.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

موضوع: سوال در مورد پریدن فیوز در ساختمان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر ها
    7
    32 سپاس از7 پست

سلام

---------امروز که برق کار اومد گفت فیوز خراب شده چون دیگه دکمه فیوز که میزدم رفت و برگشت انجام میشد

و عوضش کرد, اسم فیوز جدید Pasifik , C25A (3000) , PSK-63 , البته برق کار میگفت فعلا این تو مغازه موجود بود

و مارک خوبیه چون فیوز قبلی ما LG بود و می گفت مثل اینکه از ساخته های همون شرکته. قیمتش هم حدود 2000

تومان بود.

-----------ببخشید این سه نوع کلاس چه تفاوتی با هم دارند؟ و چرا B مناسبتره و آمپر روی فیوز باید چند باشه؟

برق کار میگفت الان aeg مدل چینیه و خوب نیست

----------- خدا رو شکر فعلا درست شده و یه سوال دیگه داشتم لامپ مهتابی که روی فلزی سوار شده و پشت فلز

ترانس هست , وسط فلز بدجوری داغ میشه و اطرافش هم نسبتا داغ میشه ,

آدم میگه الانه که مهتابی از داغی فلز بترکه, البته من بعد که دست زدم فقط وسط داغ بود و اطرافش سردتر بود این

طبیعیه؟ چون اول از همه من مهتابی رو پریروز چک کردم و کلا لامپش

رو درآوردم , الان نمیدونم بزارم سرجاش یا کلا فلزی (پایه مهتابی) که به دیوار چسبیده رو جدا کنم و عوضش کنم؟

و موقع وصل سیمها می دونم که با فازمتر میشه فهمید که سیم فاز کدوم هست وباید فاز رو به فاز و... وصل کرد ولی

نمیدونم کدوم به کدوم باید وصل بشه؟ یعنی مثلا همرنگها به هم؟ چون موقع نصب مهتابی همین کار رو کردم و اگه

سیمهای داخل مهتابی رنگش با سیمهای دیوار تفاوت داشت از کجا باید فهمید کدوم به کدوم باید وصل بشه؟

چون سیمهای برقدار مشکلی نداره ولی سیمهای بدون برق یا سرپیچ لامپ رو نمیدونم چطوری باید تشخیص بدم کدوم به

کدومه.

--------------- و سوال آخری که داشتم این بود که غیر از قیمت وسایل , صنعت کار چقدر هست؟ الان برای فقط

تعویض فیوز چقدر میشد؟(از من 3000 تومن غیر از پول فیوز گرفت البته فکر میکنم بد نگرفت) یا تعرفه کارهای مختلف برقی

یا کلا فنی رو از کجا میشه به دست آورد که حقی نه از مشتری و نه از صنعت کار ضایع نشه؟

پیشاپیش سپاسگذارم

2. 5کاربر از hamidrj62 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

davodpor (27th August 2010),ERFAN110 (16th May 2012),M.Salehi  (16th January 2011),moein 88 (9th January 2020),یاشیل (29th August 2010)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع