.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
صفحه 33 از 35 نخستنخست ... 1323242526272829303132333435 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 321 تا 330 , از مجموع 347

موضوع: ::..تایپیک کلوپ هواداران اینتر..::

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

برنامه بازیهای هفته سی سری آ: اینتر به دنبال تولدی دوباره؛یووه میزبان ناپولی

هفته سی ام رقابتهای سری آ شنبه شب آغاز خواهد شد

Click here to enlarge

سایت گل- شنبه شب با برگزاری دو بازی، هفته سی ام رقابتهای سری آ آغاز خواهد شد
    سایر دیدارهای این هفته در روز یکشنبه برگزار خواهد شد
    این درحالی است که در پایان هفته بیست ونهم این رقابتها، میلان با 63 امتیاز در صدر جدول قرار دارد و یوونتوس با 59 امتیاز دوم است. لاتزیوی 51 امتیازی در رده سوم قرار دارد و ناپولی و اودینزه هر دو با 48 امتیاز تیمهای چهارم و پنجم جدول هستند.
    تیمهای رم، کاتانیا، اینتر، آتالانتا و بولونیا هم تیمهای ششم تا دهم جدول لیگ ایتالیا هستند.
    برنامه بازیهای این هفته سری آ بدین ترتیب است:
    شنبه 12 فروردین (31 مارس)
    کاتانیا- میلان
    پارما- لاتزیو
    یکشنبه 13 فروردین (1 آوریل)
    رم- نووارا
    بولونیا- پالرمو
    اینتر- جنوا
    لچه – چزنا
    سیه نا- اودینزه
    کالیاری- آتالانتا
    فیورنتینا- کیه وو
    یوونتوس- ناپولی

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

تمرین بارسا در کمپ جوانان اینتر

آبی و اناری ها که چهارشنبه شب در لیگ قهرمانان مقابل میلان به تساوی بدون گل رسیدند، روز گذشته در مرکز ورزشی جاچنتو فاکتی و در حضور 1000 هوادار اینتر به تمرین پرداختند.

Click here to enlarge

سایت گل- پس از اینکه اعتصاب سراسری در اسپانیا، مانع از بازگشت تیم بارسا شد، بازیکنان این تیم روز گذشته در آکادمی جوانان باشگاه اینتر تمرین کردند.
    آبی و اناری ها که چهارشنبه شب در لیگ قهرمانان مقابل میلان به تساوی بدون گل رسیدند، روز گذشته در مرکز ورزشی جاچنتو فاکتی و در حضور 1000 هوادار اینتر به تمرین پرداختند.
    این در حالی است که ستاره اصلی بارسا از جمله مسی که در دیدار مقابل میلان به میدان رفتند، یک تمرین سبک را پشت سر گذاشتند.
    مارکو برانکا، مدیر فنی ، پیرو آسولیو، مدیر ورزشی و روبرتو سامادن، مدیر آکادمی جوانان باشگاه اینتر نیز برای دیدن تمرینات بارسا حضور پیدا کردند و در پایان تمرین با پپ گواردیولا برای دقایقی صحبت کردند.
    برای دیدن عکس های این تمرین، اینجا کلیک کنید

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

بیلسا و رد شایعه پیوستن به اینتر

گفته می شود بعد از اینکه مورینیو از مالک نرآتزوری خواست در مورد به خدمت گرفتن ویلاس بواس تجدید نظر کند، اکنون بیلسا در صدر گزینه های موراتی برای هدایت اینتر قرار دارد

Click here to enlarge

سایت گل- مارسلو بیلسا، سرمربی اتلتیک بیلبائو، شایعات اخیر در مورد پیوستنش به اینتر را رد کرد.
    گفته می شود بعد از اینکه مورینیو از مالک نرآتزوری خواست در مورد به خدمت گرفتن آندره ویلاس بواس تجدید نظر کند، اکنون این مربی 56 ساله در صدر گزینه های موراتی برای هدایت اینتر در فصل آینده قرار دارد.
    اما بیلسا که شب گذشته با تیمش در لیگ اروپا 4-2 مقابل شالکه به پیروزی رسید، تاکید کرد به این شایعات توجهی ندارد.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر نمی کنم چنین اخبار بی اساسی ارزش اظهارنظر داشته باشد."
    بعد از اخراج کلودیو رانیری از اینتر، آندره آ استراماچونی هدایت این باشگاه را برعهده گرفت. گفته می شود ادامه حضور این مربی جوان روی نیمکت اینتر به نتایجی که او در ادامه فصل کسب خواهد کرد، بستگی دارد. اینتر در حال حاضر در جدول سری آ هشتم است و 10 امتیاز با تیم سوم جدول فاصله دارد.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

اختصاصی: ماسیمو موراتی در تهران

ماسیمو موراتی مالک و رئیس باشگاه اینتر اواخر دهه هفتاد سفری کاملا خصوصی به تهران داشت. سفری که تا امروز، تصویری از آن منتشر نشده بود.

