باسلام از دوستانی که بااین پروگرام کار میکنند مشخصات کامل آدابتور برق ورودی این دستگاه را به من معرفی کنند ممنون ومتشکرم
باسلام از دوستانی که بااین پروگرام کار میکنند مشخصات کامل آدابتور برق ورودی این دستگاه را به من معرفی کنند ممنون ومتشکرم
باسلام خدمت دوستان یعنی در این سایت کسی با چنین پردگرامری کار نمی کند که مشکل من حل شود من یک دستگاه از این پروگرام را تقریبا یکسال پیش بدستم رسید ولی آدابتور دستگاه را کم کردم و بخاطر حساس بودن دستگاه می خواهم از نظر آمپر و ولتاژ فابریک خودش باشد
باسلام خدمت دوستان من آموزش تعمیرات ecu راگذراندم ولی اطلاعات چندانی درباره پروگرامرها ندارم یک پروگرام یکی از دوستان به من داده ومن می خواهم با آن کارم راکم کم وبا تمرین شروع کنم پروگرام را نصب کردم 2عدد آدابتور 44و 8 پایه و8عدد آییسی فلش وایپرام خریدم که خودم برنامه ریزی و پاکش کنم ولی هر چقدر تلاش کردم نتدانستم هم آیسی 44پایه و8پایه رابه دستگاه بشناسانم همش ارور پایه آیسی می دهد پایه شماره 1 آیسی چک شد درست قرار گرفتن روی آدابتور چک شد نصب برنامه چک شد دیگر چیزی ده ذهنم نمیرسد وفقط یک نکته راباید خدمت دوستان عرض کنم روی آدابتور 44پا یه قید شده TNM44پایه که خودم حدس می زنم که این نوع آدابتور به دستگاه من سوپر پرو 580U جواب نمی دهد از کارشناسان محترم تقاضای کمک دارم ممنون متشکرم
سلام:دارای خروجیDC12v 2.0A
rolet (12th June 2013)
سلام. اینهم عکس آداپتور 580u
pps2011 (12th June 2013)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)