استراما: "من به اینتر ایمان دارم"
سرمربی جدید نراتزوری در کنفرانس خبری معارفه خود از ایمانش به اینتر و بازیکنانش صحبت کرد و پیوستنش به اینترمیلان را رؤیای شگفت انگیزی دانست.
به گزارش کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران، یک روز پس از تعیین آندرا استراماچیونی مربی جوانان اینتر به عنوان جانشین رانیری در تیم بزرگسالان، کنفرانس خبری معارفه وی با حضور مارکو برانکا و ارنستو پائولیلو در مرکز ورزشی آنجلو موراتی برگزار شد.
استراما حضورش در نیمکت نراتزوری را امری غیر منتظره و رؤیایی دانست که پرزیدنت موراتی به وی هدیه کرد و اظهار داشت: "فاصله زیادی میان رختکن پریماورا و بزرگسالان وجود ندارد، اما در حقیقت وضعیت و شرایط این دو کاملا فرق می کند و هر کدام دنیای خاص خودش را دارد".
سرمربی جوان نراتزوری افزود: "صادقانه بگویم که هدایت این قهرمانان به عنوان سرمربی افتخار بسیار بزرگی برای من است؛ تا دیروز آنان قهرمانانی بودند که من زیرچشمی نگاهشان می کردم، اما اکنون قهرمانان من هستند. این عده بازیکنان حرفه ای هستند و باید بگویم که برقرار کردن ارتباط با آنان کار بسیار آسانی بود".
آندرا استراماچیونی 36 ساله که از او به عنوان آندرا ویلاس بواس ایتالیایی یاد می شود، در طول نخستین کنفرانس خبری اش به عنوان سرمربی اینترمیلان اطمینان و اعتماد به نفس قابل توجهی نشان داد.
استراما که چند روز پیش با پریماورای اینتر قهرمان جوانان اروپا شده بود با اشاره به تصمیمش برای موافقت با پیشنهاد موراتی و قبول مسئولیت سخت مربیگری اینتر گفت: "من این مسئولیت را با شور و اشتیاق و فروتنی و در عین حال با اطمینان از کاری که می توانم انجام بدهم قبول کردم. می دانم که بازیکنان جدیدی که باید زیرنظرم کار کنند، تفاوت زیادی با پریماورا دارند، اما آنان بسیار حرفه ای هستند و باشگاه قدرتمندی پشت سر من قرار دارد. تمرکز من تنها بر روی چیزی است که توان انجام آن را در زمین به همراه این بازیکنان در اختیار دارم".
نراتزوری پس از کسب سه گانه تاریخی و رفتن مورینیو برای بازیابی ثبات و پایداری اش مبارزه می کند و از آن وقت تا کنون شاهد حضور چهار مربی بر نیمکت خود بوده است. استراما در پاسخ به پرسشی درباره اینکه وی نمی ترسد که دچار سرنوشت مربیان اینتر پس از مورینیو بشود گفت: "من اصلا این ریسک را نخواهم کرد. احساس می کنم که فاصله من با مورینیو چندین سال نوری است. من ایده ها و افکار خودم را دارم و با فروتنی در زمین قدم خواهم گذاشت تا دانسته هایم را آموزش بدهم. مورینیو برای اینتر یک افسانه خواهد ماند، اما هنگامی که قضیه مربوط به کارهایی که من انجام خواهم داد اشد، آنچه که وی اینجا انجام داده است دیگر اهمیت نخواهد داشت".
استراما جوان تر از کاپیتان اینتر خاویر زانتی است و در طول تمرینات برخی از بازیکنان هم سن و سال وی باید زیر نظرش کار کنند.
"برای تمامی بازیکنان احترام قائل هستم و انتظار دارم که آنان نیز این گونه باشند. من از بازیکنان شور و اشتیاق می خواهم، آنان باید احساس کنند که از درون جوان هستند. فقط به کاپیتان تیم نگاه کنید، خاویر از من بزرگتر است اما در طول تمرینات شور و اشتیاقش مانند بازیکنان جوانی است که به همراه تیم تمرین می کنند. او الهام بخش همه ما به شمار می رود".
استراما در ادامه به سخنان موراتی و خواسته هایش از وی اشاره کرد و گفت: "آنچه که پرزیدنت از من تقاضا کرده است مبارزه و جنگیدن برای رنگهای اینتر با شور و اشتیاق و حرارت و بازگرداندن بازیکنان و تیم به اوج است. او شاهد شور و شوق و احساسات حاکم بر جوانان اینتر بود و از من خواسته است که همان شرایط را نیز در میان بزرگسالان به وجود بیاورم".
" موراتی به من گفت: ببین، ما باید پیروز بشویم! ما هواداران خارق العاده ای داریم، پس بهتر است اکنون به برنامه ای بلند مدت فکر نکنیم و تنها بر روی بازی آینده تمرکز کنیم".
استراماچیونی که سابقه کار کردن با اسپالتی، گاسپرینی، و اسطوره رم برونو کونتی را دارد درباره وظیفه و کارش گفت: "ترجیح می دهم کار خود را انتقال افکار و ایده ها بنامم، نه آموزش دادن. این بازیکنان تاریخ فوتبال اروپا را نوشته اند، پس من چیزی برای یاد دادن به آنان ندارم. من تنها می توانم اندیشه ها و ایده هایی را که در طول دوران فعالیت کسب کرده ام انتقال بدهم، این ایده چیز پیچیده ای نیست...پس از اینکه تمرین تمام می شود باید برای پیروزی در زمین پا گذاشت و کنترل بازی را در اختیار گرفت".
استراما در پایان چنین گفت: "شاید جوان بودن مرا تیره و ناشناخته جلوه بدهد، اما من خودم را تحت فشار و نگران نمی بینم. تنها زمانی نگران خواهم بود که تیم آماده انجام وظیفه اش نباشد، اما در واقع این مجموعه سرشار از استعدادهای بزرگ است. من به این بازیکنان، به باشگاه، و به خودم ایمان دارم، پس از اکنون تلاش مان را شروع خواهیم کرد. هدف کنونی ما شکست جنوا در هفته آینده است".