Click here to enlarge

اختصاصی Inter.Ir - چند سال قبل، خبری مبنی بر حضور موراتی در تهران برای تاسیس کمپ این باشگاه شنیده شد. هر چند پس از کمی تحقیق، مشخص شد افراد سفر کرده به تهران برخی از اعضای خانواده موراتی هستند و ماسیمو رئیس و مالک باشگاه در این سفر آن‌ها را همراهی نکرده است.

اما شاید جالب باشد بدانید ماسیمو موراتی دهه هفتاد سفری بی سر و صدا به تهران داشت. سفری که در سکوت تصویری و رسانه‌ای برگزار شد و تا امروز عکسی از آن منتشر نشده است. در این سفر، اولین کمپ اینتر در ایران تاسیس شد و ماسیمو شخصا از آن رونمایی کرد.

سایت پارسی اینترمیلان به مناسبت نوروز 1391، برای اولین بار به صورت کاملا اختصاصی این عکس‌ها را منتشر کرده و در اختیار هواداران ایرانی اینتر قرار می‌دهد.

"تمام حقوق این آثار متعلق به سایت پارسی اینترمیلان و عکاس تصاویر بوده و استفاده از آن بدون ذکر منبع که روی عکس‌ها درج شده، پیگرد
    قضایی خواهد داشت."

سری اول

Click here to enlarge

Click here to enlarge

Click here to enlarge

Click here to enlarge

Click here to enlarge

Click here to enlarge

Click here to enlarge

Click here to enlarge

Click here to enlarge

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

کوتینیو: "طبق قرارداد بازخواهم گشت. ژوان و لوکاس..."

Click here to enlarge

فیلیپه کوتینیو در کمتر از سه ماه همه را در کاتالونیا عاشق خودش کرده است و او را جادوگر و هنرمند خطاب می کنند.

آخرین مصاحبه او که با شوتها، دریبل ها، سرعت و گلهایش به تیم دوم شهر بارسلونا کمک شایانی کرده است با خبرنگار اف سی اینترنیوز را با هم می خوانیم:
    فیلیپه! همه را در اسپانیول مجذوب خودت کردی...
    خوب خیلی خوشحالم، هم بهترین نمایشم را انجام دادم و هم بهترین برخورد را با من داشتند و مهمترین نکته این است که به من زیاد بازی می رسد و می توانم تجربه کسب کنم.
    همه می بینند که تو در اسپانیول خوشحالی...
    بله. خیلی خوشحالم. تیمهای زیادی به دنیال من بودند ولی من اسپانیول را انتخاب کردم چون انها امکانات مدرنی داشتند و به دنبال کسب رتبه ای بالا در لالیگا هستند. در کوتاه مدت انتخاب درستی بود.
    البته جدائی تو بخاطر بازی کردن بیشتر برای حضور در المپیک هم بود...
    دقیقا، بازی کردن در المپیک رویای من بوده و هیچوقت انکارش نکرده ام و برای رسیدن به این رویا باید بازی می کردم تا به مربی نشان دهم لایق بازی کردن در تیم ملی هستم و اینتر تصمیم گرفت مرا به اینجا بفرستد.
    بزرگترین فرق اینتر و اسپانیول چیست؟
    گفتنش سخت است. اینتر یکی از باکلاس ترین و درخشان ترین تیم های دنیا با بازیکنانی فوق العاده است ولی اینجا در اسپانیول همه سختکوشند و من نهایت تلاشم را انجام می دهم.
    وقتی اینتر را ترک کردی همبازی هایت چه کار کردند؟
    کار خاصی نبود ولی وقتی تصمیم گرفتم تیم را ترک کنم حمایتم کردند.
    برانکا گفته که تو آینده اینتر هستی...
    همیشه شنیدن چنین حرفهایی زیباست و این به این معناست که در اینتر هم خوب بودم.
    فیلیپه! به اینتر برمی گردی؟
    بازگشت به اینتر جزو بندهای قرارداد من است. اسپانیول تنها مرا برای 6 ماه قرض گرفته است.
    شاید برگردی و لوکاس هم در اینتر باشد.
    لوکاس بازیکن فوق العاده ای است و در سائوپائولو این را به نمایش گذاشته است.
    و دوستت که به تازگی به اینتر آمده است. ژوان خسوس...
    او می تواند مهره ای کیدی برای اینتر باشد. من با او در رده جوانان و تیم های ملی پایه برزیل همبازی بودم و ضمانت می کنم او مدافعی با کیفیت است.
    با این سوال مصاحبه را تمام می کنیم. کو! درباره هواداران اینتر و کاتالان ها چه فکری می کنی؟
    این که همیشه با من خوب بودند چه اینجا و چه در ایتالیا. فقط می توانم از هواداران اینتر و اسپانیول بخاطر علاقه ای که به من نشان دادند سپاسگزار باشم.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

