.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
صفحه 34 از 35 نخستنخست ... 14242526272829303132333435 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 331 تا 340 , از مجموع 347

موضوع: ::..تایپیک کلوپ هواداران اینتر..::

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

خبر ویژه : پیشنهاد اولیه اینتر برای آفلای ارسال شد !

دقایقی پیش پیشنهاد اولیه اینتر برای بدست آوردن آفلای ارسال شد.

به گزارش کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران - به گزارش نشریات اسپانیا و به نقل از فوتبال پرس باشگاه اینتر میلان پیشنهاد اولیه خود را برای خرید آفلای به باشگاه بارسلونا ارسال کرد.آفلای که دوشنبه گذشته 26 ساله شد بیشتر بازی های این فصل را به دلیل مصدومیت از دست داده است.
    پیشنهاد اولیه اینتر برای آفلای هلندی مبلغ 8 میلیون یورو میباشد.
    این پیشنهاد برای باشگاه بارسلونا ارسال شده است و اکنون باید منتظر پاسخ این باشگاه ماند.اگر باشگاه کاتالونی با این پیشنهاد موافقت کند ابراهیم آفلای تکنیکی اولین خرید نرآتزوری در تابستان پیش رو خواهد بود.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

ویدیویی زیبا از بهترین لحظات مایکون در اینترمیلان ( خوش حالی بعد از گل - گل ها - سانتر ها و پاس ها )

نام فایل : Douglas Maicon Sisenando - ILCOLOSO

Click here to enlarge

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

مجموعه ای از گل های اتوئو برای اینترمیلان | فصل 2010 - 2011

Click here to enlarge

در این چند سال اخیر یکی از بهترین فعالیت های اینتر در بازار نقل و

انتقالات معاوضه ی اتوئو و ابراهیموویچ بود که علاوه بر سود مالی به
    تقویت خط حمله ی اینتر کمک زیادی کرد .

اتوئو در فصل دوم حضورش در اینتر نا آمادگی بازیکنانی چون اسنایدر و
    میلیتو را در خط حمله جبران کرد و با زدن 37 گل و 15 پاس گل بدون
    شک بهترین بازیکن اینتر در فصل 2010-2011 بود .

در این ویدیو مجموعه ای از گل های اتوئو برای اینترمیلان در این فصل
    جمع آوری شده است .

لینک دانلود | 24 مگابایت | سرور : مستقیم

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

مصاحبه استراماچونی پیش از بازی با کالیاری

استرا پیش از بازی با کالیاری اظهار داشت که کارش در اینتر تغییر کرده است و اکنون مسئولیت مهمتری دارد.

Click here to enlarge

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در
    ایران و به نقل از سایت رسمی اینتر - استرا اظهار دارد که وی وظیفه اش را دارد بخوبی اجرا می کند.
    دقیقا بعد از قهرمانی تیم پریماورا بود که موراتی او را سرمربی جدید تیم بزرگسالان معرفی کرد و او هم توانست در اولین آزمایشش سربلند بیرون بیاید و از طرف موراتی مورد تشویق قرار گیرد:
    "موراتی به من خیلی علاقه نشان داد و این فرصت را به من داد تا تیم اول را در دست بگیرم.من از آمادگی خود مطمئن بودم و آنچه را که موراتی از من انتظار دارد انجام میدهم من سعی خودم را میکنم و میتوانم بهترین ها را انجام دهم."

استرا در مورد ترکیب اولیه هم اظهار نظر کرد.گوارین از ابتدا؟:
    "فردی یک بازیکن مهم برای اینتر است و من چندین بازیکنان خط میانی مهم دارم او هم کیفیت خودش را دارد.او هر روز با ما خوب تمرین میکند و خوب هم خواهد ماند".
    مربی در مورد آینده اش هم گفت:
    "اگر من تیمم را سوم کنم در اینتر میمانم؟این سوالیست که شما باید از موراتی بپرسید من فقط بر روی بازی با کالیاری متمرکز شده ام."
    سرانجام از وی در مورد بالوتلی سوال شد:
    "هم چیز را میدانم،(با لبخند) هرکسی شانس حضور در اینتر و پوشیدن پیراهن این تیم را دارد"

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

سیتی آماده فروش بالوتلی؛جنجالهای اخلاقی و به سرآمدن صبر سران سیتی

این طور به نظر می رسد که روبرتو مانچینی در نظر دارد تا ستاره ایتالیایی تیمش را به خاطر جنجالهای اخلاقی اش به فروش برساند

