قسمت دوم - نصب و راه اندازي برنامه ها !
------------------------------>>
توجه --> بچه ها تو پست قبل گزینه 7 من لینک آندروید 2.1 رو گذاشتم نشد ویرایشش کنم ! این لینک آندروید 2.2 ! حالا اگرم دانلود کردید که زیاد مهم نیس ! فرقی نمیکنه !
كد:
https://dl-ssl.google.com/android/repository/android-2.2_r02-windows.zip
1- اولین کار نصب برنامه کیت برنامه نویسی جاوا گزینه 1 برنامه های مورد نیاز در درایو C هست !
یعنی پوشه مورد نظر نصب برنامه رو موقع نصب تغییر ندید !
--
2- يه پوشه به نام SDK توي درايو C درست کنيد و محتويات برنامه فايل اکسترکت شده برنامه Android SDK رو داخل اون بريزيد !
به اين صورت :
--
3- افزونه شبیه ساز گزینه 7 برنامه های مورد نیاز رو اکسترکت کرده و در داخل پوشه Platform بریزید
به این صورت :
--
4- حالا برنامه SDK رو اجرا کنید ! موقع اجرای برنامه یه صفحه میاد که از شما آپدیت میخواد ! همه رو کنسل کنید ! چون میخواد اون شبیه ساز پلتفرم ( گزینه 7 ) رو واستون دانلود کنه که من با جستجو تونستم فایل رو از داخل خود سرور اصلی گوگل براتون پیدا کنم ! اونم یه یه طریق خاص که بعدا بهتون میگم ! خوبیه این روش اینه که آپدتر خود برنامه SDK اگر وسطش قطع بشه دانلود شما از بین میره اما اون همه توضیحاتی که من برای IDM و بیلترشکن دادم واسه همین موضوع بود که شما نیازی به آپدتر خود برنامه نداشته باشید !
بگذریم - موقعی که برنامه رو اجرا کردید هرچی صفحه اومد کنسل و Close بزنید !
بعد برای اینکه ببینید مراحل رو درست رفتید یا نه باید صفحه برنامه شما اینطوری باشه :
توجه کنید که اگه مراحل رو درست نرفته باشید اون گزینه داخل کادر نمیاد واستون !
--
اینم تا اینجا واسه راه اندازی Android SDK - پست بعد میریم سراغ تست Andorid SDK