خداحافظی استونر از رقابتهای موتورسواری
گروه بین الملل: کیسی استونر قهرمان رقابتهای موتورسواری جهان در رده موتو جی پی گفت : در پایان فصل جاری این رقابتها از میادین این رشته ورزشی خداحافظی می کند.
به گزارش خبرخودرو ، استونر در کنفرانسی خبری در فرانسه گفت:پس از مدتها فکر کردن و مشورت با اعضای خانواده ام اعلام می کنم که در پایان فصل جاری رقابتهای موتور سواری موتو جی پی با میادین این رشته ورزشی خداحافظی می کنم و در فصل دو هزار و سیزده حضور نخواهم داشت .
وی افزود:پس از سالها حضور در میادین رشته ورزشی موتورسواری که به آن عشق می ورزم به این نتیجه رسیده ام که هم خود و هم خانواده ام مسائل زیادی را فدای این رقابتها کرده ایم و با تغییراتی که در این رشته ورزشی انجام شده همانند گذشته از حضور در این رقابتها لذت نمی برم و هیچگونه انگیزه ای برای ادامه این رقابتها ندارم و حالا بهترین زمان برای کناره گیری از این رقابتها است.
استونر در ادامه اظهاراتش گفت:مسائل زیادی بوجود آمده که سبب دلسردی من شده و من دیگر تمایلی به حضور در این رقابتها ندارم و توازن در این رقابتها از بین رفته و این رقابتها به مسیری اشتباه کشیده شده است و به همین خاطر دیگر بیش از این نمی خواهم که ادامه بدهم.
در این حال والنتینو رسی از دیگر قهرمانان رشته موتور سواری جهان در واکنش به تصمیم استونر گفت:این موضوع سبب تعجب من و همگان شد و این خبر بدی برای علاقمندان موتور سواری جهان است زیرا قرار است که پر افتخارترین موتور سوار این رقابتها از سال آینده دیگر خود را بازنشسته کند و این خبر خوبی برای رقابتهای موتو جی پی نیست.
خورخه لورنزو قهرمان پیشین رقابتهای موتور سواری جهان هم در واکنش به اظهارات استونر گفت:تصمیم استونر سبب تعجب من و تمامی علاقمندان ورزش موتور سواری شدو من انتظار این موضوع را نداشتم و من پیش از این شایعاتی را در این باره شنیده بودم اما فکر می کردم تنها در حد شایعه است.