آغاز همکاری مشترک ب ام و و تویوتا

Click here to enlarge
Click here to enlargeگروه بین الملل: روز گذشته ب ام و اعلام کرد که در راستای رقابت با دیگر خودروسازان جهان، همکاری هایش با تویوتا را گسترش می دهد.
به گزارش خبر خودرو، ب ام و روز جمعه از توسعه همکاری ها با تویوتا در چهار زمینه جدید خبر داد. در همین رابطه آکو تویودا – مدیر تویوتا – گفت: ما برای تبدیل شدن به شرکت هایی بزرگتر به یکدیگر نمی پیوندیم ما برای تشکیل حلقه های قدرتمند تر همکاری دست به دست هم می دهیم.
من امروز رایتهوفر – مدیر ب ام و – را ملاقات کردم و متوجه شدم که سطح اعتماد میان دو شرکت در حال افزایش است و قرار است این دو شرکت در زمینه تولید پیل های سوختی و برقی کردن خودروهای فعلی با یکدیگر همکاری کنند.
تویوتا در زمینه تولید خودروهای برقی و ب ام و در زمینه تولید بدنه های الیاف کربنی مهارت دارند. لذا دو شرکت می کوشند با تبادل فناوری های فوق با یکدیگر همکاری نمایند.
در واقع قرار است ب ام و با پایان دادن به همکاری اش با جی ام و پژو سیتروئن قرارداد جدیدی را با تویوتا برای همکاری در زمینه تولید خودروهای هیبریدی امضا نماید.
البته رایتهوفر گفت که شرکتش تا پایان موعد مقرر به تولید مشترک موتورهای چهار سیلندر با پژو ادامه می دهد.