هوالعلیم
با سلام ، این مادر برد از 2 دیدگاه قابل نقد و بررسی است ، دیدگاه اول مشخصات فنی مادربرد است که بسته به کاری که شما میخواهید انجام دهیدو عنوان نفرمودید، بستگی دارد لطفا اعلام بفرمایید که از این سیستم چه انتظاراتی دارید تا بنده بتوانم راهنمایی تان کنم دیدگاه دوم تحلیل فنی تر از این مادربرد و برند سازنده آن است باید خدمتتان عرض شود مادربرد مورد نظر اگر چه نسبتا از مشخصات فنی خوبی برخوردار است اما از نظر کیفیت تولید قطعات و ساخت PCB (برد ) قابل مقایسه با همتایان خود با برند های GIGA و ASUS نیست یک مادربرد خوب به مادر بردی گفته نمیشود که فقط از قطعات بالایی استفاده کرده باشد یا از آخرین تکنولوژی ساخت چیپ های جدید شرکت AMD در اسمبل مادربرد استفاده کرده باشد این مادر برد اگرچه از تکنولوژی جدید در ساخت چیپ های شمالی و جنوبی استفاده کرده باشد یا طراحی نسبتا قابل قبولی ارائه کرده باشد اما یک سوال آیا مادربرد فقط همین است؟ یا عوامل دیگری باید در خوب عمل کردن یک مادربرد به درستی به وظیفه خود عمل کنند به عنوان مثال به یک نمونه اشکال فاحش این مادر برد اشاره میکنم و یک نقد فنی تر از این مادربرد خدمتتان عرض میشود در این مادربرد در مدار PWM CPU از ماسفت های بسیار معمولی و نسبتا قدیمی استفاده شده در صورتی که در مادربرد هایی با برند معتبر تر از ماسفت های دوبل جهت تولید کمتر حرارت و بازدهی بالاتر در فازهای مدار PWM CPU استفاده شده است تولید حرارت ماسفت های استفاده شده در مادربرد مورد نظرتان باعث شده که PCB بی کیفیت این مادر برد حرارت را به نقاط دیگر این مادربردانتقال دهد مثل انتقال حرارت به زیر سوکت CPU و زیر پل شمالی وجاهای استراتژیک مادربرد سوق داده و براثر حرارت بالا و دفع نشدن صحیح آن سیستم دچار اشکالات بسیار متعددی شود که ذکر آن اشکالات در حوصله شما نیست و نکته دیگر غیراز بحث فنی آن بحث بسیار مهم گارانتی مادربرد است که معمولا بنده شرکت معتبری جهت گارانتی این قطعه ندیدم شما نیاز خود را از این سیستم اعلام بفرمایید تا یک مادربرد خوب با گارانتی خوبتر را خدمتتان اعلام نمایم در مورد سوال شما راجع به تفاوت چیپ 890 با مدلهای دیگر باید بطور خلاصه عرض کنم که وقتی که چیپ جدیدی تولید میشود فقط قابلیت های بیشتری به بیس قبلی چیپ اضافه میشود ،که در صورت تمایل شما مشخصات فنی چیپ و تفاوت آن با مدلهای دیگربعد از درخواست تان اعلام میشود.