با تشکر از دو استاد گرامی
عکس به دستم رسید
آقایون من با برنامه pony prog 2000 باکس جف را پروگرام می کردم
یه سر رشته کوچولو دارم
میشه طریقه کابل درست کردن و پروگرام کردنشو توضیح بدید ؟
با تشکر
با تشکر از دو استاد گرامی
عکس به دستم رسید
آقایون من با برنامه pony prog 2000 باکس جف را پروگرام می کردم
یه سر رشته کوچولو دارم
میشه طریقه کابل درست کردن و پروگرام کردنشو توضیح بدید ؟
با تشکر
Meisam-Alishahi (23rd April 2012),داوودی فر (20th June 2012),عماد عموئي (12th April 2012)
Meisam-Alishahi (23rd April 2012),داوودی فر (20th June 2012),عماد عموئي (12th April 2012)
هوالعليم
با سلام ، دوست عزيز pony prog برنامه اي است كه برای انتقال فایل کامپایل شده ما به حافظه میکروکنترلر به کار میرود. اين برنامه برای سیستم های 95/98/ME/NT/2000/XP و لینوکس در دسترس است و همچنين اين برنامه دستگاههای كه ذكر ميكنم رو را پشتیبانی میکنه Atmel AVR ،Microchip PIC ،I²C Bus ،Microwire ،SPI eeprom اما لازم به ذكر هست كه بنده با داشتن پروگرامر TNM 2000 با برنامه PonyProg كار نكردم و به شما پيشنهاد ميكنم كه آي سي بايوس لپ تاپ رو با مدل پروگرامري كه عرض شد و يا TNM 5000 پروگرام نماييد.
موفق باشيد
خانه سخت افزار نكا
اولين و مجهزترين كلينيك تعميرات فوق تخصصي سخت افزار در استان مازندران
WWW.NHH.IR
سالهاست که شیطان فریاد میزند , آدم پیدا کنید تا سجده کنم !!!
m2007_mail (5th September 2012),داوودی فر (20th June 2012)
با سلام خدمت استاد عزيز من يك مشكل دارم يك لپ تاپ ايسر مدل ٥٥٢٠ ميخوام وارد بايوس بشم به هيچ طريقي نميتونم وقتي لپ تاپ را روشن ميكنيم ميرود روي يه قسمتي به نام بوت انويديا بعدا خاموشش ميكنم قبلا وقتي أف ٢ را ميزدم داخل بايوس ميشدم الانه ميخوام وارد بايوس بشم كه تنظيم كنم كه از روي هارد بخونه ولي به هيچ طريقي نميشه حتي فكر كردم ممكنه كه از كيبرد باشه اشكال با يك كيبرد ديگه هم امتحان كردم ولي متاسفانه هيچ فايده اي نداشت به نظر جناب عالي چيكار كنم كه بتونم وارد بايوس بشم منتظر جوابتون هستم با عرض تشكر شهرام'----------
m2007_mail (5th September 2012),Meisam-Alishahi (1st September 2012)
خانه سخت افزار نكا
اولين و مجهزترين كلينيك تعميرات فوق تخصصي سخت افزار در استان مازندران
WWW.NHH.IR
سالهاست که شیطان فریاد میزند , آدم پیدا کنید تا سجده کنم !!!
m2007_mail (5th September 2012)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)