شما روغن ماشين رو كي عوض كردي؟از يه روغن مرغوب استفاده كن.سلام
بنده یه ماشین میتسوبیشی گالانت gti مدل 92 انژکتور دارم که حدو دو ماهی هست صبح ماشین روشن نمیشه باید با هل دادن روشنش کرد ضمنا واسه تعمیر هم به اصفهان و یزد و شیراز رفتم بازم مشکل حل نشده قطعاتیکه عوض کردم استپر بوده سنسور صلیبی بوده شمع و وایر شمع سنسور گاز یه قطعه ای هم اسمش بلد نیستم کار ساسات رو انجام میده همیه اینا رو عوض کردم بازم مشکل حل نشده رفتم باطزی رو عوض کردم الان که باطری رو عوض کردن با استارت زیاد ماشین روشن میشه (استارت زیاد میخوره حدود 10 باری) ولی هنوز همون مشکل رو داره البته اینو بگم حدود سه ماه پیش ماشین یکبار جوش اورد چون جنت رادیاتور سوراخ شده بود و اب رادیات خالی شده بود از اون موقع ماشی بد روشن میشه مسافت طولانی هم که میرم داخل ماشین بوی دود بنزین میاد مثل این میمونه که ماشین بنزین خا م خام میسوزونه ولی مو قعی که روشن میشه تا شب با تک استارت روشن میشه و ماشین مثل ساعت کار میکنه ولی شب که خاموش میکنم صبح با استارت زیاد رو شن میشه اگه میشه یه راهنمایی بکنید.
farhad1904 (21st December 2012),m.aminifar (21st December 2012),pps2011 (21st December 2012),ramina (21st December 2012),sajadnasirpor (22nd December 2012),TuneUp_Vahab (25th July 2013)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)