Click here to enlarge

سایت گل- این طور به نظر می رسد که صبر سران منچسترسیتی به سر آمده و مسئولان این باشگاه از بی بند و باری های ماریو بالوتلی به ستوه آمده اند و درنظر دارند تا در بازار نقل و انتقالات تابستانی این ستاره ایتالیایی را به فروش برسانند و از سوی دیگر سران باشگا ه های اینتر و میلان هم آمادگی شان برای خرید این ستاره را ابراز کرده انند
    این درحالی است که بالوتلی در طول این مدت گرفتار حاشیه های زیادی بوده و آخرین خبر منتشره از او به خیانت او به نامزدش و ارتباط نامشروع با فردی که اخیرا جنجالهایی را در زندگی شخصی وین رونی نیز ایجاد کرده بود، حکایت دارد

البته مینو رایولا، مدیربرنامه های بالوتلی در صحبتهایی گفته که ارتباط بالوتلی با این دختر که جنی تامپسون نام دارد، یک ارتباط مختصر و مفید بوده ولی گویاانتشار این خبر صبر سران سیتی را به سر آورده
    بالوتلی در تابستان سال 2010 با قراردادی 23.5 میلیون پوندی از اینتر به سیتی منتقل شد و درطول این مدت سران میلان بارها برای جذب او ابراز تمایل کرده اند و بالوتلی نیز چندین بار از تمایلش برای پیوستن به این تیم گفت و بعد آن را تکذیب کرد.
    اخیرا روبرتو مانچینی، مربی سیتی هم از این بازیکن ایتالیایی انتقاد کرده و بعد از تساوی 3-3 تیمش مقابل ساندرلند گفت:« بعد از 5 دقیقه می خواستم بالوتلی را به خاطر رفتارهایش تعویض کنم. .وقتی او اینطور بازی می کند من اصلا دوست ندارم. او همه توانایی لازم را دارد ولی شرایطش را درک نمی کند. درچنین بازی هایی این اوست که باید تفاوتها را رقم بزند. آن هم نه در دو یا سه دقیقه پایانی بازی. او و ادین ژکو باید در چنین بازی هایی دو یا سه گل زنند.»

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

گزارش تمرينات قبل از بازي با كالياري

Click here to enlarge

تيم اينتر امروز اخرين تمرين خود را در اپيانو جنتله انجام داد.در اين تمرين كه 60 دقيقه به طول انجاميد،بازيكنان بعد از گرم كردن خود به تمرينات تاكتيكي،فني،حفظ توپ و يك بازي كوتاه پرداختند.
    در اين تمرينات كاستاينوس،لوسيو و سزار به علت مصدوميت و محروميت حضور نداشتند.

اما در ديگر سو جنارو ليواجا بعد از تمرين شخصي با تيم بزرگسالان تمرين کرد.

آلوارز هم به طور كامل تمرين كرد.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

کالیاری 2-2 اینتر: اولین تساوی استراماچونی

اینتر در خانه کالیاری به نتیجه ای بهتر از تساوی 2-2 دست پیدا نکرد

Click here to enlarge

سایت گل- اینتر در دومین دیدار با هدایت آندره آ استراماچونی در خانه کالیاری به تساوی 2-2 رسید.
    در این دیدار استراماچونی بار دیگر تیمش با ترکیبی تهاجمی راهی میدان کرد اما این کالیاری بود که خیلی زود به گل اول رسید. بعد از اینکه آگاتزی، دروازه بان کالیاری، ضربه زاراته را دفع کرد، آستوری روی یک ضربه ایستگاهی، بالاتر از رانوچیا دروازه کاستلاتزی را باز کرد.
    با این وجود این برتری تنها یک دقیقه تداوم داشت و میلیتو روی همکاری استانکوویچ و زاراته، گل تساوی اینتر را به ثمر رساند.
    Click here to enlarge
    هر دو مربی بازیکنانش را به حمله تشویق می کردند و همین تماشایی شدن بازی شد.
    کامبیاسو می توانست اینتر را پیش بیندازد اما ضربه او روی ارسال گوارین، بار دیگر توسط آگاتزی دفع شد.
    در نهایت نیمه اول با تساوی یک-یک به پایان رسید.
    بازیکنان کالیاری نیمه دوم را بهتر آغاز کردند و می توانستنددر همان دقایق ابتدایی توسط الساندرو آگوستینی به گل براری برسند اما مدافعان اینتر مانع گلزنی او شدند.
    اما سرانجام قفل دروازه میهمان برای بار دوم باز شد و پینیا روی ارسال کوتاه کونتی، تیمش را پیش انداخت.اما اتفاق بد این بود که پینیا به خاطر خوشحالی بعد از گلش، کارت زرد دوم را دریافت کرد تا کالیاری از دقیقه 63، 10 نفره شود.
    اینتری ها مانند گل اول، خیلی زود پاسخ گل دوم را هم دادند و کامبیاسو روی پاس فورلان بار دیگر نتیجه را به تساوی کشاند.

