بهترين راه يادگيرى ASP.NET
حالا مى خواهم به اصل سوال پاسخ دهم. شما داريد از يك فوت كوزه گرى نه چندان مخفى مطلع مى شويد. راه هاى مختلف را گفتم اما حالا مى خواهم بهترين آن را بگويم. بهترين راه يادگيرى ASP.NET چيست؟
پاسخ: كار
شما از موارد فوق تنها مى توانيد مقدمات را ياد بگيريد يا اينكه گوش و چشم تان را با واژه هايى آشنا كنيد. براى ملكه شدن دانسته هايتان و حرفهاى بودن تان بايد كار كنيد. يعنى اينكه بايد برنامه بنويسيد. بايد درگير كار يا پروژه اى شويد. بايد زور بزنيد و درگير باشيد. بايد نيازمند باشيد. اگر از سر سيرى يا صرفاً براى پُز دادن دنبال چيزى هستيد مطمئن باشيد چيزى ياد نمى گيريد مگر به اندازه همان پُز دادن.
شما نياز داريد كه همه چيز را حتى مقدمات را هم عملاً و شخصاً تجربه كنيد. اين مى توانيد از طريق تعريف پروژه هاى من درآوردى شخصى باشد يا يك كار تجارى واقعي. شما بايد در حين كار شلاق بخوريد تا فولاد آبديده شويد! هيچ چيز بجز يك كار جدى و واقعى نمى تواند به شما چيز ياد بدهد. اين چيزى است كه خود من به شخصه تجربه كرده ام. در اين چند سال كتاب و سايتهاى فراوانى را خواندم و مقالات زيادى را نوشتم اما هيچ يك به اندازهى يك پروژه جدى سنگين به من آموزش نداد. بعبارت ديگر همه آن خواندنها لازم هستند ولى كافى نيستند. دوباره دقت كنيد: لازم هستند. بيهوده نيستند. اما كافى هم نيستند.
جهت يادگرفتن ASP.NET شما بايد پرحوصله، وقت دار، سمج، فعال، علاقه مند و پيگير باشيد