پرداخت الکترونیکی کرایه تاکسی در مشهد اجرایی می شود
به گزارش خبر خودرو،قائم مقام سازمان تاکسیرانی شهرداری مشهد گفت: مقدمات اجرای طرح پرداخت الکترونیکی کرایه تاکسی ها در مشهد آماده شده است.
علی حجتیان در ادامه گفتگو با خبر نگار خبر خودرو افزود:با اجرایی شدن طرح پرداخت کرایه به صورت الکترونیک تمام شهروندان و زائرین محترم می توانند به صورت الکترونیکی و توسط من کارت اقدام به پرداخت کرایه نمایند.
وی تصریح کرد:با توجه به جمعیت شهر مشهد و همچنین ورود سیل عظیمی از زوار به این شهر و استفاده مسافران از سیستم حمل و نقل عمومی و به خصوص تاکسی،اقدام به تجهیز تاکسی های مشهدی به سیستم پرداخت الکترونیک نموده ایم تا بتوانیم موجبات رضایت شهروندان را فراهم آوریم.
حجتیان افزود:در حال حاضر این سازمان اقدام به برگزاری مناقصه به منظور تعیین پیمانکار مناسب جهت اجرای طرح می باشد و پیش بینی می شود براساس برنامه ریزی های صورت پذیرفته تا پایان سال 92 تمام تاکسی های فعال در سازمان تاکسیرانی مشهد به این سیستم مجهز شوند.
قائم مقام سازمان تاکسیرانی شهرداری مشهد ابراز داشت: در حال حاضر سیستم پرداخت الکترونیکی کرایه در قطار شهری و ناوگان اتوبوسرانی مشهد به طور کامل اجرا میشود .
علی حجتیان اظهار داشت: زوار محترم میتوانند پس از ورود به شهر مشهد جهت دریافت من کارت به مراکز مربوطه و کیوسک های مستقر در سطح شهر مراجعه کنند.
همچنین برای استفاده از من کارت در پارکینگ های الکترونیک نیز محدودیتی وجود ندارند و این کارت ها در تمامی پارکینگ ها از قابلیت استفاده برخوردارند.