تلاش دو تیم برای رسیدن به گل پیروزی بی نتیجه ماند تا بازی در نهایت با تساوی 2-2 به پایان برسد. با این تساوی اینتر 45 امتیازی شد و در رتبه هفتم جدول جای گرفت.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

مدیر سابق اینتر: کاکا پیش از رفتن به میلان در آستانه پیوستن به اینتر بود

اوریالی و موراتی برای به خدمت گرفتن این ستاره جوان راهی برزیل شدند اما مذاکرات بین دو باشگاه موفقیت آمیز نبود و این انتقال انجام نشد.

Click here to enlarge

سایت گل- گابریل اوریالی، مدیر ورزشی سابق اینتر، اعلام کرد که این باشگاه در تابستان 2003 و پیش از رفتن کاکا به میلان، در آستانه به خدمت گرفتن این هافبک برزیلی بود.
    اوریالی و موراتی برای به خدمت گرفتن این ستاره جوان راهی برزیل شدند اما مذاکرات بین دو باشگاه موفقیت آمیز نبود و این انتقال انجام نشد.
    اوریالی در گفتگو با پرمیم کالچو گفت:" پیش از این اینکه میلان کاکا را به خدمت بگیرد، ما در آستانه خرید او بودیم.
    من به همراه رئیس موراتی برای مذاکره با سائو پائولو به برزیل رفتیم اما متاسفانه مذاکرات آن طور که انتظار داشتیم، خوب پیش نرفت.
    دلیل خاصی برای به هم خوردن این انتقال وجود نداشت؛ تنها بعد از اینکه در مذاکرات اولیه توافقی حاصل نشد، دوباره آن را از سر نگرفتیم."
    کاکا در میلان پیشرفت زیادی کرد و در سال 2007 توپ طلای بهترین بازیکن دنیا را به دست آورد. این ملی برزیلی در سال 2009 به رئال مادرید پیوست.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

بازدید چزاره پراندلی از تمرینات اینتر

Click here to enlarge

آپیانو جنتیله امروز مهمان غیر منتظره ای داشت. چزاره پراندلی، سرمربی تیم می ایتالیا امروز به آپیانو جنتیله و مرکز ورزشی سنترو اسپورتیوو آنجلو موراتی آمد تا تمرینات اینتر را از نزدیک تماشا کند و از بازیکنان ملی پوش اینتر نیز دیدن کرده باشد. شبکه inter channel با پراندلی مصاحبه ای اختصاصی داشت که در زیر می توانید بخوانید.

آقای پراندلی، چه جوی را در تمرینات اینتر مشاهده کردید؟

جدای از سرما ( در این لحظه می خندد ) جو بسیار خوبی را دیدم و بازیکنان نیز اشتیاق فراوانی داشتند. این چیزی است که یک تیم همیشه باید داشته باشد و چیزی بود که من در اینتر دیدم.

شما و استرا در مورد چه با هم صحبت کردید؟

از او تعریف کردم زیرا که هیچ تغییری نکرده است و همان شخص قبلی باقی مانده است. چون که بدون تغییر ماند، توانست اعتماد به نفس و اشتیاقی با ارزش را به تیمش منتقل بکند. واقعا به او تبریک می گویم.

می توانیم بگوییم که سختی رقابتهای یورو به دلیل تیمهای با کیفیت تری که در آن حضور دارند از جام جهانی بیشتر است؟

بله، این حقیقت دارد. اگر به 3 فینال گذشته جام جهانی نگاه بکنیم در همه رد پای اروپایی ها رو مشاهده می کنیم. این یک تورنومنت بسیار بسیار سخت خواهد بود.

اینتر بازیکنان زیادی را در تیم ملی جوانان ایتالیا دارد. این چه اهمیتی برای شما دارد؟

پروژه جوانان بسیار مهم و پر اهمیت است و مخصوصا تیمهایی که این بازیکنان را آماده می کنند و در اختیار تیم ملی می گذارند. به نظر می رسد که اخیرا خیلی از تیمها و به خصوص اینتر در این زمینه کارشان را بسیار خوب انجام می دهند.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

هفته سی و دوم سری آ : اینتر -- سیه نا ۩۞۩

Click here to enlarge

Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge

Click here to enlarge

Click here to enlarge

INTERNAZIONALE VS. SIENA

چهارشنبه 23 فروردین ماه 1391
    11 آوریل 2012
    ساعت 23:15 بوقت تهران
    شبکه های پخش کننده :
    Sky Sport
    Aljazeera Sport
    پخش آنلاین

به میزبانی اینتر
    ورزشگاه
    GIUSEPPE MEAZZA

Click here to enlarge

شهر : میلان
    سال تاسیس : 1926
    ظرفیت ورزشگاه :82995
    نوع زمین : چمن طبیعی

Click here to enlarge

Click here to enlarge

Click here to enlarge

Click here to enlarge

Click here to enlarge

Click here to enlarge

Click here to enlarge
    Click here to enlarge

11. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

ALI.77 (12th April 2012)

صفحه 34 از 35 نخستنخست ... 14242526272829303132333435 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع