سلام
به نظر من انتخاب خودرو باید با توجه به خواسته ها و انتظارات فرد صورت بگیره
به عنوان مثال به غیر از ایتم 11:
مثلا اگه نرمی و مصرف کم یا خودروی شهری ------> 206 یا 207
اگه هندلینگ خوب (در صورت زدن ارتفاع ) و ایمنی و صتدوق بزرگ می خواهید ------> سمند
اگه فضای اتاق بزرگ و راحتی سرنشینان برای 4 یا 5 نفر را می خواهید و همچنین استیل خوب رانندگی و نرمی ------> 405
اگه شتاب 0 تا 100 و فضای بزرگ اتاق و صندوق را می خواهید ------> ال90
در هر صورت بعد از محصولاتی با موتور پیکان من 206 و 207 رو بد ترین ماشین می دونم به علت پیچیدگی بدون علت برق خودرو - استفاده از اپشن هایی بدون کارایی
و عدم وجود صندوق(ایمنی پایین در تصادفات از عقب )
و ترمزی ضعیف برای مدلهای sd در سرعت های بالا و عدم ایمنی خودرو در تصادف از جلو و فضای تنگ سرنشینان عقب
لازم به ذکر می دانم که متاسفانه ما فکر میکنیم ایربک برای ما معجزه می کند ایربک ها با سرعت 64 کیلومتر تست می شوند و خودروها همگی در این سرعت ستاره می گیرند توجه داشته باشید خودرو ها روز به روز با کم شدن اهن انها (استفده از فایبر گلاس) سبکتر و شتاب ان ها بالاتر- مصرف کمتر و با افزودن تعداد ایربگ بیشتر می خواهند ایمنی از دست رفته به وسیله اهن را جبران کنند که متاسفانه این زمینه تا حدودی نا کام بودنند(ایمنی پایین) در این زمینه کافیست خودرو های دهه 90 را که با یک ایربگ و پیش کشنده بودنند رو به لحاظ ایمنی با خودروهای روز با 2 ایربگ یا بیشتر و پیش کشنده مقایسه بفرمایید
با احترام تمام به نظر دوستان در مجموع من سمند با موتور tu5 رو که دیگه تولید نمیشه می پسندم یا پارس elx به علت ایمنی خوب و در صورت زدن ارتفاع هندلینگ خوب و... شتاب بیشتر نسبت به 206 (پارس elx) و اینکه پارامترهای ماشین تو جاده برای من مهمتر هستند مثلا ایمنی خوب شتاب 100 تا 200 وترمز خوب و...
شاد و سلامت باشید