لامپ تست جهت عیب یابی خودرو
بیشتر انسانها زمانی نا امید میشوند که چیزی به موفقیت آنها باقی نمانده
سلام
تازگیها وقتی مودم را بعد از روشن کردن کامپیوتر روشن میکنم چراغ اینترنت روشن نمیشه و من بایستی قبل از روشن کردن کامپیوتر مودم را روشن کنم بعد از روشن شدن چراغ اینترنت کامپیوتر را روشن کنم ذر این حالت مشکلی پیش نمیاد کسی میدونه این مشکل چجوری حل میشه؟
IRANIA (13th January 2013),KIAN FAR (28th November 2012),M.Salehi (30th October 2012),mostafa2010 (30th October 2012),نیما جان (4th April 2015),داوودی فر (19th November 2012),علي اصلاني (28th November 2012)
باسلام و عرض خسته نباشید به داداشی های گلم یه مشگل دیگه با ویندوز 7
ultimate
پیدا کردم وقتی لودر دستگاه خودم یا پچ برنامه ای رو باز کنم نامنظم باز میشه مشکل چیست
از مدیران تالار کسی می تونه مشکل من رو برطرف کنه در ویندوز اکس پی چنین مشکلی رو نداشتم
نیما جان (4th April 2015)
سلام
اساتید لطفا راهنمایی کنید
سیستمی هست که ویندوز xp روی اون نصب شده
گاهی وقتا بالا نمیاد و راهنمایی میکنه که با f1 وارد setting و setup بشید
اونجا انتخاب میکنی که از طریق هارد یا سی دی بوت بشه تنظیمات را ذخیره میکنه و سیستم ریستارت میشه و باالا میاد
دیگه مشکلی نداره هرچقدر خاموش و ریستارت کنی بالا میاد بدون مشکل
تا وقتی که برق اصلی و پاور را قطع کنی دوباره بخوای روشن کنی باز بالا نمیاد و همون مشکل و setting و setup باز وجود میاد
مشکل از کجا میتونه باشه؟
پیشاپیش سپاس
[FONT=IranNastaliq][COLOR=Navy][FONT=Tahoma][SIZE=3]به حباب نگران لب یک رود قسم,غصه هم میگذرد[/SIZE][/FONT][B][SIZE=2]:31719_301:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]
نیما جان (4th April 2015)
بادرود خدمت دوستان (ازدوستان عزیز راهنمایی میخواستم قبلا برروی هرفایل یا درایوی که دبل کلیک میکردم فوولدر یادرایو بازمیشد ولی الان فقط بحالت راست کلیک برروی فولدر یافایل مورد نظر وکلیک برروی گزینه اوپن یاسلکت بازمیشود دوستان درمورد بازگشت بحالت قبلی که بادبل کلیک فولدریافایل بازمیشد راهنمایی نمایند.تشکرفراوان .درضمن ATTORUN REMOVEBERبالا رادانلودواجرا نمودم مشکل همچنان باقیست.
ویرایش توسط DAIVIS : 15th April 2013 در ساعت 21:23 دلیل: اضافه کردن مطلب
با سلام خدمت اساتید محترم من یه مشکل داشتم اونم اینه که یه چند روزی هست هیچ کدوم از بازی هام به غیر 2تا اجرا نمیشن و اخطار میده مثلا در بازی درایور سانفرانسیسکو این اخطار هست به نظر شما اشکال از کجاست من ویندوز7 رم 6گیگ گرافیک 2گیگ خواهشا راهنماییم کنین 3بار ویندوز عوض کردم خوب نشد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)