عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و همکاران عزیز
بنده حدود ده سال است که جزء کاربران اینترنتی هستم و اغلب نیاز و احتیاجات خود را از قبیل : نقشه ، ایپرام و فلش و غیره از نت دانلود می کنم و مشکلاتم را مرتفع می نمایم
هفت سال پیش در یکی از سایت های ایرانی عضویت پیدا کردم و درآنجا فعالیت نمودم و همزمان با آن تا سال 1388 معاون سایت سالارست بودم که بنا به درخواست جناب کیانفر عزیز ، وارد این سایت شدم و فعالیت خودم رو آغاز کردم و از ادامه فعالیت در سایت های دیگر خودداری کردم
نکات مهم :
1- در زمانی که سایت سالارست دست بنده بود تلاش و فعالیت جناب کیانفر و مدیران لایق آن را تحسین می کردم ، چرا که تمام مواردی که در گوگل جستجو می کردم ، اولین سایتی که بالا می آمد سایت کیانست بود ، که هم اکنون هم شاهد این موضوع هستید
2- قبل از ورود بنده به این سایت ، در دفعات مختلف نیاز به فایل یا نقشه پیدا میکردم که در سایت کیانست وجود داشت و توسط پیام خصوصی به جناب کیانفر ، بدون منت و بدون اینکه شناختی از من داشته باشند ، در اختیار بنده قرار می دادند
3- از هنگام تاسیس سایت تا کنون کاربران و مدیران زیادی در این سایت فعالیت کرده و می کنند که برخی از انها بنا به دلایلی (خدمت سربازی ، مشکلات کاری ، و .... ) دیگر در جمع ما حضور ندارند و بنده از تک تک دوستانی که قبلا در این سایت فعالیت می کردند تشکر می کنم ، چرا که اینها پیشکسوتان این سایت بودند و سایت بزرگ کیانست مدیون این عزیزان است
بیشترین دلیلی که باعث ورود بنده به این سایت شد ، مهربانی ، عطوفت و جوانمردی جناب کیانفر بود که هم اکنون تعداد زیادی همچون کیانفرها را در لیست دوستان خود دارم
اما مهمترین دلیل ورود و ماندگاری بنده در سایت ، شجاعت و شهامت جناب کیانفر در برپایی و نگهداری سایت است . من در سایتهای مختلفی فعالیت کردم و هر یک از آنها بعد از مدتی به دلایل مختلف از دور خارج شدند (به عنوان مثال : سایت سالارست ) ، اما با توجه به هزینه های هنگفت سرور و هزینه های جانبی سایت ، ( مسدود شدن های مکرر سایت ) و با توجه به صرف وقت ، هزینه و دوری از خانواده که جناب کیانفر با آنها دست و پنجه نرم کرده و می کنند سایت را نگه داشتند که شاهد پیشرفت روزانه سایت هستیم
از جناب شهریار که این تاپیک را آغاز کردند و از دیگر دوستانی که آن را ادامه داده و خواهند داد نیز تشکر میکنم و از اینکه مطالب فوق الذکر بنده طولانی و خارج از محدوده تاپیک بود عذرخواهی می کنم ، ولی شنیدن این موضوعات خالی از لطف نبود
موفق و پیروز باشید