با سلام
من یه انتقاد از سایت خوب شما دارم.
قانون اکثر سایت ها و سایت شما اینه هر سوال تو بخش خودش مطرح بشه و این کاملا ایدال هست ولی مشکلی که هست کاربران ساده چون من که جزء افراد ویژه نیستند با بعضی از قسمتهای سایت مشکل اساسی دارند که من تو پیام خصوصی هم که یه بار مطرح کردم با ادمین سایت گفتند شما میتونید جزء افراد ویژه شوید واسه استفاده از مطالب و این حرف کاملا منطقی هست ولی من اگر یه مشکل یا سوال داشته باشم و بخوام اون سوال را تو قسمت مربوطه مطرح کنم بعد از ایجاد تاپیک دسترسی من به همون تاپیک غیر ممکن میباشد
اگر واقعا اکثر تاپیکها واسه کاربران ساده قفل هست پس چرا ایجاد تاپیک تو اون بخش واسه کاربرانی چون من باز و انجام میشه چون تاپیکی و سوالی که من میپرسم دسترسی بهش غیر ممکن میشه
بهتره یا تاپیک های ایجاد شده توسط هر کاربر تو هر بخش بعد از ارسال واسش رویت بشه یا لااقل اصلا اجازه ارسال یا ایجاد تاپیک را به اون شخص کاربر نده
مثل این تاپیک بنده
پیام سیستم mani.s, شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . به یکی از دلایل زیر :
- ممکن است این موضوع مخصوص مدیران سایت باشید
- ممکن است نام کاربری شما توسط مدیریت سایت تائید نشده باشید
- ممکن است این موضوع به دلیل عدم رعایت قوانین سایت منتقل شده باشد
- ممکن است این موضوع برای گروه کاربری بالاتری از شما باشد
- ممکن است شما حق اشتراک برای استفاده از تالارهای تخصصی (تعمیرات:تلویزیون.مانیتور.و ی سی دی و دی وی دی وتعمیرات رسیور)را پرداخت نکرده باشید وعضو گروه ویژه VIP نیستید.
- برای اطلاع از چگونگی پرداخت حق اشتراک وعضویت در گروه ویژه VIP کلیک نمایید
- در صورتی که مطمئن بودید هیچ یک از گزینه های بالا صحیح نیست با مدیریت سایت تماس بگیرید