نسل آینده اینتر؛ ستارگان پریماورا که می توانند در تیم استراماچونی باشند...

با انتخاب آندره آ استراماچونی به عنوان مربی اینتر تا انتهای فصل، گمان می رود تیم اصلی شاهد حضور بازیکنان جوان در ترکیب خودش باشد.

Click here to enlarge

"من مربی نیستم ولی 3 یا 4 تا از این بازیکن ها می توانند به تیم اصلی بیایند." این جمله ای بود که ماسیمو موراتی 24 ساعت پس از تماشای قهرمانی تیمش در لندن در سری مسابقات نسل آینده به زبان آورد. این غول نفتی ایتالیا چند روز بعد عامل این موفقیت را نیز مربی تیمش کرد. آندره آ استراماکیونی مربی تیم بزرگسالان اینتر شد تا نیروی جوان را به تیم تزریق کند.

از لحاظ تاکتیکی استراما علاقه زیادی به استفاده از تریکوارتستا دارد مخصوصا در سیستم 1-2-3-4 دارد. او این سیستم را با تغییرات اندکی به زمین می فرستد که آن را شبیه به 1-3-2-4 می کند. در نتیجه نامی که حالا بر همه زبان ها است خلق می شود. دنیل بسا! که با نمایش خیره کننده اش در فینال لیگ قهرمانان برابر آژآکس موراتی را به تعجب واداشت. موراتی وافعا از شجاعت او در ارسال پاس بدون دید برای ساموئله لونگو که گل اینتر را به ثمر رساند در تعجب مانده بود
    بسا، متولد 1993 است و سرعت و هوش بالایی در کار با توپ دارد ولی اگر او را بازیکنی فانتزی و شکننده مانند اسنایدر بدانیم اشتباه کرده ایم چون بسا می دود، می جنگد و وقتی توپ را ندارد از کار نمی افتد. او همه اینها را مدیون استراماچونی است که او را از بازیکنی بی نظم به الماسی بی بدیل تبدیل کرد.
    سخت است که دنیل بسا را در حد تیم اول بدانیم ولی در غیاب وسلی اسنایدر واقعی او لیاقت یک فرصت را دارد تا حداقل در کنار بازیساز هلندی اینتر در سیستم 1-2-3-4 که بالاتر به آن اشاره کردیم قرار گیرد.

Click here to enlarge "من مربی نیستم ولی 3 یا 4 تا از بازیکن های تیم پریماورا می توانند به تیم اصلی بیایند."

