ديدار دوستانه ايران با امارات: 29 فروردين-دوبي
ارلوس کيروش در طول سفر خود به امارات علاوه بر قطعي کردن يک بازي دوستانه با تيم ملي فوتبال اين کشور، ديداري هم با مارادونا داشت و درباره آخرين وضعيت خلتعبري با او صحبت کرد.هوشنگ مقدس،نماينده فدراسيون فوتبال ايران در امارات درباره سفر سرمربي تيم ملي فوتبال به امارات توضيح داد: کارلوس کيروش روز يکشنبه از تهران به دوبي رفته بود. او در دوبي در باشگاه ايرانيان اقامت داشت و در مدت حضورش در اين شهر ديداري با يوسف سرکال، رئيس کميته انتقالي فدراسيون فوتبال امارات داشت که آنها در اين ديدار درباره برگزاري يک بازي دوستانه با هم صحبت کردند.
وي افزود: طبق توافق طرفين قرار شد تيمهاي ملي فوتبال ايران و امارات روز 23 فروردين (17 آپريل) ديداري دوستانه در دوبي برگزار کنند.
*** ديدار کی روش با سرمربی الوصل در دوبي
مارادونا خطاب به کيروش: خلعتبري را هروقت بخواهيد به ايران مي دهيم
همچنين کيروش در مدت زمان اقامت کوتاه خود در دوبي ديداري با ديگو مارادونا سرمربي کنوني الوصل امارات داشت تا درباره آخرين وضعيت محمدرضا خلعتبري مليپوش ايراني اين تيم با يکديگر صحبت کنند. در اين گفتوگو مارادونا از حضور خلتعبري در تيم ملي ايران استقبال کرد و خطاب به کيروش گفت: خلعتبري بازيکن خوب و توانمندي است. از اينکه او در تيم ملي ايران بازي ميکند خيلي خوشحالم. من ايران و تيم ملي اين کشور را دوست دارم. آرزو دارم روزي به ايران سفر کنم و حتي دوست دارم روزي سرمربي تيم ملي ايران شوم اما در حال حاضر ايران سرمربي بزرگي مثل شما دارد و حالا ديگر فرقي نميکند که کدام يک از ما سرمربي اين تيم باشيم!
سرمربي آرژانتيني الوصل در ادامه صحبتهايش با کيروش گفت: شما هر زمان خلتعبري را بخواهيد من او را در اختيارتان قرار خواهم داد. حتي اکر اردوهاي ايران در خارج از روزهاي فيفا دي باشد. براي من موفقيت الوصل مهم است اما تيم ملي ايران بازيهاي مهمي را در پيش دارد و از اينکه خلعتبري بتواند به تيم ملي کشورش کمک کند استقبال مي کنم.
*** سفر به لبنان و تماشاي ليگ اين کشور
کيروش چهارشنبه امارات را به مقصد لبنان ترک کرد تا بازي تدارکاتي تيم ملي اين کشور را مقابل مصر تماشا کند اما اين بازي لغو شد و روز جمعه ديدار تيمهاي الصفاء و طرابلس را در چارچوب ليگ لبنان از نزديک تماشا کرد.
*** سفر کيروش به اروپا براي صحبت با چند بازيکن ايرانيالاصل
سرمربي تيم ملي سپس به دوبي بازگشت و ديروز شنبه (31 مارچ) عازم فرانکفورت شد. کيروش ابتدا کار يک بازيکن ايراني را که در ليگ دسته دوم آلمان توپ ميزند زير نظر ميگيرد و پس از آن قرار است به بلژيک برود و با رضا قوچاني بازيکن ايرانيالاصل باشگاه سنت ترويدن اين کشور ديدار و گفتوگو کند. گفته ميشود قوچاني همانند اشکان دژاگه مشکل سربازي دارد و قرار است کيروش نگرانيهاي اين بازيکن را براي بازي در تيم ملي مرتفع سازد. همچنين سرمربي پرتغالي تيم ملي پس از آن به هلند ميرود تا بازي حميد زرباف را که در ليگ اين کشور توپ ميزند زير نظر بگيرد.
*** ديدار با دو بازيکن ايراني در ليگ سوئد
کيروش پس از آن با سفر به سوئد عملکرد دو بازيکن ايراني که در ليگ اين کشور شاغل هستند را ارزيابي می کند. امين نظري و آرش بيات دو بازيکني هستند که کيروش آنها را زير نظر خواهد گرفت.
به گزارش ايسنا، کارلوس کيروش پس از پايان سفر خود به اروپا 11 آپريل (23 فروردين) به ايران بازميگردد تا يکي، دو روز پس از آن اردوي تيم ملي را براي ديدار دوستانه با تيم ملي امارات زير نظر بگيرد. پیش از این رسانه های نیجریه ای از قطعی شدن دیدار ایران و نیجریه در روز سی فروردین خبر داده بودند.
در شرایطی سرمربی تیم ملی به گفته مقدس با برگزاری دیدار برابر امارات موافقت کرده که استقلال، پرسپولیس و سپاهان سه نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا در روزهای بیست و نهم و سی فروردین درگیر این بازیها هستند و نمایندگان امارات هم باید دیدارهایشان در لیگ قهرمانان آسیا را در همین روزها برگزار کنند. ضمن اینکه طبق برنامه هفته سی و یک لیگ برتر باید در روزهای یکم، دوم و سوم اردیبهشت برگزار شود.