با سلام به همه
خصوصا" استاد همت زاده عزيز
خدمت شما عرض كنم بنده همينطور كه در پست بالا هم گفتم شما جزو سازندگان درستكار وباتجربه اين رشته ميدونم وبايد عرض كنم بنده خودم رو جزو دوستان شما ميدونم و ماهي يكبار با شما تلفني تماس و خوش و بشي دارم و در تعطيلات نوروز جهت عرض ادب حضورا" خدمت رسيدم بنده شاگرد شما "گلچيني" هستم. ولي خريد دستگاه از شركت ديگر صرفا" بر مبناي استنتاج شخصي بنده بوده ومنظور بنده از مذاكره صرفا"در يافت اطلاعات از سازنده بود ونه بعد مالي ماجرا كه واقعا" براي من مهم نيست و ضمنا" همينطور كه استحضار داريد بنده با دستگاه شما كار كردم و شكي در قابليتها وسابقه زماني اون نيست و نظر بنده درمورد سرعت دستگاه بصورت مقايسه عملي بوده وقطعا" اطلاعات بنده ودرصد زيادي از دوستان ديگر اين بخش سايت بعنوان تعميركار مكانيك كه به جهت تغييرات خودروها و لزوم به روز شدن و نياز به تجهيزات الكترونيك جهت رفع عيوب خودرو هاي روز داريم در امور الكترونيك به پاي شما اساتيد الكترونيك نميرسد. براي مثال كاربر يك لپ تاپ صرفا" بايد با كاركرد وعملكردهاي دستگاه در حين كار آشناباشد و لزومي به داشتن اطلاعات تخصصي از سخت افزار ندارد!
در مورد مباحث دستگاههاي تبديل ودانلود از شما عاجزانه خواهشمندم صعه صدر بيشتري از خودتون نشون بديد تا مصرف كنندگان عامي با تبادل اطلاعات باهم به انتخاب ساير دوستان كمك كنند ومطمئن باشيد بنده قصد تخريب زحمات شما رو نداشتم و فقط نتيجه تحقيق و انتخاب خودم رو اعلام كردم وضمنا" زمان خريد بنده چند ماه قبل از ارايه ISP توسط شما بوده و همينطور كه استحضار داريد بنده چند ماهي است پيگير ومنتظر خريد تستر ايسيو شما هستم چون در اين مورد هم نتيجه گيري بنده دستگاه شماست.و خواهش ميكنم پست قبلي بنده رو دو باره بخونيد تا ببينيد قصد تخريب شما رو نداشتم.
اردتمند شما گلچيني![]()