.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: اس ام اس تقديم به نمام مادران و زنان و دوستداران و اجر گذارن مقام زن در خانواده

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

علایق
    معنویت- الکترونیک-طبیعت
    شغل و حرفه
    تعمیرات
    تشکر ها
    4,731
    4,567 سپاس از1,011 پست

Click here to enlargeخدا از خاک عشق تو رو سرشتهفـرســتـاده از آســمـون فـرشتهتـا در آغــوش امـن خـود بـگـیـرمکـه ایـن یـک ذره جا مثـل بهشته
    Click here to enlarge
    مادر زشیره ی دادی تــــــو شیـــر مــــــــادردر پـــای نــو جوانت گشتی تـــو پیـر مــــادرکانون زندگـــانی گـــــرم از محبت تـــــوستآغوش گــــرم خـــود، از مـــا مگیـر مـــــادر
    Click here to enlarge
    کیست مادر؟ نقشه ایجاد ماکیست مادر؟ بانی بنیاد ماقلب او سرچشمه امید هاستسینه او مشرق خورشیدهاست
    Click here to enlarge
    مادر ای والاترین رویا ی عشقمادر ای دلوا پس فردای عشقمادر ای غمخوار بی همتا ی مناولین و آخرین معنای عشق
    Click here to enlarge
    زیبا ترین کلمه برلب های بشریت کلمه«مادر» وزیبا ترین آوا،آوای«مادرم» است.این کلمه آکنده از عشق و امید است،کلمه شیرین و مهر انگیز که از اعماق قلب بر می خیزدوزیبائی است.مادر همه چیز ماستمادر آن روح جاودانی است کهلبریز از عشق وزیبائی است
    Click here to enlarge
    زنم از دیده بر دل روی مادرمنم مست کمان ابــروی مادرگل از خجلت نقابی بر رخش زدچو آمد عطر مشکین بــوی مادر
    Click here to enlarge
    تو نمایانگر الطاف خدایی مادرمروه و حج و صفایی مادرزیر پای تو بهشت است بهشتباز هم طفل توام ،هرچه کردم ، چه زیبا و چه زشت
    Click here to enlarge
    مادر تابلوی آفریدگار است . تار و پود روح مادر را از مهربانی بافته اند.عشق مادر هدیه بزرگ خدا به انسان. پس قدر این هدیه بزرگو ار را بدانیم .
    Click here to enlarge
    هر لحظه در برابر من اشک ریختیاز چشم پر ملال تو خواندم شکایتیبیچاره من، که به همه ی اشکهای توهرگز نداشت راه گناهم نهایتی
    Click here to enlarge
    مادر ، تک‌واژه‌ای‌ست زیبامادر ، عین زیبایی‌ست و البته که زیباتر از زیبایی چیزی نیستقلب بزرگ خدا در سینه‌ی مادران می‌تپدمادر ، دستی بر گهواره دارد و دستی در دست خداآن‌گاه که مادر، گهواره را تکان می‌دهد
    Click here to enlarge
    مادر قسم بجان عزیز ات که هیج گاهیاد شکوه مند تو از دل نمی رودتا دامن کفن نکشم زیر پای خاکنقشی تو هم دمی ز مقابل نمی رودش
    Click here to enlarge
    تا دیده ام به روی جهان باز شد، زشوقلبخند مهربان تو جا در تنم دمیدفریاد حاجتم چو برون آمد از گلودست نوازش تو به فریاد من رسید
    Click here to enlarge
    مادرنمیتوانم کلامی در مورد اش بنویسم و عاجزمفقد از خداوند میخواهم کهخـدایا بالاتر از بهشت هم داری..؟برای زیر پای مــــــــادرم می خواهمروز مادر مبارک
    Click here to enlarge
    مادر نمــای قــدرت دنیـــای خلقـــت استمادر به مـا ز ایــزد یکتــا فضیـــلت استفـردوس را بــــه زیر قدمهـــاش مانده ربکـو را مقــام، بعــد خـــدا در عبـادت است
    Click here to enlarge
    مادر خوبم ، روزت مبارکبه تو سلام می کنم، تا خانه عروجم با دعای تو بنا شودو دلم در آسمان آبی مهرت رها شودروزت خجسته، لبانت پر ز خنده و دلت شاداب و سرزنده باد . . .
    Click here to enlarge
    مادر ، تک‌واژه‌ای‌ست زیبامادر ، عین زیبایی‌ست و البته که زیباتر از زیبایی چیزی نیستقلب بزرگ خدا در سینه‌ی مادران می‌تپدمادر ، دستی بر گهواره دارد و دستی در دست خداآن‌گاه که مادر، گهواره را تکان می‌دهد
    Click here to enlarge
    مادر قسم بجان عزیز ات که هیج گاهیاد شکوه مند تو از دل نمی رودتا دامن کفن نکشم زیر پای خاکنقشی تو هم دمی ز مقابل نمی رود
    Click here to enlarge
    تقدیم به آنی که بهشت زیر پایشکه مهریش تا ابد در دلم جای داردتو بهترین گل ، میان شهر گلهاییتو رنک آفتابی ، شب که می رسدمسل ستاره گوییا مهتابی ، مادر خوبمروزت مبارک
    Click here to enlarge
    مادر ای معنی ایثار تو گل باغ خداییتوی روزگار غربت با غم دل آشناییمینویسم از سر خط ای معنی بودنمنیویسم تا همیشه توی لایق ستودن
    Click here to enlarge
    خدایا هرکه هستم هرچه هستمبه یک لحظه فدای مادرم کـــــــــن

2. نمایش تمام تشکر های xwhoogleee در این پست:

afshin44 (25th September 2013)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع