.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...













سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 58

موضوع: طرح ها ابتکارات اختراعات اکتشافات الکترونیک جدید

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #19


    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    محل سکونت
    استان مرکزی
    علایق
    معنویت- الکترونیک-طبیعت
    شغل و حرفه
    تعمیرات
    نوشته ها
    1,084
    تشکر ها
    4,731
    4,570 سپاس از1,011 پست

    پیش فرض خشک کن خورشیدی برنج

    Click here to enlarge
    کهکشان دانش: به همت محققان ايراني،‌ خشك‌كن خورشيدي برنج طراحي شد، كه از نظر نداشتن آلودگي زيست محيطي و رايگان بودن اين منبع عظيم انرژي، اهميت دارد.
    اصغر حاج‌سقطي،‌ يكي از مجريان اين طرح در گفت‌و‌گو با www.kahkeshanedanesh.tk گفت: هدف از انجام اين تحقيقات، طراحي سيستمي است كه قادر باشد با استفاده از انرژي خورشيدي، هوا را گرم كرده، بعد با استفاده از روش جابه‌جايي طبيعي، آن را از روي سطح گسترده شده برنج عبور دهد.
    وي افزود: اين سيستم از يك گرمكن هواي خورشيدي،‌ سطحي براي گسترش و توزيع برنج،‌ يك هواكش كه با ايجاد عمل مكش جابه‌جايي هوا را ممكن مي‌سازد و يك پوشش پلاستيك شفاف كه در ضمن عبور و حفظ انرژي خورشيدي محصول برنج را از زيان‌هاي باد و باران حفظ مي‌كند،‌ تشكيل شده است.
    مجري اين طرح تصريح كرد: برنج در شرايط معمولي بين 8 تا 30 درصد رطوبت داشته و در هنگام برداشت آن اين ميزان حدود 24 درصد بوده،‌ در حالي كه رطوبت انبار كردن آن حدود 14 درصد تعيين شده است.
    وي گفت: روندهايي كه در هنگام خشك كردن برنج تحقق مي‌يابد، عبارتند از حركت آب داخلي برنج به سطح خارجي آن و سپس تبخير سطحي كه بستگي به فشار بخار رطوبت برنج و فشار بخار هواي محيط دارد.
    حاج‌سقطي ادامه داد: در صورتي كه اين 2 فشار برابر باشند ميزان رطوبت متعادل بوده ولي اگر اين دو فشار نابرابر باشند،‌ برنج رطوبت از دست داده و يا رطوبت مي‌گيرد.از خلاصه تحقيقات و اندازه‌گيري‌هاي مختلفي كه انجام گرفته، اين نتيجه به دست آمده كه هنگامي كه درجه حرارت برابر 30 درجه سانتي‌گراد و رطوبت نسبي 70 تا 80 درصد باشد (شرايط محلي كاشت برنج در آسيا) ميزان تعادل رطوبت 14درصد است و اين همان رطوبت مناسب براي نگهداري و انبار كردن برنج است.
    وي گفت: درجه حرارت هواي گرم و خشك تهيه شده از 45 درجه سانتي‌گراد نبايد افزايش يابد، ‌زيرا در غير اين صورت ترك‌هايي در برنج ايجاد مي‌شود.
    حاج سقطي افزود: تعداد سيني‌ها، طريقه قرار گرفتن آنها و ‌عمق بستر برنج، از عوامل مؤثر در خشك‌كن‌ها است كه بايد در محاسبات اوليه مشخص شوند، كه در اين خشك‌كن خوشيدي همه اين موارد رعايت شده است.

  2. 2کاربر از xwhoogleee بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

    jamservice (22nd June 2013),داوودی فر (21st June 2013)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Copyright ©2000 - 2013, Jelsoft Enterprises Ltd کیــــــــــان ستـــــــــــ ...® اولین و بزرگترین سایت فوق تخصصی الکترونیک در ایران



Cultural Forum | Study at Malaysian University