- ماسیمو موراتی

حتی برای احیای خط حمله مرده و ایستای تیم، استراما می توانید مهاجمان پریماورا یعنی لونگو و مارکو لیوایا - که اجربه حضور در سری آ با چزنا را نیز دارد - را به تیم اصلی منتقل کند. هر چند این خیلی رویایی به نظر می رسد که استراما بخواهد آن ها را بجای بزرگانی هچون میلیتو، پاتزینی و فورلان به میدان بفرستد.
    اما از سوی دیگر سه تفنگدار خط هافبک اینتر که اروپا را به تسخیر خود درآوردند، موقعیت بهتری برای حضور در تیم اول دارند. لورنزو کریستیگ، جوزف آلفرد دانکن و کاپیتان آندره آ رومانو سه بازیکنی هستند که آندره آ استراماچونی آنها را در اولین جلسه تمرینش به عنوان سرمربی به تیم بزرگسالان دعوت کرد.
    رومانو که در مرکز زمین بازی می کند یک هافبک مرکزی مدرن است که در دفاع و حمله توانایی بالایی دارد. دانکن نیز توانایی های تهاجمی دارد ولی قدرت اصلی او در بازی تدافعی است. این هافبک غنایی، نمایش فوق العاده درخشانی در تورنمنت نسل آینده داشت و اصلا تعجبی نخواهد داشت اگر بزودی بر سر حضور در ترکیب اصلی با امثال استانکوویچ، کامبیاسو و کاپیتان زانتی رقابت کند.
    Click here to enlarge
    شور و اشتیاق جوانی | ستارگان پریماورا بدنبال حضور در تیم اصلی
    اما نوبت به بازیکنی می رسد که بیشترین شانس برای حضور بین بزرگترها را داراست. لورنزو کریستیگ، ستون اصلی قدرت خط هافبک پریماورا و یک مهندس واقعی است که بعنوان یکی از جذابترین استعداد فوتبال ایتالیا شناخته می شود. بعد از تجربه کردن اتمسفر "اینتر واقعی" در عصر خوزه مورینیو، جوان 19 ساله ایتالیایی اولین حضور نراتزوریش را در دیدار لیگ قهرمانان، سپتامبر گذشته برابر زسکا در پایتخت روسیه انجام داد. او جوانترین بازیکن تاریخ است که برای تیم زیر 21 سال ایتالیا به میدان رفته است. او اولین دیدارش را آگوست 2010 در سن 16 سالگی در کنار ستارگانی مثل آندره آ پولی، فابیو بورینی و ازکوئیل شلتو انجام داد. لورنزو که تحت مالکیت اشتاکی اینتر و پارما است با قدرت بدنی فوق العاده و پای چپ هنرمندش توانسته کارشناسان را به مقایسه اش با تیاگو موتا مجبور کند. موتایی که از هم پاشیدگی 3 ماه اخیر اینتر را بخاطر رفتن او به پاریسن ژرمن می دانند. از سوی دیگر فردی گوارین خرید اینتر تنها 9 بازی برای اثبات خودش وقت دارد وگرنه جای خود را به کریستیگ خواهد داد.
    جوانترین عضو پریماورا نیز می تواند بزودی خودش را در تیم ببیند. ایبراهیما امبایه 17 ساله که از سوی خوزه مورینیو به عنوان یک بازیکن فوق العاده با استعداد نام برده شده بود دفاع چپ قدرتمندی است که می تواند بعنوان مدافع میانی هم انجام وظیفه کند. هر چند امبایه هنوز جوانی خام و بی تجربه است ولی بزودی می تواند جا پای بزرگان جوزپه مئاتزا بگذارد.

Click here to enlarge بعید است رافائله دی گنارو بتواند در حضور خولیو سزار و امیلیانو ویویانو جایی در تیم اصلی برای خودش دست و پا کند ولی در هر صورت او کی از قهرمانان نسل آینده بود. فیزیک مناسب، عکس العمل های عالی و شخصیت محکم اوست که می تواند او را در آینده موفق کند. او در ژمان بنیتز به تیم بزرگسالان دعوت شد و در جام جهانی باشگاه ها حاضر بود.
    خود استراماچونی در اولین مصاحبه اش به عنوان مربی اینتر در مورد حضور جوانان و توانایی هایشان گفت: "این موضوع ظریفی است. بازیکنان جوان ما استعداد و آینده ی فوق العاده ای دارند ولی این باشگاه است که باید تصمیم بگیرد چگونه بهترین بهره را از آنها ببرد.
    در هر صورت اگر استراما بخواهد اسنایدر را پشت بسا به میدان بفرستد، پاتزینی و میلیتو بر سر پست مهاجم نوک رقابت خواهد کرد. هر چند این سیستم بوی حضور در تیم اول را به بینی لونگو هم خواهد رساند.
    مسلما بی ثباتی در حال حاضر اینتر را فراگرفته و اصلا مشخص نیست در 2 ماه پایانی فصل چه اتفاقی خواهد افتاد. هر چند بی تردید این موقعیتی عالی برای اینتر است تا بتواند به جوانانش اعتماد کند. در حال حاضر نه باشگاه، نه بازیکنان ونه مربی هیچ چیز برای از دست دادن ندارند...

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

بنا بر گزارش کانون هواداران اینتر میلان در ایران و به نقل از تریبال فوتبال - اینتر آماده است تا برای شروعی مناسب در تابستان مبلغ 60 میلیون یورو هزینه کند.

