اضافه شدن یکی از مدیران ارشد اَپل به فراری
پرشین خودرو: لوکا دی مانتزمولو، رییس فراری اعلام کرد که ادی کیو، یکی از مدیران اجرایی شرکت اَپل(Apple) به هیئت مدیره این خودروساز ایتالیایی پیوسته است.
به گزارش «پرشین خودرو»، مانتزمولو گفت که از اضافه شدن کیو به تیمش خوشحال است. کیو دومین نائبرییس و مدیر سرویسهای اینترنتی و نرمافزاری شرکت اپل بود.
مانتزمولو گفته است: ادی کیو که یکی از اعضا و مدیران اصلی محصولات خیرهکننده اپل است، به تیم ما ملحق شده و تجربه عظیم او در زمینه دنیای خلاقانه اینترنت، مطمئنا کمک بزرگی به ما خواهد کرد.
کیو که به مدت 23 سال در اپل مشغول به کار بود، نقشی اساسی در ساخت سرویسهای اینترنتی اپل مثل فروشگاه آنلاین اپل استور و فروشگاه موزیک آیتیونز داشته است.
کیو در رابطه با ملحق شدن خود به تیم فراری گفت: من از اینکه یکی از اعضای هیئت مدیره فراری باشم، خوشحال و مغرور هستم. من از زمانی که هشت سالم بود، همیشه آرزو داشتم که صاحب یک مدل فراری باشم و خوشبختانه این آرزو پنج سال پیش تبدیل به واقعیت شد. من از دنیای مهندسی و طراحی خارقالعادهای که فقط فراری از پس آن بر میآید، مبهوت شدهام.
اگرچه داشتن چنین نابغه اینترنتی در تیم فراری منجر به موفقیتهای بسیاری در دنیای مجازی خواهد شد اما فراری هماکنون نیز یکی از محبوبترین خودروسازها در پایگاههای اجتماعی است. صفحه فیسبوک این کارخانه بیش از 10 میلیون عضو دارد و کانال اختصاصی آن در سایت یوتیوب نیز تا به حال بیش از 20 میلیون بازدید داشته است.
مانتزمولو اوایل امسال در دانشگاه استنفورد با برخی از مدیران ارشد اپل و گوگل دیدار کرده بود. در آن دیدار رییس اپل، تیم کوک نیز حضور داشت.