ISMP چیست؟
در واقع یک پیغام خطا هست و اونواع مختلف خطا رو در شبکه گزارش میده و درخواست ارسال مجدد میکنه. البته ICMP ودو نوع هستش که این نوع ICMP error messages هست.
ISMP چیست؟
در واقع یک پیغام خطا هست و اونواع مختلف خطا رو در شبکه گزارش میده و درخواست ارسال مجدد میکنه. البته ICMP ودو نوع هستش که این نوع ICMP error messages هست.
davood arbabi (27th January 2020),jalal_immortal (14th March 2013),Taghi- (15th March 2013),xplod33 (22nd December 2012),داوودی فر (11th March 2013)
سلام خسته نباشید جناب استاد حامد خادمی عزیز
ایا امکانش هست در مورد ICMP توضیح بیشتری بدهید. من هر با با روشن کردن کامپیوترم و وصل شدنم به اینترنت این خطا را انتی ویروسم به من نشان می دهد به این شکل
(شناسایی کانال پنهان بهره برداری از بسته ICMD) من ایطور ترجمه کردم یا انگلیسیش این هست
( Detected covert channel exoloit ICMD packet ) ایا راهی وجود داره که این دسترسی را از بین ببرم . ممنون می شوم . با تشکر فراوان
ویرایش توسط داوودی فر : 11th March 2013 در ساعت 12:43
davood arbabi (27th January 2020),jalal_immortal (14th March 2013),Taghi- (15th March 2013),حامد کیانمهر (15th March 2013)
سلام خدمت دوست گرامی
اگه توضیح بیشتری می دادید ممنون می شدم ولی با این توضیحات
یکی از این دلیل ها به خاطر استفاده از دو سیستم که شبکه کرده باشید.
اگه انتی ویروس نود 32 استفاده می کنید به این لینک بروید
Why did I get a “Detected covert channel exploit in ICMP packet” message the Personal firewall log? - **** Knowledgebase
تا مشکل شما بر طرف شده باشه. برای امنیت بیشتر پورت های که به انها نیازی ندارید توسط فایروال بلاک کنید مثل بورت تل نت و غیره
اگه مشکل حل نشد یک شات یا عکس از خطا برای ما بفرسیتید
با تشکر
davood arbabi (5th April 2019),داوودی فر (17th March 2013)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)