اطمينان کامل رونالدو از قهرماني در لاليگا
کريس رونالدو ستاره پرتغالي رئال مادريد مطمئن است که تيمش در پايان رقابتهاي اين فصل لاليگا، به عنوان قهرماني خواهد رسيد.او درپایان دیدار شنبه شب تیمش مقابل اوساسونا که با برد 1-5 کهکشانی ها همراه بود به خبرنگاران گفت:« در فکر این هستم که در پایان رقابتهای این فصل لالیگا قهرمان خواهیم شد و عدم قهرمانی در این رقابتها، چیزی است که اصلا در ذهنم نیم آید. ما جایگاه خوبی در صدر جدول داریم و فاصله 6 امتیازی را حفظ کرده ایم. بازیهای زیادی تا پایان فصل باقی است و باید با این رویا که قهرمان خواهیم شدبه کارمان ادامه دهیم.»
رونالدو ادامه داد:« همان طور که قبل از بازی با اوساسونا هم گفتم، این بازی، یک بازی دیگر است. هنوز 8 بازی دیگر باقی مانده و می دانیم که باید در این بازیها به پیروزی برسیم؛ چون بارسلونا در نزدیکی ماست. می دانستیم که بازی با اوساسونا یک بازی سخت و پیچیده خواهد بود و غلبه براوساسونا در خانه خودش کار سختی است و از همین رو از همان اول، بازی را خوب شروع کردیم . برد در این بازی هدف اصلی ما بود. امسال اوضاع برای ما خوب پیش می رود و من خوشحال و راضی ام. تیم به پیروزی می رسد؛ اوضاع به خوبی پیش می رود و به اهدافمان رسیده ایم. گذشته ها گذشته. امسال اوضاعمان خیلی خوب است.»
رونالدو، در توضیح به واکنشش بعد از به ثمر رساندن گل دوم این بازی گفت:« این یک شوخی با آدان بود. چون او هیچ وقت برای تقویت عضله رانش به تمرین نمی پردازد. این فقط یک شوخی بود.»
کریس محدودیتی برای گلهایش قائل نیست و گفت:« من خوشحالم که اوضاع اینقدر خوب پیش می رود. باید از هم تیمی هایم تشکر کنم؛ آنها اولین نفراتی هستند که در کنار منند. ما با اعتماد به نفس بازی می کنیم. بازیکنانی که در ترکیب تیم قرار می گیرند خیلی خوب بازی می کنند؛شنبه شب گرانرو درخشید و در بازی قبل شاهین. تیم ما فوق العاده است. باید تا پایان مبارزه کرد و در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا هم همین طور.