با سلام خدمت جناب علیشاهی عزیز مقاومت های فیوزی که گفتید به غیر از اونایی که توی عکس مشخص کردم اطراف پورت Usb که با پایه ولتاژ پورت USB در ارتباط باشند وجود ندارد تازه همونایی هم که خودم نشون دادم ارتباطی با پایه ولتاژ یو اس بی ندارند/فقط یکی از پایه های ترانزیستورQ9 و یکی از پایه های قطعه دیگه که LBC2 کنارش زده به پورت یو اس بی راه میده/مگر اینکه مقاومتی که فرمودید جای دیگه باشه.
مقاومتی که گفتم 38 اهمه رو با یه مقاومت 47 اهم (چون 38 اهم گیرم نیومد) عوض کردم. تغییری حاصل نشد, مقاومت 47 اهم رو از مدار خارج کردم که ولتاز روی مدار بگیرم که دیدم مادربرد بدون مقاومت هم تصویر داد ولی ولتاژ یو اس بی 4.5 ولت بود و همچنین جریان دهی نداشت(چون هر وسیله ای جای یو اس بی وصل میکردی تصویر قطع میشد) احتمال دادم چون مقاومت 47 اهم زیاده باید همون 38 بذارم در نتیجه رفتم یه 38.3 اهم وبا سایز802 (برای خودش 602 است) پیدا کردم گذاشتم. اما باز رفتم سر خونه اول چون چه با مقاومت چه بی مقاومت تصویر نمیده (نمیدونم اون دفعه چی شد تصویر داد) یه نکته هم اینکه با یه پاور دیگه تست کردم چراغ سیگنال سیستم دیباگر چشمک میزنه اما چراغ ریست که نباید روشن باشه همچنان روشنه چراغ clock هم کم نوره/ درضمن کد خطا هم عوض میشه و کد CF میده. لطفا نظرتون اعلام کنید. با تشکر