سلام دوستان
تا اینجای کار ما اومدیم و Phoenix را دانلود کردیم و همچنین فایل های آپ دیت مورد نیازمون رو از طریق برنامه NAVIFIRM بدست آوردیم
در این پست قراره فونیکس رو طوری تنظیم کنیم که بتونه اتصال موبایل به کامپیوتر رو از طریق پورت USB تشخیص بده
قبل از هرچیزی برای جلوگیری از تداخل برنامه PC Suite با فونیکس باید برید و در کنترل پنل کامپیوترتون و از طریق Add or Remove Programs برنامه "پی سی سوئیت " رو Remove کنید
حالا باید Phoenix رو مثل هر نرم افزاری بر روی کامپیوترتون نصب کنید ( من که بر روی درایو C کامپیوترم که ویندوز XP رو در اونجا دارم نصب کردم ) و یه بار کامپیوترتون رو خاموش روشن کنید
با اجرای برنامه این تصویر رو میبینید :
![]()
حالا باید File رو کلیک کنید و از بین گزینه ها New Profile رو انتخاب کنید ..اینطوری :
اگر دیدید اتفاقیر نیوفتاد همین کار رو دوباره انجام بدید و پیغام زیر رو Yes کنید ...
حالا این صفحه براتون باز میشه در فونیکس :
در تصویر بالائی برای فایل nmp خودتون و به جای اون ستاره یک اسم انتخاب کنید( فرقی نمیکنه چه اسمی باشه ، مثلاً من اسمشو گذاشتم ramikoh ) ...مثل شکل زیر :
همونطور که در تصویر بالا میبینید محل ذخیره این فایل رو دسکتاپ کامپیوترم انتخاب کردم و حالا Save رو بزنید تا برسید به شکل زیر و به عبارتی همون محیط خالی نرم افزار فونیکس...اینطوری :
حالا....
مجدد File رو کلیک کرده و اینبار Manage Connections را انتخاب کنید ..اینطوری :
تصویر زیر رو میبینید :
در تصویر بالائی باید New رو بزنید تا به شکل زیر برسید :
در تصویر بالائی باید گزینه USB رو انتخاب کنید : اینطوری :
در تصویر بالائی بعد انتخاب گزینه USB باید Next رو انتخاب کنید تا به شکل زیر برسید :
بعد از شناسائی پورت USB کامپیوترتون و شناسائی اون توسط برنامه فونیکس عبارت Finished scanning رو میبینید ( به فلش های تصویر بالائی توجه کنید ) حالا Next رو بزنید تا به تصویر زیرین برسید ...
همونطور که در تصویر بالائی میبینید پورت USB برای اتصال موبایل به کامپیوتر و همین نرم افزار فونیکس انتخاب شده و حالا باید Finish رو بزنید تا به شکل زیر برسید :
در تصویر بالائی باید Apply رو بزنید تا رنگ این آیکون "کم رنگ " بشه ..اینطوری :
حالا وقتشه که Close رو بزنید و این مرحله رو به اتمام برسونید با موفقیت ...
این هم از این ....
مجدد یه ذره استراحت تا بریم سراغ بقیه ماجرا ...