ببخشید این اخطار میگفتم ِdriver.exe has stopped working
ببخشید این اخطار میگفتم ِdriver.exe has stopped working
سلام دوست عزیز
مشکل از خود بازی هست و ربطی به ویندوز نداره
شما این تاپیک رو مطالعه کنید احتمالا مشکل حل میشه
تاپیک مربوطه
سلام , بنده یک لب تاپ قدیمی دارم که 4پورت یو اس بی دارد و چون خودش وایرلس به اینترنت متصل نمیشود مجبور به خرید یو اس بس اکسترنال وایرلس شدم(اگر اسمش همین باشه!)و هر زمان که برای وصل شدن به اینترنت این وسیله را به خروجی یو اس بی وصل میکنم پیغام میدهد که سرعت یو اس بی شما کم است , آیا امکان ارتقاء یو اس بی این لب تاپ وجود دارد تا سرعتش بیشتر شود ؟
امیدوارم سوال بنده درست باشد , ممنون
با عرض سلام خدمت مدیران بزرگوار
در سیستم بنده ویندوزxpدر درایوcنسب هستش و در درایوd ویندوز سون دارم
مشکل اینجاس که بعد اینکه سیستم روشن بود وازش استفاده کردم خاموش که میکنم بعد از مدتی که خواستم روشنش کنم حدود یه ربع تا نیم ساعت طول میکشه تا روشن بشه اگه میشه راهنمایی بفرمایید از تنظیمات کدام قسمتش؟
مدل مادربوردمgiga p61a-d3
سلام ببخشید سوالم اینجا مطرح کردم
کامپیوتر دارم که سی دی کارت صدا ان را ندارم وصدا کارت هم قطع است لطفا میشه ورژ ن صدا کامپیوتر برای من قرار بدین
drive autio reltak
asus
مدل
P5GD2-X-UAYKZ
لطفا کمک کنید
abady (24th July 2014),mohammadbist (23rd March 2014),نیما جان (4th April 2015)
با سلام توي درايوهاي كامپوتر دو گزينه افتاده( System Volume Information)-(RECYCLER)هر چه پاك ميكنم پاك نميشه حتي -اون درايو رو فرمت كردم ولي همچنان پابرجا هستند ممنون ميشم دوستان كسي راهنماييم كنه
abady (24th July 2014),mohammadbist (23rd March 2014)
ویرایش توسط abdi2 : 24th July 2014 در ساعت 20:49
[CENTER][FONT=B Koodak][SIZE=4][COLOR=DarkGreen][B]
هر كسب و كار و هر صنعتي كه با پر كارها و كم كارها يك جور رفتار كند، دير يا زود لانه كم كارها مي شود.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
با سلام من طریقه ی شبکه کردن دو کامپیوتر برای باز ی کردن گیم جنگ های صلیبی در دو کامپیوتر را میخواستم من از اینتر نت خیلی راه حل
هارا دیدم و همه اش را انجام دادم ولی نمیشه لطفا راهنمایی کنید با تشکر![]()
با سلام خدمت دوست عزیز بنده خیلی این کار رو انجام دادم و پس از تلاش بسیار تونستم دو تاسیستم رو با کابل شبکه, شبکه کنم و وحتی فایل هم انتقال بدم
سوال اول : ویندوز سیستم شما چیست
پس از پاسخ فیلم رو فردا براتون اپلود میکنم .
با تشکر abdi2
ویرایش توسط abdi2 : 24th July 2014 در ساعت 20:49
heidari2982 (25th July 2014),نیما جان (4th April 2015)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)