خانه سخت افزار نكا
اولين و مجهزترين كلينيك تعميرات فوق تخصصي سخت افزار در استان مازندران
WWW.NHH.IR
سالهاست که شیطان فریاد میزند , آدم پیدا کنید تا سجده کنم !!!
ARIYA (14th February 2011),elc.rgb (5th November 2011),KIAN FAR (13th February 2011),mohammadbist (22nd December 2011),SURENA (1st March 2011)
با سلام
من یک لب تاپ دل انسپایرون n5010 دارم حدود 70تا فیلم داخل هارد ذخیره کردم ویک روز بعد که روشن کردم ویندوز بالا نمیاد بالا نوشته ویندوز خطای ریکاوری وگزینه استارت ویندوز نرمالی را میزنم بعد دوباره به حالت قبل میاد در ضمن ویندوزسون که نصب میکنم تا گزینه نصب وینوزکه میرسم درحالی که شروع به نصب کردن میکنددیگر جلو نمیرودویندوز قبلی من سون بودوویندوز ایکس پی اصلا نصب نمیشود.ممنون میشم اگر راهنمای کنید!؟
elc.rgb (5th November 2011),KIAN FAR (20th February 2011),Meisam-Alishahi (20th February 2011),mohammadbist (22nd December 2011),SURENA (1st March 2011)
هوالعليم
با سلام ، دوست عزيز اين اشكالي كه مطرح فرموديد به دو بخش مربوط ميشود اول به ram لپ تاپ و سپس به هارد دستگاه شما بر ميگردد اگر برايتان مقدور است پشت دستگاه ، بخش ram را باز كرده و يكي از ram ها را خارج ساخته و لپ تاپ را با يك ram سوئيچ و تست نماييد اگر مشاهده كرديد باز هم مشكل پابرجاست ram ديگر را كه قبلا خارج كرده بوديد با ram وصل شده تعويض نماييد بهتر است به جهت نتيجه بهتر با ram هاي ديگري غير از ram هاي خودتان لپ تاپ را تست نماييد پس از مطمئن شدن از سلامت ram ها به سراغ هارد برويد و با نرم افزار هاي HDAT 2 و MHDD هارد خود را تست نماييد نرم افزار HDAT 2 وضعيت هاي مختلف هارد را به شما نشان ميدهد مانند اشكال در ظرفيت ، اشكال در بخش S.M.A.R.T ، اشكال در بخش MASTER PASSWORD , USER PASSWORD و ... و نرم افزار MHDD كل سطح DATA ARIA هارد شما را اسكن نموده و اكسز تايم LBA هارد تان را گزارش ميدهد. نكته اي بايد خدمتتان عرض كنم اين است كه قبل از هر عمليات سخت افزاري از سلامت سي دي ويندوز تان اطمينان حاصل فرماييد.
موفق باشيد
خانه سخت افزار نكا
WWW.NHH.IR
سلام
لب تاب منn5010 است پسورد بایوس فعال شده ویادم نیست کی پسورد داده موقع روشن شدن پسورد میخوادچیکارکنم ممنون
elc.rgb (5th November 2011),KIAN FAR (1st March 2011),mohammadbist (22nd December 2011),SURENA (1st March 2011),عماد عموئي (1st March 2011)
هوالراق
با سلام خدمت دوست گرامي براي حل شدن مشكل لپ تاپ تان 2 راه وجود دارد1- تعويضIC I /O Security روي مادربرد لپ تاپ تان 2- هك و نفوذ نرم افزاري پسورد، كه البته اين نرم افزار ها در بازار موجود نيستند شما به جهت رفع اين مشكل بايد لپ تاپ تان را به يك مركز معتبر تعميرات لپ تاپ ببريد و يا در صورت تمايل ميتوانيد به كلينيك خانه سخت افزار نكا هم مراجعه فرماييد.
با تشكر
ویرایش توسط Meisam-Alishahi : 1st March 2011 در ساعت 18:20
[CENTER][MOVEE="50"][FONT=B Titr][SIZE=6][B][COLOR=Blue]* اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلا *[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/MOVEE][/CENTER]
[LEFT][CENTER][FONT=Arial Black][SIZE=5][B][COLOR=red]برای سلامتی آقا امام زمان صلوات[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[LEFT][B][SIZE=6][COLOR=#0000ff][SIGPIC][/SIGPIC][/COLOR][/SIZE][/B]
[/LEFT]
[/CENTER]
[/LEFT]
ARIYA (3rd March 2011),elc.rgb (5th November 2011),gfty (1st March 2011),KIAN FAR (1st March 2011),mohammadbist (22nd December 2011),pal-electronic (2nd March 2011),SURENA (1st March 2011)
سلام وخسته نباشی خدمت مدیران وبخصوص آقامیثم علیشاهی وعمادعمونی واقعا ممنونم ازراهنماییتون.
