دوست عزیز سلام
از انتقاد و نظری که دادید بسیار سپاسگزارم
برخی از بخش های سایت آزاد و رایگان است و علاوه بر اینکه کاربران عادی همچون شما می توانند طرح سوال نمایند ، قادر خواهند بود که فایل و اطلاعات نیز دانلود نمایند ! (مانند بخش کامپیوتر)
اما من از شما یک سوال می پرسم :
آیا وقتی خدایی ناکرده ، مریض میشوید و به دکتر مراجعه می نمایید و شرح حال مریضی خود را برای اون تعریف می نمایید ، به صورت رایگان برای شما نسخه می پیچد ؟ و یا به صورت رایگان به شما می گوید که مشکل چیست و چگونه و توسط چه داروهایی مرتفع می شود ؟
البته که اینطور نیست !
شغل ما هم تخصصی است و کم و کسری از طبابت ندارد !
شما انتظار دارید بنده و امثال من ، اطلاعات و تجربیاتی که در طول سالها و به سختی کسب نموده ایم ، به صورت رایگان در اختیار همگان قرار دهیم ؟
چند نکته مهم را باید خدمت شما دوست عزیز عرض کنم تا دیگر دوستان نیز با مطالعه همین پست پاسخ سوالات خود را بیابند !
نه بنده و نه هیچ یک از مدیران عزیز سایت حقوقی دریافت نمی نماییم ! بواسطه پاسخ به سوالات و درخواست های کاربران نیز هزینه و وقت زیادی صرف می نماییم و اگر در پستها کاربران عادی که شما نیز در گروه آنها قرار دارید را به بخش ویژه عضویت و پرداخت اشتراک دعوت میکنیم ، صرفا به این دلیل است که هزینه های جانبی سایت از قبیل :
هزینه سرور ، امنیت ، و ...... تامین شود ! تا بتوانیم گرد هم آمده و علاوه بر آشنایی بیشتر از تجارب یکدیگر نیز کمال استفاده را ببریم !
لازم به ذکر است : با وجود این هزینه اشتراک ها همچنان جناب کیانفر عزیز ( ادمین سایت ) بیشتر هزینه را از جیب مبارک پرداخت می نماید !
دوست عزیزم : همه ما بخوبی می دانیم که در قبال سایت به این بزرگی ، با کادری مجرب و دلسوز پرداخت 20 هزار تومان هیچ است ! و این هزینه را میتوان در همان یک ساعت اول پس از ورود به سایت ، با دانلود و استفاده از یک فایل به دست آورد !
امیدوارم توسط عرایض بنده قانع شده باشید
موفق و پیورز باشید