مورينيو: گل کريم فضايي بود
سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا پس از پيروزي تيمش مقابل اوساسونا گفت: بايد اعتراف کنيم که گل کريم فضايي بود.به نقل از آس اسپانیا، خوزه مورینیو سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا تصریح کرد: به عقیده من رئال مادرید با این پیروزی در خانه اوساسونا بار دیگر استحقاق خود برای قهرمانی در لالیگا را به همه ثابت کرد. خیلی بهتر از حریف بودیم و از بازی خوب مردانم نیز راضی هستم.
مورینیو به درخشش کریم بنزما مهاجم فرانسوی تیمش اشاره کرد و گفت: اولین فرصتی که نصیب ما شد با یک گل همراه بود، یک گل که به دنیای دیگری تعلق داشت، گل بنزما فضایی بود و فوقالعاده. از او کاملا راضی هستم و معتقدم که کریم می تواند حتی به مراتب بهتر از این هم ظاهر شود.
مورینیو در فرصت های جداگانه از بازیکنانی نظیر خرانرو، آلبیول، کوئنترائو و رونالدو تشکر و بازی آنها را رضایت بخش و زیبا توصیف کرد.
تیم فوتبال رئال مادرید موفق شد در خانه اوساسونا به پیروزی 5 بر یک دست پیدا کند.
کریم بنزما دقیقه 7، کریستیانو رونالدو دقایق 37 و 70 و گونزالو هیگواین در دقایق 40 و 77 برای رئال مادرید موفق به گلزنی شدند.
تک گل اوساسونا را هم نینو در دقیقه 48 وارد دروازه رئال مادرید کرد. با این پیروزی رئال مادرید با 78 امتیاز همچنان در صدر جدول قرار گرفت.