با سلام
برای مطالعه دقیق این متن اگر ممکن است چند دقیقه آفلاین شوید!متشکرم
همواره ايميل هاى زيادى بدستم رسيده است كه مى پرسند: بهترين راه يادگيرى ASP.NET چيست؟ يا اينكه براى يادگيرى ASP.NET از كجا بايد شروع كنيم؟ و سوالاتى از اين قبيل. در اين مقاله سعى كرده ام كه تجربيات خودم را در اين زمينه با شما در ميان بگذارم و احتمالاً بتوانم جوابى كاربردى و عملى به اين سوال بدهم. سوالى كه احتمالاً شما هم به دنبال جواب آن هستيد.
به نظر من به تعداد انسانها، راه براى يادگيرى ASP.NET هست! شوخى نمى كنم، جدى مى گويم. به نظر من هر شخصى روش يادگيرى خودش را دارد. فرقى هم نمى كند كه بخواهيد ASP.NET ياد بگيريد يا آشپزى يا هر چيز ديگري. شما همانطور كه اگر بخواهيد آشپزى ياد بگيريد ممكن است از كتاب، كلاس، سعى و خطا، تجربه و حتى از وب استفاده كنيد، براى ASP.NET و اصولا هر چيز ديگرى هم ممكن است از همين ابزار و راهها استفاده كنيد.
چيزى كه من مى خواهم بگويم توضيح واضحات است. اما چون خيلى ها سوال مى كنند ناچارم اشاره اى به اين موضوع داشته باشم. به نظر من بيشتر، افراد مبتدى و تازه كار هستند كه نياز دارند كه پاسخ اين سوال را بدانند چون كسانى كه به نوعى ASP.NET را ياد گرفته اند يا با آن آشنا هستند خود مى دانند كه چه كار بايد بكنند و چگونه ياد بگيرند.