روش بهتر واسانتر این است که سنجاق ته گرد را با فندک داغ کرده ودر فیش شگسته فر کرده وپس از سرد شدن بیرون کشیده به راحتی بیرون می اید من این را سالها تجربه کرده ام با تشکر
روش بهتر واسانتر این است که سنجاق ته گرد را با فندک داغ کرده ودر فیش شگسته فر کرده وپس از سرد شدن بیرون کشیده به راحتی بیرون می اید من این را سالها تجربه کرده ام با تشکر
ASHEGHBAHAR (14th April 2013),jahansony (19th May 2015),M.Salehi (5th May 2014),NOVINEL (5th May 2014),reza.g1366 (15th April 2013),TuneUp_Vahab (12th May 2013),اقبالی (19th September 2014),شهریار (14th April 2013)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)