افتخار کسب موفقیتهای مورینیو را به دست نمی آورد.به همین خاطر است که من او را بهترین مربی دنیا می دانم. تمام مربیان بزرگ به این نیاز دارندتا درکشورهای مختلف به موفقیت برسند و مورینیو این کار را انجام داده.»
    تیم ملی پرتغال در گروه مرگ رقابتهای یورو2012 قرار گرفته و با تیمهای آلمان، دانمارک و هلند هم گروه است
    رونالدو دراین باره گفت:« ما باید انگیزه و ذهنیت پیروزی طلبانه داشته باشیم. اگر با ذهنیت بازنده به این رقابتها برویم، به هیچ موفقیتی نخواهیم رسید. فکر می کنم گروه سختی داریم ولی تیم ما تیم خوبی است و مربی خوبی راهم در اختیار داریم و از حمایت هوادارانمان هم برخورداریم که این انگیزه به مراتب بیشتری به ما می دهد. من مطمئنم که موفق خواهیم بود ولی باید گام به گام پیش برویم. مرحله گروهی سخت است ولی اگر از گروهمان صعود کنیم، همه چیز ممکن خواهد بود.»

13. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

diatom (1st April 2012)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

دي‌ ماريا در ليست بازي با اوساسونا

ژوزه مورينيو، مربي رئال مادريد نام آنخل دي‌ماريا را در ليست 19نفره بازي با اوساسونا قرار داد.
    Click here to enlarge این ملی‌پوش آرژانتینی از 18 فوریه تاکنون از میادین دور بوده. او دچار مشکل از ناحیه ران پاست و در سال جدید میلادی تنها یک بار بازی کرده است.
    دی‌ماریا هفته گذشته به تمرینات برگشت. با این حال انتظار می‌رود او روی نیمکت بنشیند، چون مورینیو گفته این بازیکن 24 ساله هنوز توانایی 90 دقیقه بازی را ندارد.
    سامی خدیرا، ریکاردو کاروالیو و لاسانا دیارا به دلیل مصدومیت قادر به بازی نیستند و په‌په هم دومین و آخرین جلسه محرومیت خود را می‌گذراند.
    مادرید با 75 امتیاز از 29 بازی صدرنشین است و اوساسونا با 43 امتیاز در رده ششم است.

15. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

diatom (1st April 2012)

صفحه 16 از 19 نخستنخست ... 678910111213141516171819 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع