[QUOTE=aligoli24;269309]دوست گرامی
خطای شیر برقی میتونه به شیر های کنترل فشار روی ساعت مربوط باشه و همون سنسور که مشخص شده اندازه گیر فشار روغن هست.
درسته که ما تعمییر کاریم ولی بعضی وقتها یکسری کارها فوق تخصصی و ظریفه وبهتر کنندش انجام بده مثل پزشکها که همه پزشک هستن ولی با تخصصهای مختلف تصور بکنین دکتر عمومی بخواهد روی یک بیمار تجربه کار دکتر جراح قلب رو انجام بده فارق از نتیجه و به صرف کسب تجربه!!!
من قصد جسارت به کسی رو ندارم
ولی ما تعمییرکاران خودرو بهتره در یک محدوده کاری تخصص بالا داشته باشیم تا تجربه در همه چیز
ما در تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک پژو وپراید و میتسوبیشی وتویوتا و...تعمییر و سرویس میکنیم ولی گیربکس al4 یه چیز دیگست با پیچیدگیهای خاص خودش. دوره گیربکس al4 هم رفتم ولی فقط سرویس ساعت وشیرهای فشار وتعویض توربین و دانلود ایسیو رو انجام میدم نه بیشتر
من 206 خودم ودوستان رو برای تعمییر اساسی بردم کاپ سرویس و بی درد سر درست شد :227021_Laie_43:[/QUOTE
کاملا با فرمایشات شما موافقم و عقیده خودم هم اینه ولی شرایط این ماشین طوریه که اولا از نظر صاحب خودرو اصلا مهم نیست که ماشین درست بشه یا خرابتر و به اصرار خودش از من درخواست کرد که رو ماشینش کار کنم و گفت چند روزی پیشت باشه در نهایت نشد میبره کاپ سرویس پس از روی کنجکاوی و یا بیکاری کار رو قبول نکردم دوما ماشین کاملا سالم بوده و با دست کاری سیم کشی به این حال دراومده و یه جورایی مطمئنم که ایراد مربوط به سیم کشی هست ولی نمیدونم کدوم قطعه رو باید چک کنم. ولی الان دیگه به این نتیجه رسیدم که یکی از شیر برقیهای داخل بلوک هیدرولیک میباشد که باز و بست اون کار من نیست. ضمنا اون شیر برقی که در عکس اشاره کردم رو تست کردم و یه خطای دیگه میداد.
بازم از دوستان عزیز تشکر میکنم .