سلام
دوستان در رابطه عیب یابی با سوخت سنج کسی کتابچه یا اطلاعاتی داره چون با سوخت سنج 4گاز خیلی از عیبهارو میشه مشخص کرد ممنون:227021_Laie_43:
سلام
دوستان در رابطه عیب یابی با سوخت سنج کسی کتابچه یا اطلاعاتی داره چون با سوخت سنج 4گاز خیلی از عیبهارو میشه مشخص کرد ممنون:227021_Laie_43:
aligoli24 (10th June 2012),m.aminifar (9th June 2012),sajadnasirpor (10th June 2012)
سلام دوستان،
برای اخذ معاینه فنی، این ارقامی که مینویسم استاندارد آلودگی یورو 1 میباشد:HC < 250 ppm
CO < 1.5
O2 < 3
Co2 > 10
اما جهت عیب یابی باید بطور خلاصه عرض کنم که:در حالتی که O2 بیشتر از حالت استاندارد باشه نشاندهنده وجود سوراخ و نشتی در طول لوله اگزوز است .در حالتی که CO بیشتر از حالت استاندارد باشه نشاندهنده ضعیف بودن آب بندی در نشیمنگاه سوپاپها و تنظیم نبودن فیلر سوپاپها است. یعنی در حالت کمپرس و احتراق یک یا چند سیلندر، نشتی وجود دارد. (در اکثر اوقات، سرسیلندر باید جهت عیب یابی و آب بندی اساسی سوپاپها پیاده شود. )
در حالتی که CO2 کمتر از حالت استاندارد باشه نشاندهنده تنظیم نبودن غلظت مخلوط سوخت و هوا میباشد. (هر چه غلظت سوخت بیشتر باشد مقدار دی اکسیدکربن کاهش می یابد.)در حالتی که HC بیشتر از حالت استاندارد باشه نشاندهنده تنظیم نبودن غلظت مخلوط سوخت و هوا - تنظیم نبودن فیلر سوپاپها و همچنین داشتن روغن سوزی (ضعف در رینگهای کمپرس) و یا استفاده از روغن نامرغوب است.
بنده برای خودروهایی که تنظیم سوخت آنها به صورت نرم افزاری یا با پیچ پتانسیومتر CO هستند (از قبیل انواع خودروها شامل ایسیوی SL96 – MM8P - Daewoo و ...) مقدار CO را روی 0.8 تنظیم میکنم که به راحتی معاینه فنی تهران رو دریافت میکنند.باز هم اگر اساتید، تجربیات و نظراتی دارند اعلام فرمایند.
البته این توضیحات رو یکی ازدوستان در سایتی دیگه دادن که من برای اطلاع بقیه اینو اینجا گذاشتم :34019_j4m1w5950m851
ویرایش توسط babi.learning : 10th June 2012 در ساعت 22:11
aligoli24 (11th June 2012),mrbm (8th October 2017),sajadnasirpor (11th June 2012),حميد ذوالعلا (11th June 2012)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)