سلام.بالاخره بعد از کلی کلنجار رفتن با ماشین تونستم مشکل دیر روشن شدن ماشین رو بر طرف کنم.من وقتی دریچه گاز رو باز کردم دیدم بوی بنزین البته نه خیلی زیاد ,داره مییاد.پیچهای ریل انژکتور رو باز کردم و ریل رو همراه با سوزنها کشیدم بیرون ,دیدم از یکی از سوراخهایی که یکی از انژکتورها میره تو یه ذره بخار بنزین مییاد بیرون.البته ماشین گرم بود و هوا هم سرد,به همین خاطر بخار قشنگ دیده میشد.20 دقیقه صبر کردم و دوباره ریل رو گذاشتم سر جاش و استارت زدم,ماشین با یه نیش استارت روشن شد.فهمیدم که یکی از انژکتورها نشتی جزیی داره و بخار بنزین باعث دیر روشن شدن ماشین میشه.دوباره ریل رو کشیدم بیرون ,البته نه سوزنها رو از زوی ریل باز کردم او نه سوکتها رو .سوییچ رو باز کردم و به نوک انژکتور ها نگاه کردم و دیدم بلی حدسم درسته .از انژکتوریکه نزدیک رگلاتوره هر سی ثانیه یک قطره بنزین میچکه و اون بنزین که بخار میشه باعث خفه کار کردن و دیر روشن شدن ماشین میشه.امروز یه سوزن انژکتور valeo ایساکویی خریدم و بستم سر جاش و مشکل به طور کامل بر طرف شد.
من چند ماه قبل سوزنها رو باز کردم و بردم برای شستشو با دستگاه اولتراسونیک .این مشکل دقیقا از اون زمان شروع شد.حالا بماند که اون تعمیر کار یکی از سوزنای منو کش رفته بود و گفته بود که یکیش سوخته و برو یه تازشو بخر که من فورا با بررسی شماره سریالش قضیه رو فهمیدم و سوزن انژکتور خودمو تونستم ازش بگیرم.البته اول قبول نمیکرد ولی بالاخره کاری کردم که برادرش رفت و سوزن انژکتور منو از تو یه جعبه که انداخته بود توش برداشت و به من داد.
خلاصه من برای بار دوم سوزنها رو باز کردم و برای شستشوی دوباره به یک مرکز مجهز بردم که اتفاقا صاحبش دبیر فنی مکانیک بود و در فنی حرفه ای هم تدریس میکرد.بهد از 4 بار شستشو در حمام اولتراسونیک و بررسی میزان پاشش تنها کاری که نکرد این بود که 2 دقیقه کنار سوزنا وایسه و ببینه که سوزنا نشتی دارن یا نه.بعد از شستشو ,من بهش گفتم که سوزنا نشتی دارن یا نه که بهم گفت همشون سالمن(احتمالا منظور این اقا از نشتی این بود که وقتی که پاشش رو قطع میکنه سیلی عظیمی از بنزین جاری بشه و تمام مغازه رو با خودش ببره!!!!)حتی در جواب من که پرسیدم نشتی داره یا نه بهم گفت اگه نشتی داشته باشه که ماشین زود روشن میشه چون بالاخره بنزین میره تو دیگه!
من امروز فهمیدم برای بار اول که من انژکتورها رو بردم برای شستشو احتمالا اون اقا از یه حلال خیلی قوی استفاده کرده که به اجزا داخلی انژکتور صدمه زده.چون قبل اون ماشین من هیچ مشکلی نداشت و فقط از سر کنجکاوی دادم تمیزش کنن.در اینجا خواستم از همه اساتیدی که وقت گذاشتن و منو برای درست شدن ماشین کمک کردن تشکر کنم,علی الخصوص از دوست گرامی سیرجانیمون, کاربر tuneup 1