elc.rgb (5th November 2011),KIAN FAR (1st March 2011),Meisam-Alishahi (1st March 2011),mohammadbist (22nd December 2011),pal-electronic (2nd March 2011),عماد عموئي (2nd March 2011)
سلام
برای رمزگذاری روی درایوها به طوری که درصورت بازنشدن حتی نشود آن درایو رافرمت کرد ازچه نرم افزاری استفاده کنیم ومن با نرم افزارAcronis Backup & Recovery 10 وقتی بکاپ میگیرم تانصف راه که میرسد دیگه ادامه نمیدهد نمیدونم چیکار کنم باتشکرgolamir
elc.rgb (5th November 2011),KIAN FAR (3rd March 2011),Meisam-Alishahi (2nd March 2011),mohammadbist (22nd December 2011),pal-electronic (2nd March 2011),عماد عموئي (2nd March 2011)
خانه سخت افزار نكا
WWW.NHH.IR
ARIYA (3rd March 2011),elc.rgb (5th November 2011),KIAN FAR (3rd March 2011),mohammadbist (22nd December 2011),عماد عموئي (2nd March 2011)
دوستان گرامی درود بر شما . من لب تاپ HP tx 1000 دارم دیروز صبح که روشن کردم شارژ باتری داشت تمام می شد که من تا شارژر رو پیدا کنم خاموش شد و دیگه هر کاری می کنم روشن نمیشه یعنی وقتی کلید پاور رو می زنم کلیه چراغهای دستگاه روشن میشه اما هیچ کلیدی کار نمی کنه ومونیتور هم خاموشه و هیچ پیغامی نمی ده هارد و رم و باتری رو جدا کردم حتی باتری بایوس روهم جدا کردم و دوباره نصب کردم تا شاید راه بیافته ولی تاثیری نداشته خواهشمندم دوستان عزیز کمکم کنید ممنون و سپاسگزارم
ARIYA (4th March 2011),elc.rgb (5th November 2011),KIAN FAR (3rd March 2011),Meisam-Alishahi (3rd March 2011),mohammadbist (22nd December 2011),عماد عموئي (3rd March 2011)
هوالعليم
با سلام دوست عزيز ، معمولا با اتمام باطري و خاموش شدن لپ تاپ نبايد مشكلي براي دستگاه پيش بيايد ، فقط در يك مورد اختلال بوجود مي آيد آن هم موقعي كه بر روي لپ تاپ تان ويندوز(( XP SP2 اورجينال )) نصب كرده باشيد كه اين سيستم عامل باعث بروز برخي اختلالات بايوسي ميشود در غير اين صورت اين مشكل به خاموش شدن لپ تاپ و اتمام شارژ باطري ربطي ندارد و اشكال كاملا سخت افزاري ميباشد . چند راهكار را خدمتتان عرض ميكنم با دقت انجام داده و نتيجه را گزارش فرماييد .
1- RAM هاي لپ تاپ را خارج ساخته و با (( اسپري خشك ناهيد )) پايه هاي مسي RAM را اسپري نماييد و سپس اسلات مربوط به RAM را هم اسپري نماييد و به همان صورت خيس RAM را جازده و لپ تاپ را روشن نماييد. براي تهيه اين اسپري به مراكز فروش قطعات الكترونيكي مراجعه نماييد
2- پس از طي مرحله اول و نتيجه نگرفتن از شتشوي RAM ها لپ تاپ را روشن نماييد و از خروجي آنالوگ لپ تاپ
تست تصوير بگيريد دقت كنيد كه آيا با خروجي آنالوگ تصوير داريد يا خير
3 - شارژر را به دستگاه وصل نماييد و ببينيد كه آيا عمل شارژ صورت مي پذيرد يا خير
لطفا موارد ي كه عرض شد با دقت انجام دهيد و نتيجه را اعلام فرماييد
موفق باشيد
خانه سخت افزار نكا
WWW.NHH.IR
ARIYA (4th March 2011),elc.rgb (5th November 2011),hadisat43 (3rd March 2011),KIAN FAR (3rd March 2011),mohammadbist (22nd December 2011),SURENA (10th March 2011),علي اصلاني (4th March 2011)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)