سلام
اقای عقل کل اول اینکه شما باید ثابت کنی که من میخواستم دستگاه خودروازما را کپی کنم دوم نماینده انحصاری دستگاه فلشیت گروه مهندسین دلتا میباشند وشرکت TNMهیچ گونه دخالتی دراین رابطه ندارد بعداز اون اقای همتزاده یک دستگاه فلشیت خریدن واز روی اون برنامه ساژ وبوش ومبدل پروگرمر رو دارن کپی میگیرند واگر تونستن برنامه FNو رید و رایت ازطریق OBDو تغیر پایه ECUرو اضافه کنند درسته من نمی خواستم این موضوع روکش بدم وبا صحبت اقای دهقان تمومش کردم ولی خودتون میخواید ادامه پیدا کنه میخوای کسایی روکه برنامه های تبدیل ECUرو که از روی دستگاه اقای سعیداوی برداشتند وبه اقای همتزاده دادند که دستگاه تبدیل رو درست کنه بگم ایشون اول دستگاه ایکو رومی فروختند بعد شد تبدیل
بعداز اینها ما یک ساله روی این دستگاه درایم تحقیق وکار می کنیم واز تمامی دستگاههای تبدیلی که توی بازا بود یک نمونه گرفتیم وکارایی انها را برسی کردیم حتی چند نمونه خارجی هم گرفتیم وسعی کردیم نسبت به بقیه ایرادات کمتری داشته باشد
ما با اقای همتزاده هیچ مشکلی نداریم ورقابت خیلی خوبه چون در اخر یک وسیله بی عیب ونقص بیرون می اید ولی دیگران شدن کاسه داغ تر از اش
با تشکر