رانندگان تايواني پيش از افزايش قيمت بنزين درجايگاهها صف کشيدند
گروه بین الملل: رانندگان خودورها و موتورسیکلتها در تایوان پیش از افزایش قیمت بنزین در جایگاههای سوخت صف کشیدند.
به گزارش خبرخودرو، افزایش قیمت بنزین توسط دولت تایوان با مخالفتهای زیادی روبرو شده است.
یک راننده تایوانی گفت : دولت نباید بطور ناگهانی قیمت بنزین را افزایش دهد زیرا مردم در وضع دشواری بسر می برند و این افزایش قیمت بر زندگی همه تاثیر خواهد گذاشت.
همچنین یک راننده دیگر گفت: خودروی من وسیله کار است و هر دو روز باید باک آن را پر کنم با افزایش قیمت چطور می توانم از عهده هزینه آن برآیم؟
وی افزود:قیمت سوخت افزایش یافته و تورم نیز همچنان ادامه دارد ولی دستمزد ما ثابت مانده است.حرف زدن درباره این موضوعات بی فایده است و دولت ما راهزن است.
وزیر اقتصاد تایوان گفت : وزارت اقتصاد از اوضاع خبر دارد و افزایش قیمت بنزین بر زندگی همه مردم اثر خواهد گذاشت و پیامد آن هزینه زندگی را بالا خواهد برد .
شین ین شیانگ افزود:به عنوان یک مقام دولتی من باید توسعه بلند مدت کشور را در نظر داشته باشم.من همچنین باید قیمتی را که مصرف کنندگان می پردازند و تاثیر منفی آن بر توسعه کشور و ادامه یافتن پرداختن یارانه را درنظر داشته باشم.