Click here to enlarge

در صدر لیست خرید اینتر ملی پوش شیلیایی تیم اودنیزه دیده میشود.مائوریسیو ایسلا وینگر تیم اودنیزه مدتی است توجه سران اینتر را به خود جلب کرده است.موراتی قصد دارد تا او را در تابستان خیلی سریع خریداری کند زیرا که او مشتری های زیادی دارد.
    از دیگراولویت های اینتر در تابستان میتوان به بازیکنایی همچون : دد مدافع جوان و آینده دار واسگادوگاما - جوزپه روسی مهاجم تیم ویارئال - Federico Peluso مدافع تیم آتالانتا و نهایتا Jurado هافبک تیم شالکه اشاره کرد.
    قابل ذکر است اینتر در تابستان هدف های بزرگی همچون لوکاس مورا و نوری شاهین را نیز دنبال خواهد کرد و همچنین بدنبال خرید مهاجمی بزرگ برای تقویت خط حمله خود میباشد.
    گزارش ها حاکی از آن است که ماسیمو موراتی قصد دارد تا بار دیگر و بعد از سال ها دوباره ریخت و پاشی بزرگ به راه بیندازد و ستاره های بزرگی را به استخدام تیم خود دربیاورد.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

عكس هاي بازي كالياري-اينتر

Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlargeClick here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlargeClick here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

درهای اینتر برای بازگشت بالوتلی باز است

Click here to enlarge

مدیران اینتر در حال دامن زدن به گمانه زنی ها برای بازگشت بالوتلی به اینتر هستند.

" در چند ماه آینده خواهیم دید چه میشود، ولی درهای اینتر هیچ وقت بروی ماریو بسته نیست"
    مارکو برانکا مدیر نقل و انتقالات اینتر در گفتگو با اسکای اسپورت اعلام کرد:
    " بالوتلی؟ همه چیز در ماههای آینده مشخص میشود، ولی درهای اینتر هیچوقت بروی ماریو بسته نیست و ما هیچوقت به او پشت نمیکنیم"
    " ما نیاز به تغییرات در فصل آینده داریم، ما باید ترکیب درستی از بازیکنان جوان و پیر در کنار هم بسازیم، ما تمام تلاشمان را در بازار نقل و انتقالات خواهیم کرد"
    " ما قطعا 4-5 بازیکن از تیم جوانان را زیر نظر داریم و در حال بررسی توانایی های آنان هستیم"
    شایعه پیوستن ماریو بالوتلی زمانی شروع شد که این بازیکن در جلسه معارفه استراماچیونی حضور یافت و با هم تیمی های سابق خود دیدار کرد.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

زانتی: رقابت میلان و یوونتوس برای قهرمانی تا هفته پایانی ادامه خواهد داشت

با شکست روزی گذشته روسونری، یوونتوسی ها این فرصت را پیدا کردند که با پیروزی 2-0 مقابل پالرمو بار دیگر به صدر جدول برگردند

Click here to enlarge

سایت گل- خاویر زانتی، کاپیتان اینتر، معتقد است میلانی ها بعد از شکست 2-1 مقابل فیورنتینا، بار دیگر به مسیر پیروزی بازخواهند گشت.
    با شکست روزی گذشته روسونری، یوونتوسی ها این فرصت را پیدا کردند که با پیروزی 2-0 مقابل پالرمو بار دیگر به صدر جدول برگردند و زانتی انتظار دارد که جدال این دو تیم برای قهرمانی تا هفته پایانی ادامه داشته باشد.
    او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه اینتر گفت:" صادقانه بگویم انتظار نداشتم میلان مقابل فیورنتینا شکست بخورد اما فکر می کنم برای آنها کنار آمدن با حذف از چمپیونزلیگ دشوار بود.
    با این وجود، آنها تیم فوق العاده ای هستند و فکر می کنم آنها می توانند تا هفته پایانی با یوونتوس بجنگند."
    کاپیتان نرآتزوری در مورد تساوی 2-2 تیمش مقابل کالیاری گفت:" با توجه به نتایج دیگر بازی ها وبا توجه به نمایشی که ما داشتیم، فکر می کنم شایستگی ما اندکی بیشتر بود. ما موقعیت های زیادی ایجاد کردیم اما در عوض گل تساوی را دریافت کردیم. ما اکنون تنها به بازی بعدی فکر می کنیم."

صفحه 33 از 35 نخستنخست ... 1323242526272829303132333435 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع