درود
من امروز خواستم در سیستم کامپیوتر تغییراتی انجام دهم اما نتوانستم فن cpuرا از برد جدا کنم 4 تا خار داره که در جهت عکس عقربه های ساعت چرخاندم ولی فن cpu ازاد نشد لطفا راهنمائی کنید.
ممنون
درود
من امروز خواستم در سیستم کامپیوتر تغییراتی انجام دهم اما نتوانستم فن cpuرا از برد جدا کنم 4 تا خار داره که در جهت عکس عقربه های ساعت چرخاندم ولی فن cpu ازاد نشد لطفا راهنمائی کنید.
ممنون
abady (20th June 2012),karim_9 (20th June 2012),M.Salehi (19th June 2012),pedram1978 (20th June 2012),علیزاده علی (19th June 2012)
سلام و خسته نباشید
دوست گرامی اگه خار ها رو ازاد کردید باید در جای خود شل شده باشه و اگه اینطوری هست اگه به ارامی بکشی به طرف بالا از جای خود خارج خواهد شد
سعی کنید که زیاد فشار نیارید که مبادا مادر بردتان ترک بردارد اگه نتونستید خارج کنید بهتره بدید به فرد ماهر تا از پیشامد های ناگوار جلوگیری شود
ممنون و موفق باشید
با تشکر از شما که جواب دادین من سیستم را روشن کردم و حدود 10 دقیقه بعد cpu براحتی خارج شد علت اینکه در نمیامد این بود که حالت چسبندگی بین cpu , فن cpu ایجاد شده بود.
با تشکر
abady (20th June 2012),karim_9 (20th June 2012),MOHSEN27 (18th February 2014),علیزاده علی (20th June 2012)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)